1 989 786 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Rigó Eszter - Masszőr

Rigó Eszter

Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

Rigó Eszter gyógymasszőr magánrendelése. 2017-ben végeztem okleveles Gyógy-és sportmasszőrként. Tapasztalataimat a Szent Gellért Gyógyfürdőben szereztem, ahol reumatológiai és ortopédiai megbetegedések kezelésével foglalkoztam. Ergoterapeutaként 2019...

Tovább olvasom
Rigó Eszter - Masszőr

Rigó Eszter

Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

Rigó Eszter gyógymasszőr magánrendelése. 2017-ben végeztem okleveles Gyógy-és sportmasszőrként. Tapasztalataimat a Szent Gellért Gyógyfürdőben szereztem, ahol reumatológiai és ortopédiai megbetegedések kezelésével foglalkoztam. Ergoterapeutaként 2019-ben végezetem, először a Szent János Kórházban, később a Szent Marg...

Tovább olvasom
Óbudai Mozgásszervi Magánrendelő
1037 Budapest, III. kerület, Bokor utca 17-21. (Óbuda)
Madarász Mozgásszervi Magánrendelő
1138 Budapest, XIII. kerület, Madarász Viktor utca 47-49. fsz.

Időpont foglalás az orvosokhoz

IDŐPONT
Kedvezményes időpontok %
Keresd a közelgő, kedvezményes időpontokat!*
Szakterület és szolgáltatás
IDŐPONT
Kedvezményes időpontok %
Keresd a közelgő, kedvezményes időpontokat!*

Részletes adatok

Bemutatkozás

Rigó Eszter gyógymasszőr magánrendelése.

2017-ben végeztem okleveles Gyógy-és sportmasszőrként. Tapasztalataimat a Szent Gellért Gyógyfürdőben szereztem, ahol reumatológiai és ortopédiai megbetegedések kezelésével foglalkoztam.

Ergoterapeutaként 2019-ben végezetem, először a Szent János Kórházban, később a Szent Margit Kórház mozgásszervi rehabilitációs osztályán ergoterápiás foglalkozásokat tartottam. Az itt szerzett tapasztalataimmal szeretnék segíteni a stroke-on átesett, illetve szerezett agysérüléssel küzdő betegeknek.

Fő profilom a neurológiai betegségek rehabilitációja. A fogalalkozásaim során felső végtagi kis- és nagy ízülezi mozgásokat, a finommotorikus mozgásokat, a kognitív- és önellátási funkciókat fejlesztem.

Fontosnak tartom szaktudásom folyamatos bővítését, fejlesztését, hogy páciensem számára professzionális kezeléseket nyújthassak, hozzásegíthessem őket problémáik jobb megértéséhez, ezáltal életminőségük javulásához.

Specializáció

  • Gyógymasszázs terápia, és
  • Speciális ergoterápiás foglalkozások
  • Neurológiai, reumatológiai és kézsebészeti betegségek rehabilitációja

Vélemények

0 az 5-ből
5 csillag
0 %
4 csillag
0 %
3 csillag
0 %
2 csillag
0 %
1 csillag
0 %
Orvos
Hozzáállása, figyelmessége, kedvessége -
Megfelelő volt a tájékoztatásod? -
Megfelelő volt az ellátásod? -
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
  • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
  • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
  • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy általad megadott név és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem mi, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!

Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Orvos
Értékelés elküldése