Google+
141 953 Sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
Kérdésed van? Segítünk: +36 1 700-1491
Ügyfélszolgálat: 8-20 óráig
Beszélt nyelvek: német

Dr. Zsiska Beáta

Időpontot foglalok

Bemutatkozás

Szakterületem a gerinc és kopásos izületi fájdalmak (térd, csípő) és fájdalmak hagyományos vagy holisztikus szemléletű kezelése. A holisztikus szemlélet lényege, hogy nemcsak a fájdalmas izületet vagy területet vizsgáljuk, hanem egészében nézzük és...

Specializáció, szakmai háttér

derékfájdalmak esetén McKenzie-torna, holisztikus szemléletű szakvizsgálat, kezelés, Kineziotape kezelés, autogén tréning, 2002 - Szegedi Orvostudományi Egyetem, általános orvosi diploma, 2007 - manuálterapeuta szakképesítés, 2008 - reumatológia sza...

Tovább olvasom >
A

Live Medic Szakorvosi Centrum

1181 Budapest, XVIII. kerület, Baross utca 39. (Pestszentlőrinc)
Időpontfoglalás az orvoshoz
Foglaláshoz kattintson
az időpontra
A

Live Medic Szakorvosi Centrum

1181 Budapest, XVIII. kerület, Baross utca 39. (Pestszentlőrinc)
loader

Részletes adatok

Bemutatkozás

Szakterületem a gerinc és kopásos izületi fájdalmak (térd, csípő) és fájdalmak hagyományos vagy holisztikus szemléletű kezelése. A holisztikus szemlélet lényege, hogy nemcsak a fájdalmas izületet vagy területet vizsgáljuk, hanem egészében nézzük és gyógyítjuk a testet és az embert. Nem részletekben gondolkodunk, hanem keressük a valódi okokat, a panaszok és tünetek közötti mélyebb összefüggéseket. A terápiák kiválasztásánál törekszünk az öngyógyító folyamatok támogatására és az egyén számára legmegfelelőbb gyógymódok megtalálására, alkalmazására.

Specializáció

  • derékfájdalmak esetén McKenzie-torna
  • holisztikus szemléletű szakvizsgálat, kezelés
  • Kineziotape kezelés
  • autogén tréning

Tanulmányok

  • 2002 - Szegedi Orvostudományi Egyetem, általános orvosi diploma
  • 2007 - manuálterapeuta szakképesítés
  • 2008 - reumatológia szakvizsga
  • 2014 - autogén tréner, bioszisztémikus szomatopszichoterapeuta

Vélemények

146 értékelés

„A doktornő nagyon kedves és rendkívül alapos volt. Eddigi legjobb orvos élményem.”

,

„Nagyon figyelt rám!”

„Nem volt ilyen”

,

„A doktornő ismét rendkívül kedves volt, számos tanáccsal ellátott”

„nem volt”

,

„Mint eddig is minden alkalommal, a doktornő figyelmessége, tájékoztatása, szaktudása.”

,

„Minden kérdésre kimerítő választ kaptam.”

,

„Nagyon kedves a doktornő, alapos volt a vizsgálat, tájékoztatás is.”

,

„uj nezopontbol kozelitette meg a problæmat”

,

„Minden :-)”

„Ennél a Doktor Nőnél ilyen sosincs!”

,

„Már kétszer voltam a Doktornőnél. Nagyon kedves. Véleményem szerint nagyon alapos. Nagyon részletesen elmagyarázott mindent. Minden kérdésemre választ kaptam, de e-mailen is megkereshettem, azonnal válaszolt. Az ajánlott szakember is remek, a kezelést hasznosnak érzem. Minden segí...”

Végig olvasom
,

„A doktornő nagyon figyelmes és érthetően elmagyaráz mindent. A problémám hosszú távú, nem kecsegtetett azonnali javulással, de ennek ellenére úgy érzem jó kezekbe kerültem. Végre. Köszönöm! ”

„-”

,

„Nagyon kedves,segítőkész a doktornő,két hónapja tartó nyaki és háti fájdalmaim másnapra elmúltak,köszönöm a gyors segítséget és az alapos vizsgálatot.Mindenkinek ajánlom a doktornőt!”

,

„Alaposan kikérdezett, bár a leletemre hibásan írt fel egy fontos momentumot.”

„Túlságosan elment a holisztikus irányba.”

(nem regisztrált felhasználó) ,

„-”

„-”

,

„Úgy éreztem, fontos neki a gyógyulásom. Elmagyarázta a kezelést, és másnap e-mailben ki is egészítette. A sok gyógyszer helyett más megoldást kerestünk, ahol figyelembe vette a kérésemet. Bízom benne.”

,

„A Doktor Nő rendkívül kedves,segítőkész és hozzáértőbb mint bármelyik reumatológus akiknél jártam az évek alatt. Bár őt találtam volna meg először! Mindenkinek csak őt ajánlom!”

,

„Az ellátás megfelelő-e? ez nem jó kérdés, honnan tudjam, ez egy folyamat. Ha a folyamatnak vége lesz, akkor fogom tudni a választ.”

