Google+
100 983 Sikeres foglalás!

Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!

Kérdésed van? Segítünk: +36 1 700-1491
Ügyfélszolgálat: 8-20 óráig

Mária Medical Magánrendelő

Orvosaink szakterületenként

Sajnos ebbe a rendelőbe jelenleg nem tudunk Neked időpontot biztosítani, de több kiváló orvosunk rendel a közelben, válogass közülük!
További orvosok a kerületben >>>

Információk a rendelőről

Mária Medical Magánrendelő Hidegkút Budapest második kerületében, Hidegkúton megnyílt Mária Medical magánorvosi rendelőnkbe magasan képzett, betegcentrikus szakembergárdával várjuk gyógyulni vágyó és betegséget megelőzni kívánó leendő pácienseinket.  500 négyzet...

Tovább olvasom >
A

Mária Medical Magánrendelő

1028 Budapest, II. kerület, Hidegkúti út 82b (Hűvösvölgy)

Részletes adatok

Bemutatkozás

Mária Medical Magánrendelő Hidegkút Budapest második kerületében, Hidegkúton megnyílt Mária Medical magánorvosi rendelőnkbe magasan képzett, betegcentrikus szakembergárdával várjuk gyógyulni vágyó és betegséget megelőzni kívánó leendő pácienseinket.  500 négyzetméteren 8 rendelőhelyiségben és egy endoszkópos blokkal, fektetővel a legújabb technológiával bíró diagnosztikai eszközökkel, megfizethető árakkal szeretnénk magas színvonalú szolgáltatást nyújtani Önöknek, hozzátartozójuknak. Magánrendelőnk profiljában a belgyógyászati, endokrinológiai, diabetológiai, kardiológiai, tüdőgyógyászati, bőrgyógyászati, ortopédiai,  gasztroenterológiai, fül-orr-gégészeti, urológiai, neurológiai, nőgyógyászati, sebészeti, pszichiátriai betegségek kivizsgálása és kezelése mellett teljes labor, ultrahang és endoszkópos diagnosztikai háttér - éber és altatásos hörgőtükrözés, gyomortükrözés, vastagbéltükrözés, hólyagtükrözés - foglalkozás-egészségügyi, pszichológiai, pár és családterápiás tanácsadás, dietetikai tanácsadás áll az Önök rendelkezésére. A modern orvoslás mellett lehetőség van a hagyományos kínai gyógyítás igénybe vételére is.  A gyógyítás mellett fontos az Önök egészségének megőrzése is számunkra. Ezért hangsúlyozzuk a rendszeresen elvégzett szűrővizsgálatok jelentőségét, hiszen az időben felfedezett betegségek, rendellenességek a legtöbb esetben gyógyíthatóak. Célunk, hogy hosszú távú partnerei legyünk Önnek az egészségmegőrzésben és a gyógyításban.

Megközelíthetőség

Tömegközlekedéssel: - Széll Kálmán tértől 56A villamossal Hűvösvölgyig, onnan 257-es busszal 3 megálló a Kossuth Lajos utcáig, majd pár perc séta a Mária Medical Magánrendelőig.

Parkoló

ingyenes

Nyitvatartás

Hétfő-Péntek: 8.00-20.00

Vélemények

15 értékelés

„Az, hogy fizetség ellenében van az orvosnak ideje személyre szabott információt és tanácsot adni.”

„Nincs”

,

„Az udvarias. gyors elintézés”

,

„Megnyugtató hangulatú, barátságos fogadás és betegkezelés, gyors intézés”

,

„A recepción szívélyes fogadtatásban volt részem. Köszönettel: Csehi Veronika”

„Nem volt.”

,

„Nem volt”

,

„Segítőkészség”

„nincs”

,

„Az egész vizsgálat hatékonysága és gyorsasága”

,

„Nagyon szép a klinika és nagyon kedves volt mindenki.”

,

Értékelések

,
,
,
További értékelések
Értékelem, véleményt írok
Segíthetünk?
Ügyfélszolgálat: 8–20 óráig
Telefon: +36 1 700-1491