1 164 660 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Dr. Balogh Attila Béla - Neurológus

Dr. Balogh Attila Béla

Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

Dr. Balogh Attila Béla neurológus, EEG specialista, klinikai neurophysiológia szakorvosa, epilpszia szakértő magánrendelése. Dr. Balogh Attila Béla neurológus, pszichiáter, klinikai EEG szakorvos, aki a korábbi Szent István, ma Délpesti Centrum Kórház...

Tovább olvasom
Dr. Balogh Attila Béla - Neurológus

Dr. Balogh Attila Béla

Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

Dr. Balogh Attila Béla neurológus, EEG specialista, klinikai neurophysiológia szakorvosa, epilpszia szakértő magánrendelése. Dr. Balogh Attila Béla neurológus, pszichiáter, klinikai EEG szakorvos, aki a korábbi Szent István, ma Délpesti Centrum Kórház klinikai neurofiziológiai és epileptológiai munkáját irányítja. Töb...

Tovább olvasom
Parliament Medical Center
1054 Budapest, V. kerület, Honvéd u. 16. (Belváros)

Időpont foglalás az orvosokhoz

Szakterület és szolgáltatás

Részletes adatok

Bemutatkozás

Dr. Balogh Attila Béla neurológus, EEG specialista, klinikai neurophysiológia szakorvosa, epilpszia szakértő magánrendelése.

Dr. Balogh Attila Béla neurológus, pszichiáter, klinikai EEG szakorvos, aki a korábbi Szent István, ma Délpesti Centrum Kórház klinikai neurofiziológiai és epileptológiai munkáját irányítja. Több mint 46 éve foglalkozik epilepsziás betegek kivizsgálásával, kezelésével és gondozásával. Jelenleg több mint 1800 beteg áll folyamatos felügyelete alatt. Nemzetközi vizsgálatok megtervezésében és kivitelezésében vesz részt, melyek többségében új antiepileptikumok klinikai tanulmányozásával kapcsolatos. Klinikai szakvizsgára jelentkezők oktatását és vizsgáztatását végzi. Pályája első húsz évét a Semmelweis Egyetem Pszihiátriai, majd Neurológiai Klinikáján töltötte, részlegvezetője, illetve tudományos témavezetőjeként. Megannyi nemzetközi és hazai orvos szervezet vezetőségének tagja, nemzetközi publikációk, előadások sokasága fűződik a nevéhez. Kutat, oktat és elsősorban gyógyít. Mert erre tette fel az életét. Orvos családban nőtt fel, nem is tudott más hivatást elképzelni. Mikor harmadéves egyetemista korában végre találkozhatott a betegekkel, akkor érezte meg igazán a szakma varázsát és mondta azt: „Engem szeret a Jó Isten, hogy orvos lehetek!”. Ő abban hisz, hogy a beteget mindig végig kell hallgatni, mert az sokszor sokkal többet elmond, mint bármilyen diagnosztikus vizsgálat. Mert megismeri az előzményeket, a körülményeket és az akut problémát, amihez a személyes beszélgetés elengedhetetlen. Ezeket a gépek nem tudják kimutatni és e nélkül sokkal nehezebb pontos diagnózist, gyógymódot találni. Különösen igaz ez a tisztázatlan eredetű rosszullétekre, legyen az eszméletvesztés, mozgászavar, vagy megmagyarázhatatlan fájdalom. Mert mindennek oka van, aminek a végére kell járni. Ehhez pedig mindketten kellenek. Orvos és betege.

Specializáció

 • Tisztázatlan eredetű rosszullétek kivizsgálása és gyógyszerelése
 • Epilepszia vizsgálata és gyógyszeres beállítása
 • EEG kivizsgálás
 • Fájdalom, gerincbetegségek
 • Stroke, Neurológia, psychiátria
 • fájdalom kezelés

Tanulmányok

 • 1966 SOTE Általános Orvosi Diploma
 • 1970 Neurológia szakvizsga
 • 1974 Psychiatriai szakvizsga
 • 1988 PhD fokozat
 • 2008 Klinikai neurophysiológia

Vélemények

0 az 5-ből
5 csillag
0 %
4 csillag
0 %
3 csillag
0 %
2 csillag
0 %
1 csillag
0 %
Orvos
Hozzáállása, figyelmessége, kedvessége -
Megfelelő volt a tájékoztatásod? -
Megfelelő volt az ellátásod? -
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
 • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
 • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
 • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy keresztnév (ha szeretnéd) és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem a kezelőorvos, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!
Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Orvos
Értékelés elküldése