Google+
141 953 Sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
Kérdésed van? Segítünk: +36 1 700-1491
Ügyfélszolgálat: 8-20 óráig
Beszélt nyelvek: angol, francia

Dr. Belics Zoran

Időpontot foglalok

Bemutatkozás

Dr. Belics Zoltán nőgyógyászként dolgozik. Ahhoz, hogy pácienseit a lehető legjobban és korszerűbben tudja ellátni, fontosnak tartja, hogy ne csak az orvosi rutint végezze el, de folyamatosan képezze magát és kutasson. Elsősorban a magzati kromos...

Specializáció, szakmai háttér

szülészet-nőgyógyászat, szülészeti, nőgyógyászati ultrahangvizsgálatok (Down-szindróma szűrése), vizelettartási panaszok (inkontinencia) kezelése, nőgyógyászati fertőzések szűrése, rákszűrés, fogamzásgátlás tanácsadás, terhesség előtti tanácsadás, kivizsgálás, meddősé...

Tovább olvasom >
A

Maternity Nőgyógyászat- Királyhágó tér

1126 Budapest, XII. kerület, Királyhágó tér 8-9. (Németvölgy)
Időpontfoglalás az orvoshoz
Foglaláshoz kattintson
az időpontra
A

Maternity Nőgyógyászat- Királyhágó tér

1126 Budapest, XII. kerület, Királyhágó tér 8-9. (Németvölgy)
loader

Részletes adatok

Bemutatkozás

Dr. Belics Zoltán nőgyógyászként dolgozik. Ahhoz, hogy pácienseit a lehető legjobban és korszerűbben tudja ellátni, fontosnak tartja, hogy ne csak az orvosi rutint végezze el, de folyamatosan képezze magát és kutasson. Elsősorban a magzati kromoszóma-rendellenességekre (legfőképp a Down-szindrómára) igyekszik megtalálni a leghatásosabb ultrahangszűrési módszert, így ha jövendő kisbabád állapotáért aggódsz, őt érdemes felkeresned: különböző ultrahangvizsgálatokat (4D, terhességi, genetikai) végez. Emellett a női vizelettartási zavarok terápiájával is aktívan foglalkozik. Végez rákszűrést, szűri és gyógyítja a különböző nőgyógyászati fertőzéseket (Chlamydia, HPV, stb.), és kezeli a méh miómás elváltozásait. Segíteni tud, ha a neked megfelelő, személyre szabott védekezési módszert keresed, de akkor is, ha éppen ellenkezőleg, gyereket szeretnél vállalni, de valamiért nem következik be a gyermekáldás. Akkor is segíteni tud, ha már beléptél a változókorba, és a menopauza tünetei, a hormonváltozás megkeseríti mindennapjaidat.

Specializáció

 • szülészet-nőgyógyászat
 • szülészeti, nőgyógyászati ultrahangvizsgálatok (Down-szindróma szűrése)
 • vizelettartási panaszok (inkontinencia) kezelése
 • nőgyógyászati fertőzések szűrése, rákszűrés
 • fogamzásgátlás tanácsadás
 • terhesség előtti tanácsadás, kivizsgálás
 • meddőségkezelés
 • miómás elváltozások kezelése
 • változókori panaszok kezelése

Kórházi háttér

 • Jahn Ferenc Dél-Pesti Kórház
 • Maternity Magánklinika

Tanulmányok

 • Semmelweis Orvosi Egyetem, általános orvosi diploma (1996)
 • Szülészet-nőgyógyászati szakvizsga (2001)
 • PhD fokozat (2005)
 • „C” típusú szülészeti és nőgyógyászati ultrahangjártaság
 • FMF (Fetal Medicine Fundation) akkreditáció

Tagságok

 • Magyar Szülészeti és Nőgyógyászati Ultrahang Társaságnak vezetőségi tagja
 • Magyar Nőorvos Társaság
 • Magyar Nőgyógyászati Laparoscopos Társaság
 • Nemzetközi Szülészeti-Nőgyógyászati Ultrahang Társaság (ISUOG)

Vélemények

29 értékelés

„Kiváló szakember, emellett nagyon kedves, emberséges a pácienseivel. Még a fájdalommal járó vizsgálatokat is képes fájdalommentesen elvégezni. Minden kérdésemre választ adott, úgy, hogy laikusként én is megértsem. Minden alkalommal nyugodtan és elégedetten távozom.”

„Többször voltam már a doktor úrnál, de soha semmilyen kellemetlen tapasztalatom nem volt sem vele, sem a kórház többi dolgozójával kapcsolatban.”

,

„Kellemes környezet, nincs varakozasi ido, az orvos es a kollegai kedvesek erdeklodoek ldthatoan nem csak "tul akarnak esni" a betegen.”

,

„Higgadt,kedves,körültekintő orvos. őszintén érdekli,ha van a betegnek kérdése és türelmesen válaszol. Ami nagyon pozitiv élmény volt még,hogy először a doktor úrnál nem éreztem kellemetlen fájdalmat a vizsgálat egyes fázisai során.Összességében a várakozástól a vizsg...”

Végig olvasom
,

„A kezelő orvosom megbízható, udvarias előzékeny, megnyugtatóan hatott rám a műtétem előtt és után is. Kielégítő válaszokat kaptam, ez nagyban elősegítette gyógyulásomat.”

,

„Kiváló szamember, mindemellett Megértő, segítőkész, emberi!”

(nem regisztrált felhasználó) ,

„Diszkrét, segítőkész minden helyzetben.”

(nem regisztrált felhasználó) ,

„Március végén diagnosztizált nálam egy elég csúnya betegséget. Innentől számítva pontosan két nap telt el addig, hogy már a műtét után az altatásból is felébredtem! Lelkiismeretes, barátságos, megbízható orvos! Csak ajánlani tudom!”

(nem regisztrált felhasználó) ,

„Nagyon rendes és alapos Orvos! ”

(nem regisztrált felhasználó) ,

„Lelkiismeretes, informatív orvos”

,

„Türelmes, udvarias, jó szakember”

,

„Nem volt "egy idegen férfi" előtti kitárulkozás érzésem. Udvarias, barátságos az az érzésem volt, mint akit évek óta ismernék és bizalommal fordulhatok hozzá.. ”

,

„Szakmai tudása , odafigyelése , maximális orvos beteg kapcsolat ! A saját orvosom nyugdijas s így az Ő ajánlásával kerültem a Belics Főorvos Úrhoz , 2014 09 25-én mütött (hálozni kellett a méhem) nagyon köszönöm a segítségét !”

„nem volt!!! ”

(nem regisztrált felhasználó) ,

„Nagyon kedves, tapintatos, odafigyelő orvos mindenkinek ajánlom.”

„A felírt gyógyszer nem volt elérhető a patikákban, csak rendelésre, de inkább az volt a probléma hogy a gyógyszer nagyon drága volt (receptre is 17eFt felett) ezért vissza kellett menni (addigra már messze jártam) és írt másikat ami kapható is és kevesebb mint 2eFt. Kár hogy ne...”

Végig olvasom
,

Értékelések

,
,
,
További értékelések
Értékelem, véleményt írok
Segíthetünk?
Ügyfélszolgálat: 8–20 óráig