580 623 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Dr. Gönczi Nóra - Nőgyógyász

Dr. Gönczi Nóra

Beszélt nyelvek: angol, magyar
Bemutatkozás

Dr. Gönczi Nóra vagyok, szülész-nőgyógyász szakorvos. Diplomámat 2011-ben, a Szegedi Tudományegyetem Általános Orvostudományi Karán szereztem. Az egyetemi évek alatt érdeklődésem már korán a szülészet-nőgyógyászat felé irányult, így nem volt kérdés, h...

Tanulmányok

  • 2018 Szülészeti-nőgyógyászati ultrahang diagnosztikaorvosi licenc vizsga
  • 2017 Szülészet-nőgyógyászat szakvizsga
  • 2011 Szegedi...

Tovább olvasom
Baross Egészségközpont
1165 Budapest, XVI. kerület, Baross Gábor utca 40. (Mátyásföld)

Időpont foglalás az orvoshoz

felk Foglaláshoz kattintson az időpontra
Budapest, XVI. kerület, Baross Gábor utca 40.
Ár
Adatok frissítése...

Részletes adatok

Bemutatkozás

Dr. Gönczi Nóra vagyok, szülész-nőgyógyász szakorvos.

Diplomámat 2011-ben, a Szegedi Tudományegyetem Általános Orvostudományi Karán szereztem. Az egyetemi évek alatt érdeklődésem már korán a szülészet-nőgyógyászat felé irányult, így nem volt kérdés, hogy ez a szakterület lesz a hivatásom. 2017-ben szakvizsgáztam, kiválóan megfelelt minősítéssel, majd 2018-ban szülészeti-nőgyógyászati ultrahang diagnosztikából licenc vizsgát szereztem.

Édesanyaként magam is átéltem a várandósság és szülés örömeit és nehézségeit. Ezek az élmények sokat formáltak szemléletmódomon és életre szóló tapasztalattal gazdagítottak szülész-nőgyógyászként is.

Az orvos-beteg kapcsolat bizalmi jellege a mi szakmánkra hatványozottan érvényes. Rendelésemen törekszem arra, hogy hozzám forduló nőtársaim bizalmát meg is tudjam tartani. Nagyon fontosnak tartom a páciensek megfelelő tájékoztatását, így mindenkit arra buzdítok, hogy találkozásaink alkalmával bátran kérdezzenek, akár az általuk kényesnek tartott témákban is.

Köszönöm, ha megtisztel bizalmával!

Tanulmányok

  • 2018 Szülészeti-nőgyógyászati ultrahang diagnosztikaorvosi licenc vizsga
  • 2017 Szülészet-nőgyógyászat szakvizsga
  • 2011 Szegedi Tudományegyetem Általános Orvostudományi Kar - általános orvos

Vélemények

57 értékelés
2020. január
A doktornő abszolút kedves és hozzáértő pácienshez történő hozzáállása.
Nem volt.
2020. január
2020. január
Tudtam nyiltan beszélni ami más orvosnál nehezebb volt,mert nem éreztem a barátságos,kedves modort! A dr.nő igazán kedves!
Nem volt!
2019. december
2019. december
Az odafigyelés, kedvesség,érdeklődés az orvos részéről. Mindenről tájékoztatott. Megnyugtató volt
nem volt
2019. november
Ahogy fentebb is írtam. A távozás.
Ahogy írtam.Az orvos pedig nem segítőkész. Át se nézte a leleteket, kedvetlen, semmi empátia. Menekültem onnan. Soha többé nem megyek oda.
2019. november
Teljes körű információ.
Nem volt.
2019. november
2019. november
A Doktornő kedves,határozott és körültekintő volt. Végig nagyon figyelt rám. Alapos felvilágosítás, elmagyarázta a vizsgálat menetét. Szívesen megyek vissza hozzà máskor is!
Nem volt
2019. október
kedvesség, figyelem, alapos vizsgálat
nem volt
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
  • nekünk és orvos partnereinek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgálatásukat még jobbá tudják tenni
  • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
  • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy keresztnév (ha szeretnéd) és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem a kezelőorvos, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!
Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Orvos
Értékelés elküldése