Google+
146 106 Sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
Kérdésed van? Segítünk: +36 1 700-1491
Ügyfélszolgálat: 8-20 óráig
Beszélt nyelvek: angol, francia, olasz, portugál, spanyol

Dr. Nagy Tamás Gergely

Időpontot foglalok

Bemutatkozás

Pszichoterapeuta képzettségemen kívül neurológus szakorvos is vagyok: a test-lélek egysége szemléletet képviselem, a pszichoterápiás munka során a kognitív és sématerápiás, szociálpszichológiai, az evolúciós pszichológiai, kötődéselméleti, kogn...

Specializáció, szakmai háttér

új életet szeretne kezdeni, de nem tudja, hogyan kezdje ill. mit csináljon másként, pártalálás kudarca, problémás kötődés, féltékenység, instabil párkapcsolat (párterápia is), egészségszorongás (hypochondriasis), pánikbetegség, borderline- és narciszt...

Tovább olvasom >
A

Csányi Rendelő

1072 Budapest, VII. kerület, Csányi utca 7. I/12. (Erzsébetváros)
B

Dr. Nagy Tamás Gergely magánrendelése

1085 Budapest, VIII. kerület, Bródy Sándor utca 46. III. em. 10-es kapucs. (Palotanegyed)
Időpontfoglalás az orvoshoz
Foglaláshoz kattintson
az időpontra
A

Csányi Rendelő

1072 Budapest, VII. kerület, Csányi utca 7. I/12. (Erzsébetváros)
B

Dr. Nagy Tamás Gergely magánrendelése

1085 Budapest, VIII. kerület, Bródy Sándor utca 46. III. em. 10-es kapucs. (Palotanegyed)
loader

Részletes adatok

Bemutatkozás

Pszichoterapeuta képzettségemen kívül neurológus szakorvos is vagyok: a test-lélek egysége szemléletet képviselem, a pszichoterápiás munka során a kognitív és sématerápiás, szociálpszichológiai, az evolúciós pszichológiai, kötődéselméleti, kognitív, pszichodinamikus, egzisztencialista és pozitív pszichológia nézőpontokat is integrálom. Fő terápiás területem a tisztázatlan eredetű szorongásra, traumára, személyiségfejlődésbeli elakadásokra, érzelmi konfliktusokra, kötődési zavarokra és a nem jól kezelt stresszre visszavezethető, lelki szenvedést okozó vagy éppenséggel testi panaszokban és tünetekben is megnyilvánuló problémák pszichoterápiája. Kiemelten foglalkozom a párkapcsolati problémák, önértékelési és motivációs problémák, önbizalomhiány, céltalanság, hypochondrasis és a személyiségzavarok pszichoterápiás kezelésével.

Specializáció

 • új életet szeretne kezdeni, de nem tudja, hogyan kezdje ill. mit csináljon másként
 • pártalálás kudarca, problémás kötődés, féltékenység, instabil párkapcsolat (párterápia is)
 • egészségszorongás (hypochondriasis), pánikbetegség
 • borderline- és narcisztikus személyiség-működésre visszavezethető problémák neurotikus személyiség-működésre visszavezethető problémák
 • tisztázatlan életcélok, visszatérő magánéleti és párkapcsolati konfliktusok: önismeret és rugalmasság fejlesztése (személyiségfejlesztés)
 • alulteljesités munkahelyen és sportban, karrier megakadása, eredmények és sikerek elmaradása: motiváció felkeltése és fenntartása, önbizalom növelése, a teljesitmény időzitése és maximalizálása
 • pszichoszomatikus egészségi panaszok pszichés eredetű erekciós vagy orgazmikus zavar, pszichés meddőség
 • kiégés (burn-out), szenvedést vagy egészségi problémát okozó sztressz,egészségpszichológia

Tanulmányok

 • Semmelweis Egyetem Pszichiátriai és Pszichoterápiás Klinika és a Magyar Viselkedéstanulmányi és Kognitív Terápiás Egyesület (VIKOTE) közös képzése: sématerápia - kognitiv viselkedésterápia - személyközpontú pszichoterápia, autogen tréning
 • Személyiségzavarok Pszichodinamikus Pszichoterápiája (Áttétel Központú/Transference Focused Psychotherapy – TFP) képzés, ami elsősorban a borderline és narcisztikus személyiségzavarok nem gyógyszeres terápiájára szolgál: az OORI Pszichoszomatikus és Pszichoterápiás Rehabilitációs Osztálya (Tündérhegy), a TFP Intézet München, az az ISTFP Bécs együttműködésében (jelenleg is)
 • szakmai gyakorlat a SE Pszichiátriai és Pszichoterápiás Klinika pszichoterápiás osztályán, kiscsoportos pszichoterápiás gyakorlat, folyamatos továbbképzés pszichoterápia és klinikai pszichológia területén, szupervizió

Tagságok

 • VIKOTE (Magyar Viselkedéstanulmányi-, Kognitív- és Sématerápiás Egyesület)

Vélemények

56 értékelés

„Rokonszenves :) Kesze-kusza történetem végig tudta követni, maximálisan odafigyelt rám. Olyan szemszögből világított rá dolgokra, amikre nem is gondoltam. Azóta nyugodtabb és magabiztosabb vagyok. :) Köszönöm! ”

,

„Rendkívüli empátia es magas szaktudás!”

