1 177 125 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Covid-19 PCR szűrés - Geomedical - Laboráns orvos

Covid-19 PCR szűrés - Geomedical

(21)
Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

Ez a teszt pozitív eredményt ad, ha a koronavírus megtalálható a véráramban és a légutak nyálkahártyáján. Nagy előnye, hogy a vírus által okozott tünetek megjelenése előtti néhány napban is pozitív eredményt mutat – de nem minden esetben – ezért ajánlo...

Tovább olvasom
Covid-19 PCR szűrés - Geomedical - Laboráns orvos

Covid-19 PCR szűrés - Geomedical

Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

Ez a teszt pozitív eredményt ad, ha a koronavírus megtalálható a véráramban és a légutak nyálkahártyáján. Nagy előnye, hogy a vírus által okozott tünetek megjelenése előtti néhány napban is pozitív eredményt mutat – de nem minden esetben – ezért ajánlott azt megismételni. Ha a koronavírus fertőzött meggyógyul, a vírus...

Tovább olvasom
Geomedical Egészségügyi Központ
1066 Budapest, VI. kerület, Jókai utca 6. (Terézváros)

Időpont foglalás az orvosokhoz

Szakterület és szolgáltatás

Részletes adatok

Bemutatkozás

Ez a teszt pozitív eredményt ad, ha a koronavírus megtalálható a véráramban és a légutak nyálkahártyáján. Nagy előnye, hogy a vírus által okozott tünetek megjelenése előtti néhány napban is pozitív eredményt mutat – de nem minden esetben – ezért ajánlott azt megismételni. Ha a koronavírus fertőzött meggyógyul, a vírus eltűnik a nyálkahártyáról, ezért egy újabb teszt elvégzése igazolhatja a betegség megszűnését. Pozitív teszt után végzett negatív teszttel mutatható ki, hogy a betegség már nincs jelen a szervezetben. A PCR-vizsgálat beletartozik az állami teszt regiszterbe és eljárásrend szerinti jelentési kötelezettsége van.
 
Eredmény és kiértesítés:
A szombat vagy vasárnap délelőtt készült tesztek eredményéről akár már 24-48 óra múlva digitálisan, biztonságosan titkosított e-mailben értesítjük az Ön által megadott címre. Az általunk végzett teszt a legpontosabb, jelenleg hatóságilag elfogadott eredmény.
 
Koronavírus teszt elvégzése:
- Jöjjön el az Ön által foglalt időpontban a Geomedical Egészségügyi Központban (Budapest, VI. kerület, Jókai utca 6. II. emelet)
- Recepciós kollegánk egyezteti az adatait és itt, a helyszínen fizetheti ki a tesztjét. Kizárólag bankkártyát fogadunk el.
- Elvégezzük a mintavételt egy erre kijelölt mintavevő szobában 1-3 perc alatt. A mintavétel egy steril pálcával történik a orr és garat nyálkahártyájáról
- A mintavételt követően elhagyhatja rendelőnket.
 
 
Fontos tudnivalók mielőtt foglalna:
- A mintavétel éhgyomorra történik. Szigorúan tilos előtte 4 órával enni, inni, fogat mosni és dohányozni – a kórokozó hígulásának elkerülése miatt.
 - Rendelőnkbe maszkban érkezzen (szükség esetén természetesen a bejáratnál biztosítunk maszkot). Pácienseink számára szájmaszkot a bejáratnál kihelyezett érintésmentes kézfertőtlenítést vegyék igénybe kérjük csak feltétlenül szükséges kísérő személyt hozzák magukkal.
- Lázzal, hőemelkedéssel nem léphet be a Geomedical épületébe. Érkezéskor érintésmentes lázmérést végzünk, amennyiben lázas állapotot észlelünk többi Páciensünk biztonsága érdekében megkérjük, hogy a tervezett látogatását halassza el.
- Kizárólag helyszíni, kártyás fizetésre van lehetőség. A PCR tesztet csak fizetés után áll módunkban elvégezni.
- Rendelőnk személyzete maszkban látja el pácienseinket és rendelőnket folyamatosan fertőtlenítjük napközben is.
- Pozitív minta esetén kérjük tartsa be a járványügyi és törvényi előírásokat! Ez mindannyiunk érdeke, köszönjük az együttműködését.

Kérjük a tervezett rendelői látogatását halassza el az alábbiak esetén:

- Lázas állapot, felső légúti panaszok, íz- / szaglásvesztés volt az elmúlt két hét során.
 

Specializáció

  • PCR teszt elvégzése

Vélemények

4.7 az 5-ből
21 értékelés alapján
5 csillag
81 %
4 csillag
14 %
3 csillag
5 %
2 csillag
0 %
1 csillag
0 %
Orvos
Hozzáállása, figyelmessége, kedvessége 4.8
Megfelelő volt a tájékoztatásod? 4.7
Megfelelő volt az ellátásod? 4.8

Részletes vélemények

Anonym (regisztrált felhasználó)
2020. november
Minden gördülékenyen ment.
Nem volt.
Anonym (regisztrált felhasználó)
2020. november
Készséges tákéloztatás Készséges tákéloztatás.
Nem volt.
Katalin
2020. október
Jól szervezett, gyors, pontos.
Anonym (regisztrált felhasználó)
2020. október
-
Anonym (regisztrált felhasználó)
2020. október
Gyors, szervezett, kedves.
nem volt
Tamás
2020. október
Gyorsasag biztonsag
Anonym (regisztrált felhasználó)
2020. október
Gyorsaság
-
Anett
2020. október
Kedves...
Nincsen
Anonym (regisztrált felhasználó)
2020. szeptember
Gyors mintavétel, kb. 3 percet töltöttem ott. Lelet másnap du meglett.
L.Anita
2020. szeptember
Gyors, szakszerű, biztonságos mintavétel. Árban annyi amennyit írtak. Délután vették le a mintát, másnap délelőtt volt eredményem. Hivatalos lelet, mert elfogadta a hatóság.
-
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
  • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
  • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
  • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy keresztnév (ha szeretnéd) és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem a kezelőorvos, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!
Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Orvos
Értékelés elküldése