3 553 725 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Dr. Kellermann István - Neurológus

Dr. Kellermann István

5.00 | 1 értékelés
Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

Általános orvosi diplomámat 2014-ben a Semmelweis Egyetemen szereztem. A szombathelyi Markusovszky Egyetemi Oktatókórházban kezdtem pályámat, majd 2019-től a kecskeméti Bács-Kiskun Megyei Oktatókórház Neurológiai és Stroke Osztályán dolgozom. 2019-ben...

Tovább olvasom
Dr. Kellermann István - Neurológus

Dr. Kellermann István

Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

Általános orvosi diplomámat 2014-ben a Semmelweis Egyetemen szereztem. A szombathelyi Markusovszky Egyetemi Oktatókórházban kezdtem pályámat, majd 2019-től a kecskeméti Bács-Kiskun Megyei Oktatókórház Neurológiai és Stroke Osztályán dolgozom. 2019-ben kiválóan megfelelt eredménnyel neurológia szakvizsgát tettem. Tagja...

Tovább olvasom
Blaha Clinic
1073 Budapest, VII. kerület, Erzsébet körút 20. 1. emelet 1. 11- kapucsengő

Időpont foglalás az orvosokhoz

Kedvezményes “narancssárga” időpontok %
Keresd a közelgő, kedvezményes időpontokat!*
Szakterület és szolgáltatás
Kedvezményes “narancssárga” időpontok %
Keresd a közelgő, kedvezményes időpontokat!*

Részletes adatok

Bemutatkozás

Általános orvosi diplomámat 2014-ben a Semmelweis Egyetemen szereztem. A szombathelyi Markusovszky Egyetemi Oktatókórházban kezdtem pályámat, majd 2019-től a kecskeméti Bács-Kiskun Megyei Oktatókórház Neurológiai és Stroke Osztályán dolgozom. 2019-ben kiválóan megfelelt eredménnyel neurológia szakvizsgát tettem.

Tagja vagyok több hazai szakmai társaságnak. Főbb érdeklődési területem a primer és szekunder fejfájás betegségek, illetve a különböző neuroimmunológiai kórképek (pl. sclerosis multiplex, myasthenia gravis). Ennek megfelelően a fejfájás és neuroimmunológiai szakrendelések keretein belül évek óta gondozok betegeket, ez idő alatt komoly tapasztalatra tettem szert.

Munkám során nagy hangsúlyt fektetek a részletes anamnézis felvételre és az ezt követő alapos fizikális vizsgálatra. Amennyiben a diagnózis a szakvizsgálat után sem egyértelmű, határterületi szakmák segítségének igénybevétele is szükségessé válhat, leggyakrabban ez képalkotó vizsgálatok elvégzését jelenti. A diagnózis felállítását követően történik a személyre szabott terápia megbeszélése.

Neurológiai szakvizsgálat javasolt szédülés, fejfájás, különböző mozgászavarok (remegés, járászavar, tic), végtag zsibbadás, feledékenység esetén. Kiemelten fontos az ér eredetű agyi történésen (stroke, agyvérzés) átesett betegek követése. Amennyiben a fent említett panaszok, tünetek jelentkeznek Önnél keressen bizalommal.

Specializáció

  • primer és szekunder fejfájás betegségek, illetve a különböző neuroimmunológiai kórképek (pl. sclerosis multiplex, myasthenia gravis).

Kórházi háttér

  • kecskeméti Bács-Kiskun Megyei Oktatókórház Neurológiai és Stroke Osztálya

Tanulmányok

  • 2019 - Neurológia szakvizsga
  • 2014 - Semmelweis Egyetem Általános orvosi diploma

Dr. Kellermann István vélemények

5 az 5-ből
5 csillag
100 %
4 csillag
0 %
3 csillag
0 %
2 csillag
0 %
1 csillag
0 %
Orvos
Hozzáállása, figyelmessége, kedvessége 5
Megfelelő volt a tájékoztatásod? 5
Megfelelő volt az ellátásod? 5

Részletes vélemények


(ellenőrzött értékelés)
2023. március
A vizsgálat alapos volt, az orvos az anamnézis felvétele után megfelelően tájékoztatott mindenről. Kedves, informatív és érdeklődő volt, a probléma gyökerét a vizsgálat során hamar megtalálta és annak okát érthetően elmagyarázta.
-