279 042 sikeres foglalás
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
Dr. Horváth Szabolcs - Neurológus

Dr. Horváth Szabolcs

Beszélt nyelvek:
Bemutatkozás

Dr. Horváth Szabolcs neurológus szakorvos magánrendelése. Az általános orvosi tanulmányaimat követően csecsemő-gyermek belgyógyászat, neurológia és gyermekneurológia területén szakvizsgát illetve államigazgatási- és klinikai elektrofiziológiai terület...

Tanulmányok

 • 1984 Gyermekneurológia szakvizsga
 • 1978 Neurológia szakvizsga
 • 1974 Csecsemő-gyermekgyógyászat szakvizsga
 • 1970 Semmelweis Orv...

Tovább olvasom
Doktor24 Cityzen Egészségközpont
1134 Budapest, XIII. kerület, Váci út 37. 1. emelet (Lőportárdűlő)

Időpont foglalás az orvoshoz

felk Foglaláshoz kattintson az időpontra
Budapest, XIII. kerület, Váci út 37. 1. emelet
Ár
Adatok frissítése...

Részletes adatok

Bemutatkozás

Dr. Horváth Szabolcs neurológus szakorvos magánrendelése.

Az általános orvosi tanulmányaimat követően csecsemő-gyermek belgyógyászat, neurológia és gyermekneurológia területén szakvizsgát illetve államigazgatási- és klinikai elektrofiziológiai területen szakképesítést szereztem . Munkásságom során több hazai egészségügyi intézményben dolgoztam, több, mint 10 évig vezettem a Szent Rókus Kórház Pest megyei Neurológiai-, majd 3 évig a Mozgásszervi Neurorehab osztályát. jelenleg többek között a Mozgásszervi  rehabilitációs osztály részlegvezető főorvosaként tevékenykedem, több évtizede klinikai elektrofiziológiai laboratóriumot vezetek illetve aktívan részt veszek a SOTE szakorvos-, rezidens képzésében is. A Doktor24 cégcsoporthoz 2019 májusában csatlakoztam. 

Tanulmányok

 • 1984 Gyermekneurológia szakvizsga
 • 1978 Neurológia szakvizsga
 • 1974 Csecsemő-gyermekgyógyászat szakvizsga
 • 1970 Semmelweis Orvostudományi Egyetem

Vélemények

Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt ahol a kezelést igénybe vetted?
 • nekünk és orvos partnereinek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgálatásukat még jobbá tudják tenni
 • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek eléhetők oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
 • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy keresztnév (ha szeretnéd) és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem a kezelőorvos, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!
Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Orvos
Értékelés elküldése