963 516 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Covid-19 PCR szűrés - Geomedical - Laboráns orvos

Covid-19 PCR szűrés - Geomedical

(3)
Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

Ez a teszt pozitív eredményt ad, ha a koronavírus megtalálható a véráramban és a légutak nyálkahártyáján. Nagy előnye, hogy a vírus által okozott tünetek megjelenése előtti néhány napban is pozitív eredményt mutat – de nem minden esetben – ezért ajánlo...

Tovább olvasom
Covid-19 PCR szűrés - Geomedical - Laboráns orvos

Covid-19 PCR szűrés - Geomedical

Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

Ez a teszt pozitív eredményt ad, ha a koronavírus megtalálható a véráramban és a légutak nyálkahártyáján. Nagy előnye, hogy a vírus által okozott tünetek megjelenése előtti néhány napban is pozitív eredményt mutat – de nem minden esetben – ezért ajánlott azt megismételni. Ha a koronavírus fertőzött meggyógyul, a vírus...

Tovább olvasom
Geomedical Egészségügyi Központ
1066 Budapest, VI. kerület, Jókai utca 6. (Terézváros)

Időpont foglalás az orvosokhoz

Szakterület és szolgáltatás

Részletes adatok

Bemutatkozás

Ez a teszt pozitív eredményt ad, ha a koronavírus megtalálható a véráramban és a légutak nyálkahártyáján. Nagy előnye, hogy a vírus által okozott tünetek megjelenése előtti néhány napban is pozitív eredményt mutat – de nem minden esetben – ezért ajánlott azt megismételni. Ha a koronavírus fertőzött meggyógyul, a vírus eltűnik a nyálkahártyáról, ezért egy újabb teszt elvégzése igazolhatja a betegség megszűnését. Pozitív teszt után végzett negatív teszttel mutatható ki, hogy a betegség már nincs jelen a szervezetben. A PCR-vizsgálat beletartozik az állami teszt regiszterbe és eljárásrend szerinti jelentési kötelezettsége van.
 
Eredmény és kiértesítés:
A szombat vagy vasárnap délelőtt készült tesztek eredményéről akár már 24-48 óra múlva digitálisan, biztonságosan titkosított e-mailben értesítjük az Ön által megadott címre. Az általunk végzett teszt a legpontosabb, jelenleg hatóságilag elfogadott eredmény.
 
Koronavírus teszt elvégzése:
- Jöjjön el az Ön által foglalt időpontban a Geomedical Egészségügyi Központban (Budapest, VI. kerület, Jókai utca 6. II. emelet)
- Recepciós kollegánk egyezteti az adatait és itt, a helyszínen fizetheti ki a tesztjét. Kizárólag bankkártyát fogadunk el.
- Elvégezzük a mintavételt egy erre kijelölt mintavevő szobában 1-3 perc alatt. A mintavétel egy steril pálcával történik a orr és garat nyálkahártyájáról
- A mintavételt követően elhagyhatja rendelőnket.
 
 
Fontos tudnivalók mielőtt foglalna:
- A mintavétel éhgyomorra történik. Szigorúan tilos előtte 4 órával enni, inni, fogat mosni és dohányozni – a kórokozó hígulásának elkerülése miatt.
 - Rendelőnkbe maszkban érkezzen (szükség esetén természetesen a bejáratnál biztosítunk maszkot). Pácienseink számára szájmaszkot a bejáratnál kihelyezett érintésmentes kézfertőtlenítést vegyék igénybe kérjük csak feltétlenül szükséges kísérő személyt hozzák magukkal.
- Lázzal, hőemelkedéssel nem léphet be a Geomedical épületébe. Érkezéskor érintésmentes lázmérést végzünk, amennyiben lázas állapotot észlelünk többi Páciensünk biztonsága érdekében megkérjük, hogy a tervezett látogatását halassza el.
- Kizárólag helyszíni, kártyás fizetésre van lehetőség. A PCR tesztet csak fizetés után áll módunkban elvégezni.
- Rendelőnk személyzete maszkban látja el pácienseinket és rendelőnket folyamatosan fertőtlenítjük napközben is.
- Pozitív minta esetén kérjük tartsa be a járványügyi és törvényi előírásokat! Ez mindannyiunk érdeke, köszönjük az együttműködését.

Kérjük a tervezett rendelői látogatását halassza el az alábbiak esetén:

- Lázas állapot, felső légúti panaszok, íz- / szaglásvesztés volt az elmúlt két hét során.
 

Specializáció

  • PCR teszt elvégzése

Vélemények

3 értékelés
2020. szeptember
2020. szeptember
2020. szeptember
Gyors, szakszerű, biztonságos mintavétel. Árban annyi amennyit írtak. Délután vették le a mintát, másnap délelőtt volt eredményem. Hivatalos lelet, mert elfogadta a hatóság.
-
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
  • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
  • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
  • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy keresztnév (ha szeretnéd) és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem a kezelőorvos, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!
Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Orvos
Értékelés elküldése