Google+
114 297 Sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
Kérdésed van? Segítünk: +36 1 700-1491
Ügyfélszolgálat: 8-20 óráig

Dr. Hampel Ferenc

Bemutatkozás

Dr. Hampel Ferenc ortopéd-traumatológus szakorvos magánrendelése. Magamról néhány mondat, miben tudok Önnek segíteni: Csípő- és térdízületi kopások konzervatív és műtéti kezelését végzem háttérkórházzal, ahol a legmodernebb, legjobb impl...

Specializáció, szakmai háttér

csípő és térdízületi kopások konzervatív és műtéti kezelése, sarokcsont fájdalom, lábfájdalom, patellaín fájdalom, tenisz könyök, Achilles ín fájdalom, csuklófájdalom konzervatív és műtéti kezelése, 2007 Ortopédia - Traumatológia szakvizsga, 2004 Traumatológi...

Tovább olvasom >

Részletes adatok

Bemutatkozás

Dr. Hampel Ferenc ortopéd-traumatológus szakorvos magánrendelése. Magamról néhány mondat, miben tudok Önnek segíteni: Csípő- és térdízületi kopások konzervatív és műtéti kezelését végzem háttérkórházzal, ahol a legmodernebb, legjobb implantátumokat használom fel kiemelkedően magas színvonalú körülmények között, Akut és krónikus sportsérülések vizsgálati protokollját állított össze, magának a sérülésnek diagnosztikáját kiemelkedően színvonalas MR háttérszorgaltatással a Jump Medical szervezésében végzem a sérülések, fájdalmak kezelése konzervatív uton magánpraxisomban Buda szivében a szakma legjobb gyógytornászaival és a legujabb fizikoterápiás gépekkel a Balance Mozgásterápiás Központban történik Hétköznapi, gyakran előforduló idült fájdalmak pl. sarokcsont fájdalom, lábfájdalom, patellaín fájdalom, tenisz könyök, Achilles ín fájdalom, csuklófájdalom konzervatív és műtéti kezelését vegzem PRP, sajátvér kezelést végzek nagy rutinnal kitűnő eredményekkel korrekt 50.000 forintos áron Magánpraxis vizitdíjam 15.000 forint, amely magába foglalja a vizsgálatot és konzultációt fél órában, szükség esetén természetesen több időt szánok a betegség feltérképezésére változatlan díj mellett Mottóm: nem a gépek, az orvos mondja meg alapos vizsgálat után, mi a betegség, panasz oka! Szeretettel várom minden kedden 16 és 20 óra között a Balance Mozgásterápiás és Sportinnovációs Diagnosztikai Központban.

Specializáció

  • csípő és térdízületi kopások konzervatív és műtéti kezelése
  • sarokcsont fájdalom, lábfájdalom, patellaín fájdalom, tenisz könyök, Achilles ín fájdalom, csuklófájdalom konzervatív és műtéti kezelése

Tanulmányok

  • 2007 Ortopédia - Traumatológia szakvizsga
  • 2004 Traumatológia szakvizsga
  • 1994 - Szent-Györgyi Albert Orvostudományi Egyetem

Vélemények

34 értékelés

„Időben behívtak”

„Úgy gondoltam ennyi pénzért jobb kivizsgálást kapok”

,

„Az orvos nagyon körültekintően járt el. Előző találkozásunkkor javasolt több vizsgálatot is a probléma kiszűrésére. Most a vizsgálatok eredményét elemezve kért további kezeléseket, kizárva minden egyéb körülményt. A lehetőségekről megfelelő, érthető és logikus táj...”

Végig olvasom
,

„Nagyon kedves orvos, mindent szépen elmagyarázott, mindenkinek ajánlom.”

,

„ ”

,

„Azért választottam Hampel doktort, mert olyan rehabilitációs kollégái vannak magánrendelésén, akikről már nagyon sok jót hallottam. És valóban, a vizit után már át is adott egy gyógytornász kollégájának, akitől számos gyakorlati tanáccsal távoztam. Ilyen ellátással mé...”

Végig olvasom
(nem regisztrált felhasználó),

„Profi, körültekintő, kedves. ”

,

„Minden kivalo!”

,

„Minden kérdésemre választ kaptam.”

„Nincs ilyen.”

,

„Korrektül tájékoztatott az állapotomról és a további tennivalokról.”

,

„igenyes kornyezet, mindenki kedves,segítőkész. ”

„1 orat csuszott az idopont, de tajékoztattak, hogy egy bonyolult eset miatt várni kell.”

,

„Az orvos türelmesen, alaposan átnézte korábbi leleteimet és érthetően, nem szakmai zsargonnal elmagyarázta mi lehet a probléma forrása.”

,

„Nagyon kedves mindenki! A doktor úr alapos, figyelmes, segítőkész. Csak ajánlani tudom mindenkinek! ”

,

„Nagyon kedves és alapos volt. Az otthoni teendőket részletesen elmagyarázta. ”

(nem regisztrált felhasználó),

„Kedves, végtelenül türelmes és precíz szakorvos. ”

(nem regisztrált felhasználó),

„Ritkán találkozik az ember ilyen jó szakemberrel! Csak csupa jót tudok róla írni, mondani. Nagyon sok hasonló tudású, hozzáállású orvosra lenne szükség Magyarországon...”

(nem regisztrált felhasználó),

„Az interneten keresgélve akadtam rá Hampel doktorra, aki ortopéd sebész és térdkopásokat is gyógyit. Elég volt egyetlen kezelés, és a térdem remek. Igy ez persze nem igaz, mert ő szigoruan előirta a napi gyógytornát, amit a kolléganője begyakoroltatott velem és megértették ve...”

Végig olvasom
(nem regisztrált felhasználó),

„Nagyon közvetlen volt.”

„Nem volt.”

,

„Nagy tudású, profi szakember, aki emberileg is minőséget képvisel. Kívánok ilyen kvalitású orvosokat magamnak, és mindenkinek.”

(nem regisztrált felhasználó),

„Korrekt , megfelelő tájékoztatást kaptam, amit vártam is persze. ”

„Csuszás volt az időponthoz képest.”

,

„Empatikus hozzáállás, részletes tájékoztatás, tökéletes műtét”

(nem regisztrált felhasználó),

„PRP terápiára mentem a térdemmel, ajánlották Hampel doktort, segítettek, figyeltek rám, nehezen mozgom, olyan ellátásban részesültem, amilyet másutt nem kapni, köszönöm! Annak is aki ajanlotta! ”

(nem regisztrált felhasználó),

„Nagyon kellemes az orvosi centrum. Percre pontosan behívott a Doktor úr. Helyben kaptam teljes körű ellátást, átkísért a fizikoterápiás szakemberhez, aki rögtön meg is kezelt lökéshullámmal. Sokkal jobb állapotban távoztam, köszönöm. ”

(nem regisztrált felhasználó),

„Nagyon korrekt áron és nagyon jó eredmennyel végzi a Doktor úr a PRP terápiát.”

(nem regisztrált felhasználó),

„Szakmailag kiváló. Mindig higgadt, nyugodt, figyelmes, amit csak csodálni lehet. Mindenkinek csak ajánlani tudom. ”

(nem regisztrált felhasználó),

„Doktor ur alapos, precíz, pontos, figyelmes orvos. Asszisztensét szeretném külön kiemelni. Végtelenül türelmes, kedves, mosolygós. Köszönet érte!”

(nem regisztrált felhasználó),

Értékelések

,
,
,
További értékelések
Értékelem, véleményt írok
Segíthetünk?
Ügyfélszolgálat: 8–20 óráig