1 882 809 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Dr. Mikle Róbert - Kardiológus

Dr. Mikle Róbert

4.99 | 35 értékelés
Beszélt nyelvek: angol, magyar, német
Bemutatkozás

Dr. Mikle Róbert kardiológus szakorvos magánrendelése. Forduljon bizalommal Dr. Mikle Róberthez, amennyiben szív-, érrendszeri problémákkal küzd, és azokat kivizsgáltatni szeretné. A Doktor Úr végez EKG, terheléses EKG vizsgálatot, szívultrahangot, va...

Tovább olvasom
Dr. Mikle Róbert - Kardiológus

Dr. Mikle Róbert

Beszélt nyelvek: angol, magyar, német
Bemutatkozás

Dr. Mikle Róbert kardiológus szakorvos magánrendelése. Forduljon bizalommal Dr. Mikle Róberthez, amennyiben szív-, érrendszeri problémákkal küzd, és azokat kivizsgáltatni szeretné. A Doktor Úr végez EKG, terheléses EKG vizsgálatot, szívultrahangot, valamint jelentős hangsúlyt fektet a kardiológiai betegségek megelőzés...

Tovább olvasom
Globe Medical Center
1055 Budapest, V. kerület, Szalay utca 2. Mfszt. 1. (Lipótváros)

Időpont foglalás az orvosokhoz

IDŐPONT
Kedvezményes időpontok %
Keresd a közelgő, kedvezményes időpontokat!*
Szakterület és szolgáltatás
IDŐPONT
Kedvezményes időpontok %
Keresd a közelgő, kedvezményes időpontokat!*

Részletes adatok

Bemutatkozás

Dr. Mikle Róbert kardiológus szakorvos magánrendelése.

Forduljon bizalommal Dr. Mikle Róberthez, amennyiben szív-, érrendszeri problémákkal küzd, és azokat kivizsgáltatni szeretné. A Doktor Úr végez EKG, terheléses EKG vizsgálatot, szívultrahangot, valamint jelentős hangsúlyt fektet a kardiológiai betegségek megelőzésére.
 
A magánrendelésen az alábbi post-covid szűrővizsgálatok elvégzésére van lehetőség:
- Kardiális post-Covid-19 szűrővizsgálat lakosság részére: Kardiológiai vizsgálat , EKG, szívultrahang vizsgálat, szakorvosi vélemény + post-Covid-19 laborcsomag.( bővített panel+ Kardiális Troponin  +D-dimer ) Ára: 56.500.- Ft

- Kardiális post-Covid-19 szűrővizsgálat amatőr és élsportolók részére: Kardiológiai vizsgálat , EKG, szívultrahang vizsgálat, terheléses EKG vizsgálat,  szakorvosi vélemény + post-Covid-19 laborcsomag (  bővített panel+ Kardiális Troponin  +D-dimer )  Ára:  81.500.- Ft 

Specializáció

  • Szívultrahang vizsgálat
  • Terheléses EKG készítése

Tanulmányok

  • 2010 kardiológia szakvizsga
  • 2000 Pécsi Tudományegyetem - általános orvos

Vélemények

4.99 az 5-ből
35 értékelés alapján
5 csillag
100 %
4 csillag
0 %
3 csillag
0 %
2 csillag
0 %
1 csillag
0 %
Orvos
Hozzáállása, figyelmessége, kedvessége 5
Megfelelő volt a tájékoztatásod? 4.97
Megfelelő volt az ellátásod? 5

Részletes vélemények

Anonym (regisztrált felhasználó)
2021. október
Azért választottam őt, mert nagyon pozitívan írtak róla. Ezt újfent csak megerősíteni tudom: nagyon megnyerő és emberi, tetszik, ahogy a betegséget tágabb összefüggésbe helyezi. Szerintem ez nem sok orvosra jellemző. Szívből ajánlom:)
-
Adrienn
2021. szeptember
Nagyon kedves, szimpatikus orvos, odafigyel a betegre, a panaszok okát keresi, pontosan ezt a szemléletet kerestem. Mindenkinek bátran merem ajánlani.
-
Péter
2021. szeptember
Dr. Mikle Róbert barátságos, segítőkész volt, mindent át tudtunk beszélni, részletekbe menően. Az összes kérdésemet fel tudtam tenni, mindenre választ kaptam, egyszer sem éreztem, hogy lejár a rendelési idő, kapkodni kéne. Köszönöm a konzultációt.
-
Éva
2021. szeptember
Éves szűrővizsgálaton voltam a doktor úrnál. Nagyon szívesen ajánlom, nagyon alapos volt, minden szempontot figyelembe vett, és vizsgálat után megnyugodva távoztam.
nincs ilyen
Ferenc
2021. július
Az orvos kedves, felkészült, minden tekintetben elsőrangú. Mindenkinek szívből ajánlom!
Nem volt ilyen!
Anonym (regisztrált felhasználó)
2021. július
Gyors és alapos munkavégzés és betegközpontú hozzáállás.
-
István
2021. június
Egy igazi SIKER történet az elmúlt 4 hónap. Nagyon hálás vagyok Doktor Úrnak az iránymutatásért, aminek következtében mára a gyógyszert is el tudtam már hagyni. Kiváló szakember, nagyon barátságos, figyelmes és alapos. Mindenkinek ajánlom.
Nem volt.
Bence
2021. május
Nagyon korrekt. Részletes vizsgálat és magyarázat.
-
Berni
2021. április
Kifejezetten kellemes légkör fogadott, s ezt tovább erősítette a doktor úr is. Minden kérdésemre érthetően és alaposan válaszolt, komolyan vette a panaszaimat. Végig figyelt rám a vizsgálat alatt, többször is visszakérdezett, hogy érhető volt e, amit mondott.
-
Kitti
2021. február
Rendkívül kedvesen bánik az emberrel, készségesen és közérthetően válaszolt a kérdéseimre, nagyon korrekt tájékoztatást adott.
-
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
  • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
  • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
  • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy általad megadott név és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem mi, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!

Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Orvos
Értékelés elküldése