Google+
874 839 Sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
Kérdésed van? Segítünk: +36 1 700-1491
Ügyfélszolgálat: 8-20 óráig

Balázsik Anikó

Időpontot foglalok

Bemutatkozás

Rekcreációs mozgásprogramvezetőként a tartásjavítás, gyógytornából komolyabb edzésbe átvezető program, egyéni, rendszeresen kontrollált progresszív torna munkám elsődleges célja. Kiemelt témáim a csípő mobilitása és az úgynevezett – ülőmunka által okozott­ glut...

Tovább olvasom >
A

Neuromedic Egészségügyi Központ

1027 Budapest, II. kerület, Medve utca 30.
Időpontfoglalás az orvoshoz
Foglaláshoz kattintson
az időpontra
A

Neuromedic Egészségügyi Központ

1027 Budapest, II. kerület, Medve utca 30.
loader

Részletes adatok

Bemutatkozás

Rekcreációs mozgásprogramvezetőként a tartásjavítás, gyógytornából komolyabb edzésbe átvezető program, egyéni, rendszeresen kontrollált progresszív torna munkám elsődleges célja. Kiemelt témáim a csípő mobilitása és az úgynevezett – ülőmunka által okozott­ gluteális amnézia helyreállítása, lábfej egyéni tornája, karbantartó edzésprogram­ hogy ne legyen szükséges az ismételt orvoslátogatás, rehabilitáció.

Tevékenységemhez kötődik a masszázs, amelyet stresszoldás, izompólya­fellazítás céljából végzek, segítve ezzel azt,hogy a teljes mozgáslánc, csontos alátámasztás megőrizze optimális mobilitását és stabilitását. A myofascia­kezelés technikája könnyen megtanulható, otthon alkalmazható és nagyon hatékony preventív módszer, hatékony segítség azon az úton,melynek során a mozgás motivációból jó szokássá alakul és rendszeressé válik.

Vélemények

1 értékelés

„Nem csupán tüneti terápiával foglalkozik. A mozgásszervrendszert egészében kezeli.”

(nem regisztrált felhasználó),
Értékelem, véleményt írok
Segíthetünk?
Ügyfélszolgálat: 8–20 óráig
Telefon: +36 1 700-1491