„Várni kellett - nem sokat - pedig volt időpont.”

,

„Az odafigyelése”

,

„Mint mindig, a doktornő, most is maximális tudással és hozzáállással foglalkozott velem.”

,

„Megtaláltuk azt a megoldást, amelyet el tudok fogadni. Tetszett, hogy egy kicsit el tudtunk rugaszkodni a hagyományostól és hollisztikusan látni a problémát. Nagyon bízom a kezelés pozitív hatásában, minimális gyógyszer alkalmazása mellett.”

„Kellemetlen tapasztalatom nem volt.”

,

„Nagyon elégedett voltam.”

,

„Azt lehetett érezni a vizsgálat során, hogy a doktornő tényleg segiteni akart megoldani a problémáimat. Azoknak ajánlom, aki olyan orvost keresnek, aki nem csak a testi, de az ahhoz kapcsolódó lelki gondokat is szeretnék megoldani. A doktornő ugyanis - a legtöbb orvossal ellentétben...”

Végig olvasom

„-”

,

„a szakszerűség, figyelmesség”

,

„Mint minden alkalommal a doktornő figyelmessége, szakmai tudása, érthető magyarázata”

,

„Másodszor találkoztam doktornővel. Ismét gyulladásos, reumatikus problémával. Azt a problémát sikeresen leküzdöttem. Most is mindent elmagyarázott, megmutatott. Ismét gyógyszermentes terápiát írt elő, ezért külön köszönet. ”

„-”

,

„Az őszinte,tárgyilagos kommunikáció.”

„Nem volt.”

,

„a pozitív hozzáállás, kedvesség, szakértelem”

„-”

,

„Nem a már sajnos más helyen megszokott sablonos diagnózis felállítás és jöhet is a következő, sokkal inkább alapos kivizsgálás és a panaszok több irányból való megközelítése jellemzi a doktornőt. Ez lényegesen hatékonyabb módszere a gyógyítani akarásnak. 5*”

,

„Emberségesen viselkedet megprobálta megmagyarázni mi a baj és mit tehetünk”

,

„A doktornő nagyon alapos, minden tájékoztatést megadott a probálmáal kapcsolatban. A problémám hátterét is kereste, hogy az okot tudja megszüntetni.”

,

„A doktornő alapos vizsgálat után mindenre kiterjedő tájékoztatást adott a fennálló betegséggel kapcsolatban. Kedves, megnyerő, bizalmat keltő és sugárzó egyéniség. Szaktudása, segítőkészsége példaértékű.”

,

„A doktornô alapossága, mindenre kiterjedő figyelme példaértékű. Maximálisan ajánlom!”

„Nincs”

,

„Az alapos vizsgálat és őszinte tájékoztatás.”

,

„A doktornő figyelmessége, megállapításai érthető magyarázata.”

,

„A kiváló minősítés mindent magába foglal. Alapos, segítőkész, tájékoztat, kérdéseket vár amire válaszol, emilben utólag információkat nyújt és még kedves is. ”

,

„A doktornő első látásra nagyon szimpatikus kedves és segítőkész volt. Alaposan megvizsgált, látszott rajta, hogy szakmailag érti a dolgát”

„ ”

,

„Éreztem hogy a doktornő tényleg meg akar gyógyítani. Egyből szembetűnt a szakterületén nagy tapasztalattal rendelkezik. Vizsgálat után részletesen tájékoztatott és válaszolt a feltett kérdéseimre. Később e-mailen küldött információkat,a gyógyulásommal kapcsolatban. ”

,

„A doktornő a vizsgálat során nagyon sokat segítettet, nem találkoztam még ilyen orvossal aki ennyire oda figyelt a betegére. A segítségével meg is gyógyultam a betegségemből.”

„Nem volt.”

,

„Nagyon pozitív tapasztalatot szerezetm. A doktornő részletesen megvizsgált, mindenről tájékoztatott, utólag videókat és egyéb tanácsokat is kaptam tőle. Mindenkinek szívből ajánlom! ”

,

„Habár vállfájással fordultam hozzá, tetőtöl talpig megvizsgált, körültekintő volt. Mindenre kitért és elmagyarázott mindent. ”

,

„Alapos tájékoztatás. Türelmes, megnyugtató, odafigyelő. Látszott, hogy a beteg gyógyulása fontos a számára.”

,

„A rendelő nagyon kellemes a dr nő kedves vidàm volt!”

,

„Kedves,alapos,figyelmes, jól magyaráz.”

„Nincs”

,

„******* 5. Nagyon rendes a Doktornö mindenbed jól tájékoztatott.”

,

„Közvetlenség, alapos vizsgálat.”

,

„Dr.Zsiska Beáta. nagyon korekten elmagyarázott mindent. Elmondta a lehetöséget a gyogykezeléshez, alaposan megvizsgált . Nagyon kedves ,csak ajállani tudom. ”

(nem regisztrált felhasználó) ,

„A doktornő emberközpontúsága.”

,

„Pontosság, precizitás, alaposság”

,

„A doktornő szaktudása, kedvessége, figyelme! ”

,

„A doktornő szaktudása, ahogy elmagyarázta a vizsgálat menetét, megállapításait és teendőket.”

