697 191 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Lézeres szőrtelenítés – Soprano Ice Platinum - Kozmetológus

Lézeres szőrtelenítés – Soprano Ice Platinum

Beszélt nyelvek: angol, magyar
Bemutatkozás

Lézeres szőrtelenítés – Soprano Ice Platinum 3D A kezelést szakképzett kozmetikus végzi! Miért jobb az IPL és egyéb hagyományos szőrtelenítő eljárásokkal szemben? A lézeres szőrtelenítés végleges megoldást nyújt, így hosszú távon rengeteg időt és pé...

Tovább olvasom
Szegi Medical Center
1052 Budapest, V. kerület, Haris köz 5. (Belváros)

Időpont foglalás az orvoshoz

felk Foglaláshoz kattintson az időpontra
Budapest, V. kerület, Haris köz 5.
Ár
Adatok frissítése...

Részletes adatok

Bemutatkozás

Lézeres szőrtelenítés – Soprano Ice Platinum 3D

A kezelést szakképzett kozmetikus végzi!

Miért jobb az IPL és egyéb hagyományos szőrtelenítő eljárásokkal szemben?

A lézeres szőrtelenítés végleges megoldást nyújt, így hosszú távon rengeteg időt és pénzt takarít meg vele. Az egyes kezelések rendkívül gyorsak és mindennapi életvitelében semmilyen fennakadást nem okoznak, akár ebédidőben is elvégezhetők.

A kényelem mellett számos egyéb érv is szól mellette: Az eljárás fájdalommentes és biztonságos, csak a szőrtüszőket érinti, a környező bőr nem sérül. Az egyéb módszereknél gyakori szőrtüszőgyulladás, szőrbenövés vagy viszkető borosta problémájára is megoldást nyújt.

Az Alma Soprano Ice Platinum 3D szőrtelenítő géppel a legjobb eredmények érhetők el minden testtájon, a lehető legbiztonságosabb módon.

 

Hogyan működik a lézeres szőrtelenítés?

A Szegi Medical Centerben, Magyarországon elsőként, a Soprano Ice Platinum 3D szőrtelenítő géppel kezelünk. A gép áttörést hozott a szőrtelenítő technológiában, mert a három különböző hullámhosszú, abszorpciós és penetrációs szintek kombinálásával, valamint a dióda-lézer kezelési lefedettségével ma a legbiztonságosabb és legátfogóbb szőrtelenítő kezelést nyújtja. Az Alexandrit, 810nm és Nd:YAG lézerek egyedülálló kombinációja egyetlen eszközben mely minden bőrtípus és bőrszín mellett alkalmazható, akár nyáron is.

A gép a lézerfényt célzottan a szőrteleníteni kívánt bőrfelületre irányítja. A szőr elnyeli a nagy energiájú fényt, ezt hővé alakítja, leviszi egészen a szőrtüsző aljáig és roncsolja azt. Az egyszer elpusztított szőrtüszőből már nem nő több szőr. Azért van szükség több kezelésre, mert a szőrszálaknak csak az a része reagál a kezelésre, amelyek épp a növekedési fázisnál tartanak.

A szőrszálak növekedésének három fázisa van. Az 1. fázis a növekedési fázis. A növekedési (anagén) fázisban a sejtek 24 óránként osztódnak, osztódásukkal a szőrszál folyamatosan növekszik, amely naponta 0,35 mm-t (havi 1 cm) jelent. A szőrtüsző és a szőrszál kapcsolata ebben a fázisban folyamatos. A pigmentsejtek ekkor termelik a szőrszál festékanyagát, a melanint. Ez az a fázis, amelyben mi dolgozni tudunk, mert a melaninon keresztül juttatjuk be a lézert a szőrtüszőbe, ahol ez az igen magas hő roncsolja majd elpusztítja azokat.

 

Októberi Akcióink

(Érvényesség lejárata: 2019 Október 31)

Októberi különleges ajánlatunk, melyre csak és kizárólag hírlevelünkre feliratkozók jogosultak:

Szőrtelenítés az ALMA Soprano ICE díjnyertes gépünkkel – 50%-os kedvezmény

A feliratkozás után perceken belül megkapja email-ben okbóberi hírlevelünket, melyben ismertetjük többek közt a különleges akció részleteit is.

Vélemények

Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
  • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
  • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
  • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy keresztnév (ha szeretnéd) és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem a kezelőorvos, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!
Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Orvos
Értékelés elküldése