886 887 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Dr. Bíró Zita - Neurológus

Dr. Bíró Zita

(15)
Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

Dr. Bíró Zita vagyok neurológus magánrendelése. Dr. Bíró Zita vagyok. Neurológiai szakvizsgámat 2004-ben a budapesti Semmelweis Egyetemen szereztem . A Pest Megyei Flór Ferenc Kórház Neurológiai Osztályán dolgozom osztályvezető helyettes főorvosként. O...

Tovább olvasom
Dr. Bíró Zita - Neurológus

Dr. Bíró Zita

Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

Dr. Bíró Zita vagyok neurológus magánrendelése. Dr. Bíró Zita vagyok. Neurológiai szakvizsgámat 2004-ben a budapesti Semmelweis Egyetemen szereztem . A Pest Megyei Flór Ferenc Kórház Neurológiai Osztályán dolgozom osztályvezető helyettes főorvosként. Osztályos feladataim mellett én vezetem a Sclerosis Multiplex Szakamb...

Tovább olvasom
Baross Egészségközpont
1165 Budapest, XVI. kerület, Baross Gábor utca 40. (Mátyásföld)

Időpont foglalás az orvosokhoz

Szolgáltatás és szakterület

Részletes adatok

Bemutatkozás

Dr. Bíró Zita vagyok neurológus magánrendelése. Dr. Bíró Zita vagyok. Neurológiai szakvizsgámat 2004-ben a budapesti Semmelweis Egyetemen szereztem . A Pest Megyei Flór Ferenc Kórház Neurológiai Osztályán dolgozom osztályvezető helyettes főorvosként. Osztályos feladataim mellett én vezetem a Sclerosis Multiplex Szakambulanciát. Osztályunk mintegy 700,000 pest megyei lakos neurológiai betegeit látja el. Az elmúlt években széles körű gyakorlatot szereztem az agyi keringészavarok (stroke), fejfájás, szédülés, Parkinson-kór, a gerincfájdalmak, a gyulladásos, fertőző és daganatos idegrendszeri betegségek, a szervi eredetű gondolkodási és hangulatzavarok diagnózisában és kezelésében. Gyógyító munkám során nagy hangsúlyt fektetek a betegségek megelőzésre, a páciensek és hozzátartozóik széles körű felvilágosításra. A fontos terápiás döntéseket lehetőség szerint egyeztetem betegemmel és a családjával. Hiszem, hogy az eredményes kezelés, a tartós javulás alapja a konstruktív viszony a betegségét jól ismerő, a kezelések hatásaival és kockázatával is tisztában lévő páciensekkel.

Specializáció

 • Stroke
 • Fejfájás
 • Szédülés
 • Parkinson-kór
 • Gerincfájdalmak
 • Fertőző és daganatos idegrendszeri betegségek

Kórházi háttér

 • Pest Megyei Flór Ferenc Kórház Neurológiai Osztály

Tanulmányok

 • 2004 - Neurológia szakvizsga
 • 1994 - Marosvásárhelyi Orvostudományi és Gyógyszerészeti Egyetem - Általános orvos

Vélemények

15 értékelés
2020. augusztus
A doktornő mindenre kiterjedő figyelme.
Nem volt ilyen.
2020. július
Felnőttként kezelt.
Nincs.
2020. június
2020. január
2019. szeptember
2019. szeptember
A doktornő figyelmessége, érzékenysége a problémáink iránt. Nagyon türelmes a beteggel.
Nem volt.
2019. augusztus
A nyíltság.
Nem volt.
2019. július
2019. június
Figyelmes, mindenre kiterjedő, alapos megbeszélés. Időt szánva a betegre.
Nincs
2019. május
fentiekkel egyező
nincs
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
 • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
 • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
 • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy keresztnév (ha szeretnéd) és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem a kezelőorvos, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!
Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Orvos
Értékelés elküldése