,

„Az orvos figyelme, türelmessége.”

„Csöngetéskor a dokinak kellett kimenni ajtót nyitni. Nagyon zavaró volt számomra.”

,

„Őszinte véleményét mondta el, személyes hasonló tapasztalatokról is beszámolt ”

„A negative gondolataimban egyetértett velem, ezért lehangolódtam. Javasolt viszont életmódeveztési tanácsokat, és esetlegesen pszichoterápiát egy olyan szaklemberrel, aki jobban specializálódott az ilyen jellegű problémákra amik nekem vannak. ”

,

„Kedvesség, közvetlenség, empátia, mosoly. Nagyon jó szorongás oldás”

,

„Erős pánikrohamokkal, halálfélelemmel küzdtem (agyvérzés, szívroham képzete). Szaktudása révén tudott megfelelő válaszokat adni, hogy elkülönítsem a valós és vélt veszélyeket és segített, hogy a pánikrohamok megszűnjenek és a pánik fizikai tünetei (tikkelés stb.) alá...”

Végig olvasom
(nem regisztrált felhasználó) ,

„Az orvos kedves volt, közvetlen, szimpatikus. ”

,

„Hozzáértő, profi és hatékony hozzáállás. ”

,

„Odafigyelt végig arra amiket mondtam és figyelemmel tudta követni a kissé kacifántos mondanivalóimat.”

,

„Laza legkor, barmirol lehetett vele beszelni.”

,

„pontosan kezdte a rendelést”

„nem a mi problémánkra koncentrált, nem tudott segíteni. ”

,

„Rendívül empatikus,figyelmes,minden térem kizárólag ilyen orvosoknak lehetne praktizalni! Maximálisan páciens központú,rögtön megtalálja a közös hangot a beteggel ,és legjobb tudása szerint azon van ,h segítsen neki!”

,

„Érdeklődő, nyugodt, türelmes volt. Annak is ajánlom, aki tanácstalan és bátortalan. Örülök, hogy felkerestem, nem csalódtam benne.”

(nem regisztrált felhasználó) ,

„kozvetlen kedves szakember kellemes baratsagos legkorben.”

„nincs.”

,

„Mielőtt a doktor urát kiválasztottam, többször is végigpörgettem az orvosi kínálatot. Nem is tudom megmondani, miért mellette döntöttem, talán a fotó alapján szimpatikus volt. Utólag biztosan állíthatom, hogy a legjobb döntés volt. Bárkinek ajánlom, hogy nyugodtan forduljon ...”

Végig olvasom
(nem regisztrált felhasználó) ,

„Gyakorlatias tanácsokat ad a probléma megoldására, és - a modern orvoslás szerint - nem annyira az okok keresésére helyezi a hangsúlyt.”

,

„A doktor ur empatiai es kedvesege. Rogton megtudtaam nyilni elotte, es mar az elso alkalommal sokat segitett. ”

„Semmi”

,

„Hosszú hónapok óta tartó hypochondria miatti állandó feszültségemet és aggódásomat már egy alkalommal való találkozásunk során megszüntette, mivel elmagyarázta, hogy az általam tapasztalt tünetek miért bizonyosan lelki eredetűek és nem szervi elváltozásokra utalnak. Minde...”

Végig olvasom
(nem regisztrált felhasználó) ,

„Már első alkalommal is nagyon kedves és figyelmes volt. Végre egy orvos, aki értette a problémám! Csak ajánlani tudom! ”

,

„Kedvesség, nyugalom és őszinteség árad belőle. Partnerként kezelt, magyarázott, elfogadott. Csak ajánlani tudom!”

,

„Hatalmas empátia, szív, figyelem és segítségben volt részem. Remek emberrel találkoztam , aki nemcsak megnyitott, de ő maga is megnyílt.”

,

„Bubáj orvos, emberséges, figyelmes, minden jót el lehet róla mondani, ilyennek kell lenni egy ideg orvosnak, az orvos közelsége is megnyugtató volt, ajánlom mindenkinek!!! ”

,

Értékelések

,
,
,
További értékelések
Értékelem, véleményt írok
Segíthetünk?
Ügyfélszolgálat: 8–20 óráig