Google+
114 934 Sikeres foglalás!

Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!

Kérdésed van? Segítünk: +36 1 700-1491
Ügyfélszolgálat: 8-20 óráig

Felhasználási feltételek

Felhasználási feltételek

 

Az alábbi – a későbbiek során esetlegesen módosuló – szabályok és feltételek minden közvetlen és közvetett (disztribútorokon keresztüli) online, e-mail vagy telefonos szolgáltatásra vonatkoznak. Cégünk internetes oldalának hozzáférése, böngészése, használata és/vagy foglalás elvégzése esetén Ön elismeri, hogy elolvasta és megértette az alábbi szabályokat és feltételeket (beleértve az adatvédelmi nyilatkozatot is), és egyetért az azokban foglaltakkal.

Ezek az oldalak, az oldalak tartalma és infrastruktúrája, valamint az oldalakon és a weboldalon keresztül kínált online időpont foglalási szolgáltatás (a „szolgáltatás”) a Foglaljorvost Online Kft. tulajdonában, működtetésében és szolgáltatási körében van. Mindezen szolgáltatások kizárólag az Ön személyes, nem kereskedelmi célú használatára biztosítottak, és az alább kifejtett szabályok és feltételek hatálya alá tartoznak.

 

1. Szolgáltatási kör

 

A weboldalon keresztül cégünk egy internetes felhasználói felületet nyújt, amin keresztül az orvosok meghirdethetik szabad időpontjaikat, melyeket aztán a weboldal látogatói lefoglalhatnak. Amennyiben Ön időpontfoglalást hajt végre a Foglaljorvost.hu rendszerén keresztül, egy közvetlen (jogilag kötelezett) szerződéses kapcsolatba lép a lefoglalt orvossal. Attól a ponttól kezdve, hogy Ön lebonyolította foglalását, cégünk kizárólag közvetítő szerepet tölt be Ön és kiválasztott orvos között, eljuttatva az Ön foglalási adatait orvosának, és egy bizonylati email-t küldve Önnek az orvos nevében.

A szolgáltatásaink során nyújtott információk az orvostól beszerzett adatokon alapulnak. Ennek megfelelően az orvosok hozzáférést kapnak extranet rendszerünkhöz, amin keresztül felelősségük teljes tudatában feltölthetik és frissíthetik áraikat, szabad időpontjaikat és az egyéb információkat, melyek megjelennek internetes oldalunkon. Habár cégünk minden tőle telhetőt elkövet annak érdekében, hogy hibátlan szolgáltatást nyújtson Önnek, nem fogjuk leellenőrizni, és nem tudjuk garantálni, hogy az összes feltüntetett információ pontos, teljes körű vagy a valóságnak teljes mértékben megfelelő. Emellett cégünk nem vállal felelősséget az esetleges hibákért (megjelenési és elektronikus nyomdai hibákat is beleértve), megszakításokért (legyen szó weboldalunk vagy bármely szolgáltatásunk bármely (ideiglenes és/vagy részleges) meghibásodásáról, javításáról, fejlesztéséről vagy karbantartásáról), pontatlan, félrevezető vagy valótlan adatokért vagy az információk hiányos közléséért. Minden időben a rendelők felelnek a weboldalon feltüntetett (leíró) információk (beleértve az árakat és a szabad időpontokat) pontosságáért, teljességéért és valódiságáért. Weboldalunk nem szolgál és nem tekinthető egyetlen feltüntetett rendelő (minőségének, szolgáltatásai szintjének, rangsorolásának) javaslataként vagy jóváhagyásaként sem.

Szolgáltatásaink kizárólag személyes, nem kereskedelmi célokra használhatók fel. Ennek megfelelően az internetes oldalunkon feltüntetett tartalmak vagy információk, szoftverek, termékek és szolgáltatások újra eladása, Deep.-linkelése, felhasználása, másolása, monitorozása (pl.: spider, scrape), feltüntetése, letöltése vagy sokszorosítása bármilyen kereskedelmi, illetve versenytársi tevékenységből vagy célból nem engedélyezett.

 

2. Árak

A Foglaljorvost.hu internetes oldalán feltüntetett összes ár tartalmazza az ÁFÁ-t és az egyéb adókat (ezen adók esetlegesen változhatnak), hacsak ez nincsen másképp megállapítva a weboldalon.

 

3. Titoktartás

 

A Foglaljorvost.hu magas szintű etikai normákat alkalmaz és tiszteletben tartja az Ön személyes adatait. A törvény szerint a hatóságok részére szükség esetén közzé kell tennünk adatait, illetve vizsgálati/kezelési időpontjának lefoglalása során megadott nevét, e-mail címét el kell juttatnunk orvosa/kezelője részére - ezen eseteken kívül személyi adatait az Ön beleegyezése nélkül semmilyen esetben sem szolgáltatjuk ki harmadik fél részére.

 

Kivételt képez ez alól, amennyiben feliratkozott a hírlevél-küldésre, ebben az esetben személyes adatait megosztjuk partnereinkkel, beleértve saját alkalmazottainkat és partner cégeink alkalmazottait, valamint megbízható ügynökeinket és képviselőinket. Kérjük, tekintse meg adatvédelmi tájékoztatónkat a további információkért:http://foglaljorvost.hu/info/adatkezelesi-tajekoztato/

 

4. Ingyenesség

 

Szolgáltatásunk ingyenesen vehető igénybe. A többi céghez képest mi semmilyen költséget nem fogunk felszámolni Önnek szolgáltatásaink után. Ön közvetlenül az orvosának fog fizetni a kezelésért.

 

5. Lemondás

 

Az időpont foglalás során Ön elfogadja és egyetért a rendelőre vonatkozó lemondási feltételeivel, melyek az Ön foglalására vonatkoznak

Amennyiben áttekinteni, módosítani vagy lemondani szeretné foglalását kérjük, térjen vissza a foglalást visszaigazoló e-mailhez és kövesse az ott található utasításokat!

