138 900 sikeres foglalás
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
Dr. Sávai György - Nőgyógyász

Dr. Sávai György

Beszélt nyelvek: angol
Bemutatkozás

Megbízható nőgyógyászati rákszűrést végző orvost keresel? Dr. Sávai György széleskörű tapasztalatokkal bír a nőgyógyászati onkológia területén, műtéteket is végez, az ő szaktudására rábízhatod magad! Rendelőjében HPV- és Chlamydia-szűrésre is van lehet...

Specializáció

 • Terhesgondozás, szülésfelkészítés
 • Nőgyógyászati onkológia

Tanulmányok

 • SOTE Általános Orvostudományi Karán (1976)
 • Szülészet-nőgyógyászat szakvizsga (1981)

Tovább olvasom
Zugligeti Klinika
1121 Budapest, XII. kerület, Zugligeti út 60. (Virányos)

Időpont foglalás az orvoshoz

felk Foglaláshoz kattintson az időpontra
Budapest, XII. kerület, Zugligeti út 60.
Ár
Adatok frissítése...

Részletes adatok

Bemutatkozás

Megbízható nőgyógyászati rákszűrést végző orvost keresel? Dr. Sávai György széleskörű tapasztalatokkal bír a nőgyógyászati onkológia területén, műtéteket is végez, az ő szaktudására rábízhatod magad! Rendelőjében HPV- és Chlamydia-szűrésre is van lehetőség, HPV elleni védőoltást is bead. Emellett szüléseket is vezet, több ezer szülést és több száz császármetszést tudhat maga mögött. Terhestanácsadást, terhesgondozást is vállal, felkészít a szülésre, és magzati szívhangvizsgálatot is végez. De akkor is tud segíteni, ha még nem szeretnél gyereket, és a megfelelő, Neked való fogamzásgátló módszert keresed! Menstruációs problémáid vannak? Esetleg valamilyen nőgyógyászati fertőzést kaptál el? Vagy vizelettartási zavaraid vannak? Változókori problémáidon kellene segíteni, akár korszerű hormonpótlással? Akkor is nyugodtan keresd fel a Doktor Úr rendelőjét!

Specializáció

 • Terhesgondozás, szülésfelkészítés
 • Nőgyógyászati onkológia

Kórházi háttér

 • Szent Margit Kórház (1981-) - szülések, műtétek vezetése

Tanulmányok

 • SOTE Általános Orvostudományi Karán (1976)
 • Szülészet-nőgyógyászat szakvizsga (1981)

Tagságok

 • Magyar Nőorvosok Társasága
 • Magyar Szülészeti-Nőgyógyászati Utrahang Társaság

Vélemények

284 értékelés
2019. április
A vizsgálat előtt feszül ,ideges vagyok , de amikor a doktor úrhoz belépek elmúlik::)olyan megnyugtató a hangja, a stílus :)
2019. április
2019. április
2019. március
2019. március
Figyelmes, kedves, szakmailag kompetens.,
2019. március
2019. március
A Dr. Úr figyelmessége
Nincs
2019. március
2019. március
Azonnal fogadtak a foglalt időpontomban. A doktor úr az alapos kikérdezés és vizsgálat után részletesen tájékoztatott a továbbiakról. Ezek után bízom benne.
Nincs
2019. március
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt ahol a kezelést igénybe vetted?
 • nekünk és orvos partnereinek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgálatásukat még jobbá tudják tenni
 • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek eléhetők oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
 • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy keresztnév (ha szeretnéd) és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem a kezelőorvos, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!
Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Orvos
Értékelés elküldése