,

„A főorvosnő egy tünemény. Kedves, alapos, mindenre odafigyel. ”

„nem volt!”

,

„Pontos aprólékos útmutatás a gyógyulás irányába.”

„Nem volt.”

,

„Doktornő felülmúlhatatlan kedvessége,szakértelme és türelme.”

,

„Kedves, alapos, barátságos, informatív.”

,

„Barátságos, emberi hozzáállás. Érthető tájékoztatás, magyarázat. Az okok magyarázata. A segítőkészség maximálisan érezhető, nagyon kedves és alapos. ”

„Nem volt. ”

,

„Rendkívül alapos, lelkiismeretes, barátságos.”

,

„Szakmailag és emberileg is kiváló orvosnak tartom, rendkívül alapos volt a vizsgálat során, közel egy órát foglalkozott velem, és érthetően elmagyarázta, mi a problémám forrása. Ráadásul rengeteg hasznos információt és tanácsot is kaptam tőle. Örülök, hogy hozzá fordul...”

Végig olvasom

„Ilyen abszolút nem volt.”

,

„Egészként kezeli az embert, nem csak a problémás területet nézi. A betegség oka a fontos, annak megoldása és nem elsősorban gyógyszerrel történő kezelés.”

„nincs”

,

„Nagyon ért a szakterületéhez”

,

„Nagyon körültekintő, nemcsak a tényleges problára koncentráló , hanem a probléma okát feltáró , elemző vizsgálat és a lehetséges gyógyulás , kezelés részletes ismertetése.. Nagyon jó érzéssel távoztam a rendelőből -és biztos hogy követem a doktornő hasznos tanácsait .”

,

„Megmagyarázta a tüneteket és a kezelési módot, szakembereket is ajánlott (masszőr, gyógytornász) ”

,

„-nagyon hozzáértő pszichológiai és reumatológiai tanácsadást tartott a doktornő, saját személyes tapasztalatait is megosztva ”

,

„Udvarias, figyelmes, pontosan tájékoztat, várja a kérdéseimet. Maximálisan odafigyel a betegre. Nagyon értékeltem, hogy nem mellékhatásokkal rendelkező gyógyszert írt fel, hanem gyógy masszőrt ajánlott.”

„Nem volt.”

,

„Annyira emberi volt az egész, végig azt éreztem, hogy tényleg nagyon segíteni akar abban, hogy meggyógyuljak, szerintem ilyennek kell lennie egy orvosnak. Emailen küldött a vizsgálat után még hasznos infókat a betegségről, gyógyulásról, rengeteg jó tanáccsal. Szívből ajánlom...”

Végig olvasom
,

„Tényleg rámfordította azt a 30 percet. Tetőtől talpig megvizsgált.”

„Nincs.”

,

„A doktornő nagyon kedves, figyelmes és alapos vizsgálatot végzett. Kiváló szakembernek gondolom.”

,

„A doktornő kedvessége, türelme, tájékoztatása és holisztikus "gyógyítása" :-)”

,

„Nagyon teljeskörű vizsgálat és érthetően megfogalmazott diagnózis.”

„A vizsgálat kicsit fájdalmas.”

,

„Érthetően elmagyarázta, hogy mi okozza a problémámat. ”

„nem volt”

,

„Nagyon kedves, mindenre idafigyelő, érthetően magyaráz és komplexen vizsgálja a beteget. Ritkán találkozni ilyen orvossal aki nem csak az adott problémára koncentrál hanem az embert egészében nézi, mint testileg mint pedig mentálisan. Nagyon örülök, hogy rátaláltam a Doktornő...”

Végig olvasom

„Nem volt ilyen.”

,

„Számomra is érthető módon magyarázott, kerülve az orvosi, latin kifejezéseket.”

„Ilyen nem volt.”

,

„Hogy őszintén odafigyelt a betegre”

,

„korrekt, alapos,más problémákkal együtt állította fel a diagnózist, terápiát,magyar szavakat használ latin helyett ”

„nincs”

,

„A doktornő kedves, figyelmes és nagyon segítőkész. Meghallgatja a beteget.”

„Nem volt.”

,

„Kedves ,alapos .Mindent elmagyarázott ,mi miért van és mit kell tennem a továbbiakban.Segített a további vizsgálatokra címet keresni.Igazán felkészült doktornő!! Csak köszönettel tartozom.”

„Ilyen nem volt!!!”

,

„Időt energiát nem sajnálva alaposan megvizsgált,érthetően elmagyarázta a problémámat ,megadta a következő teendőket.Csak köszönettel tartozom !!”

(nem regisztrált felhasználó) ,

„Rendkívüli hozzáértéssel és figyelemmel találkoztam”

„Nem volt ilyen”

,

„Tényleg holisztikus szemléletű orvos, a közvetlen problémám kívüli panaszaimat is meghallgatta, és adott tanácsokat.”

,

Értékelések

,
,
,
További értékelések
Értékelem, véleményt írok
Segíthetünk?
Ügyfélszolgálat: 8–20 óráig