 

6. További feltételek

 

Foglalása elvégzésével Ön hozzájárul, hogy közvetlenül az orvosnál tett látogatása után anonim módon is kitölthető vendégértékelési kérdőívet küldjünk az Ön számára. A kérdőív kitöltésével Ön hozzájárul, hogy véleményét honlapunkra, az adott orvos adatlapjához feltöltsük, kizárólag a (jövőbeni) páciensek részére a szolgáltatás színvonalával és minőségével kapcsolatos tájékoztatás céljából. Cégünk fenntartja a páciensértékelések saját megfontolásból történő módosításának, eltávolításának és visszautasításának jogát. A értékelés közvélemény kutatásokhoz hasonlóan működik, így nem vonja maga után (további üzleti) kínálat, meghívó vagy ösztönző ajánlat kiküldését. A foglalása elvégzése után küldött bizonylati email-en és a fent említett e-maileken kívül Ön semmilyen további (kért vagy kéretlen) felhívást, email-t vagy kapcsolatot nem fog tapasztalni cégünk részéről, hacsak Ön kifejezetten nem tart rá igényt.

Az oldal vész esetén nem használható, arra az Országos Mentőszolgálatot kell értesíteni.

Az orvosok nem vállalnak kijárást, csak az ő rendelőjükben lévő szabad időpontokra lehet foglalni.

Foglaljorvost.hu nem tartozik felelősséggel, így kártérítésre sem kötelezhető, ha az orvos nem található meg a lefoglalt időpontban. A lefoglalt időpontban történő megjelenés az orvos feladata.

 

7. Jogi nyilatkozat

 

A Foglaljorvost.hu és az azt működtető Foglaljorvost Kft .fenntart magának minden jogot a Foglaljorvost.hu, annak bármely részlete és az azon megjelenő tartalmak, valamint a weboldal terjesztésének tekintetében. Tilos a Foglaljorvost.hu vagy annak bármely részletének letöltése, elektronikus tárolása, feldolgozása és értékesítése az Foglaljorvost Kft. írásos hozzájárulása nélkül. A weboldalról és annak adatbázisából bármilyen anyagot átvenni írásos hozzájárulás esetén is csak a Foglaljorvost.hu oldalra való hivatkozással lehet. Különösen tilos az oldalon található adatokat, időpontokat, árakat, az adatbázis bármekkora részét vagy egészét automatizált vagy egyéb módon letölteni, tárolni, és felhasználni a kifejezetten engedélyezett eseteket kivéve. A Foglaljorvost.hu és az Foglaljorvost Kft. minden polgári- és büntetőjogi lépést megtesz az ilyen eljárások megszüntetése és orvoslása érdekében.

 

A Foglaljorvost.hu oldalain elhelyezett apróhirdetések, reklámok vagy egyéb anyagok tartalmáért kizárólag a szolgáltatás feladóját vagy megrendelőjét terheli a felelősség, a Foglaljorvost.hu üzemeltetői kizárják felelősségüket mindazon károkért és hátrányokért, amelyek a Foglaljorvost.hu oldalain elhelyezett anyagokból származnak, beleértve a harmadik félnek okozott károkat is. Ez vonatkozik a Foglaljorvost.hu oldalain elhelyezett reklámokra és egyéb anyagokra is. Továbbá a Foglaljorvost.hu üzemeltetői semmilyen felelősséget nem vállalnak a rendszer használatából adódó károkért, illetve bármely más fél zavaró megnyilvánulásáért vagy viselkedéséért, bármilyen jogsértésért, beleértve a szellemi tulajdonjogokat is.

 

 

8. Egyéb

 

Amennyiben nincsen másképp meghatározva, a szolgáltatások igénybevételéhez szükséges, illetve a honlapon található vagy általa alkalmazott szoftver és a weboldalon feltüntetett tartalmak, információk és anyagok szellemi tulajdonjoga (a szerzői jogokkal egyetemben) a Foglaljorvost.hu vállalatának tulajdonát képezik.

Ezen szabályok és feltételek, valamint szolgáltatásainkkal kapcsolatos eljárások a magyar törvények alapján lettek meghatározva és aszerint kezelendők. Ezen szabályokra és feltételekre, valamint szolgáltatásainkra vonatkozó bármely vitás kérdés kizárólag az illetékes hatáskörű bíróságokon tárgyalható meg.

Amennyiben a jelen szabályok és feltételek bármely rendelkezése érvénytelen, végrehajthatatlan vagy nem kötelező érvényű, vagy azzá válik, az összes többi rendelkezés továbbra is érvényben marad. Ilyen esetben az érvénytelen rendelkezés továbbra is alkalmazandó, amennyire csak a hatályos törvény megengedi. Ebben az esetben el kell fogadnia egy az érvénytelen, végrehajthatatlan vagy nem kötelező érvényű rendelkezéshez hasonló rendelkezést, amennyiben az a szabályok és feltételek szekcióban meghatározott tartalommal és célokkal összhangban áll.

 

9. A Foglaljorvost.hu-ról

 

A Foglaljorvost.hu a felelős a személyes adatok feldolgozásáért. A Foglaljorvost.hu az Foglaljorvost Kft tulajdona, egy korlátozott felelősségű vállalat, melyre a magyar törvények vonatkoznak. 

 

Amennyiben bármilyen észrevétele vagy javaslata van ezzel a „Felhasználási feltételekkel” kapcsolatban, kérjük, lépjen velünk kapcsolatba az alábbi e-mail címen:info@foglaljorvost.huSegíthetünk?
Ügyfélszolgálat: 8–20 óráig