695 052 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Dr. Mikle Róbert - Kardiológus

Dr. Mikle Róbert

Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

Dr. Mikle Róbert kardiológus szakorvos magánrendelése. Forduljon bizalommal Dr. Mikle Róberthez, amennyiben szív-, érrendszeri problémákkal küzd, és azokat kivizsgáltatni szeretné. A Doktor Úr végez EKG, terheléses EKG vizsgálatot, szívultrahangot, va...

Specializáció

 • Szívultrahang vizsgálat
 • Terheléses EKG készítése

Tanulmányok

 • 2010 kardiológia szakvizsga
 • 2000 Pécsi Tudományegyetem - általános orvos

Tovább olvasom
Budai Corvin Orvosi Rendelő
1011 Budapest, I. kerület, Corvin tér 2. (Várnegyed)
Globe Medical Center
1055 Budapest, V. kerület, Szalay utca 2. Mfszt. 1. (Lipótváros)

Időpont foglalás az orvoshoz

felk Foglaláshoz kattintson az időpontra
Budapest, I. kerület, Corvin tér 2.
Ár
Budapest, V. kerület, Szalay utca 2. Mfszt. 1.
Ár
Adatok frissítése...

Részletes adatok

Bemutatkozás

Dr. Mikle Róbert kardiológus szakorvos magánrendelése.

Forduljon bizalommal Dr. Mikle Róberthez, amennyiben szív-, érrendszeri problémákkal küzd, és azokat kivizsgáltatni szeretné. A Doktor Úr végez EKG, terheléses EKG vizsgálatot, szívultrahangot, valamint jelentős hangsúlyt fektet a kardiológiai betegségek megelőzésére.

Specializáció

 • Szívultrahang vizsgálat
 • Terheléses EKG készítése

Tanulmányok

 • 2010 kardiológia szakvizsga
 • 2000 Pécsi Tudományegyetem - általános orvos

Vélemények

4 értékelés
2020. március
2020. március
Az orvos kedves és pontos volt .
Nem volt .
2020. március
Mindig nagyon izgulok, amikor orvoshoz kell mennem, de a Doktor úr nyugodtsága, pillanatokon belül rám is átragadt. A személyében egy nagyon felkészült, tájékozott orvost ismerhettem meg. Alapos volt a vizsgálat, bőven jutott arra is idő, hogy elbeszélgessen velem. Nagyon nagy pozitívum, hogy a fizikális állapotfelmérésen kívül, a mentálisra legalább akkora figyelmet fordított, így a panaszaim feltérképezése komplett volt, ahogy a problémám megoldására tett javaslatai is.
Nem volt ilyen.
2020. február
Teljes körű kivizsgálást, körültekintő figyelmet , hozzáeréséről tanúbizonyságot kaptam. Válaszokat és terápiai megoldásokat kaptam. Kifejezetten ajánlom a doktor urat!
Nem volt ilyen!
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
 • nekünk és orvos partnereinek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgálatásukat még jobbá tudják tenni
 • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
 • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy keresztnév (ha szeretnéd) és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem a kezelőorvos, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!
Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Orvos
Értékelés elküldése