2 387 064 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Bemutatkozás

Nagyon fontosnak tartom a betegségmegelőzést, mind rák, mind koraszülés terén. Emellett a lelki tényezők is nagyon fontosak. A rendelőmet felkereső hölgyeket igyekszem minél alaposabban tájékoztatni a gyógyítás menetéről, ez pozitív megerősítést, kitar...

Tovább olvasom
Dr. Takáts Béla - Nőgyógyász, Fájdalomcsillapítás szakorvosa

Dr. Takáts Béla

Beszélt nyelvek:
Bemutatkozás

Nagyon fontosnak tartom a betegségmegelőzést, mind rák, mind koraszülés terén. Emellett a lelki tényezők is nagyon fontosak. A rendelőmet felkereső hölgyeket igyekszem minél alaposabban tájékoztatni a gyógyítás menetéről, ez pozitív megerősítést, kitartást, reményt ad nekik, sikeres gyógyítás esetén pedig stabil egészs...

Tovább olvasom
Dr. Takáts Béla Magánrendelése - XII. kerület
1123 Budapest, XII. kerület, Greguss u. 4/B. (Krisztinaváros)

Időpont foglalás az orvosokhoz

IDŐPONT
Kedvezményes időpontok %
Keresd a közelgő, kedvezményes időpontokat!*
Szakterület és szolgáltatás
IDŐPONT
Kedvezményes időpontok %
Keresd a közelgő, kedvezményes időpontokat!*

Részletes adatok

Bemutatkozás

 

Nagyon fontosnak tartom a betegségmegelőzést, mind rák, mind koraszülés terén. Emellett a lelki tényezők is nagyon fontosak. A rendelőmet felkereső hölgyeket igyekszem minél alaposabban tájékoztatni a gyógyítás menetéről, ez pozitív megerősítést, kitartást, reményt ad nekik, sikeres gyógyítás esetén pedig stabil egészségtudatot.

Hobbim a nőgyógyászat mellett a fájdalmak kezelése új, hatékony, gyors és természetes módszerrel. A személyre szabott, oki terápiához sok információ szükséges, ezért minden új betegre fél órát szánok. A természetes gyógyítás híve vagyok a mesterséges, gyógyszeren alapulóval szemben, mivel az antibiotikumok nemcsak a kórokozókat pusztítják, de a hasznos flórát is. A teljes gyógyulás eléréséig nehezen betartható, vagy félbehagyott, így hatástalanná vált diéták helyett a pácienssel együtt választjuk ki az egyéniségéhez legjobban igazodó, egészséghez vezető, elsősorban természetes és költséghatékony módszert.

Gyógyszert célzottan a kimutatott kórokozók ellen, a legkisebb hatékony adagban és a legrövidebb ideig adok. Műtétek után előfordulhat, hogy a hegesedés, vagy összenövések miatt kellemetlen újabb panaszok jelentkeznek, ezért ha lehet a műtéteket és a szövődményeket is elkerüljük.

*** Kétfajta nagy vizsgálati csomagom van:

1. Egy konzultáció és alapvizsgálat: • pH vizsgálat (intim terület védekezése mérhető így) + • Schiller-próba (a kóros és egészséges szövetek láthatóvá tétele történik ilyenkor) + • kétkezes nőgyógyászati vizsgálat + • a leggyakoribb halálokok egyéni kockázat felmérése és a megelőzés lehetőségeinek átbeszélése + • a talált eltérések és a teendők átbeszélése+ receptfelírás-30000Ft

2. A komplexebb vizsgálat: • 1. alapvizsgálat + • hasi és hüvelyi ultrahang + • cytológia-videokolposzkópia-hüvelyváladék vizsgálat + • konzultáció, recept felírása -40000Ft 

- Emlő és a környéki nyirokcsomók tapintásos vizsgálata + 10000Ft

- HÉTVÉGI konzultáció és alapvizsgálat / péntek délutántól - vasárnap estig / : 40000Ft-tól + /+ pH vizsgálat + videokolposzkópia + lugol-teszt/

                                                           Jelenleg csak készpénzes fizetés lehetséges.

Specializáció

  • Makacs, nem gyógyuló gyulladás (folyás, vizeleti panasz) okának kivizsgálása, célzott kezelése a partner bevonásával, és az intim-védettség helyreállítása. (HPV, Tumor markerek, Candida, Chlamydia, Hepatitis, AIDS-HIV, Ureaplasma, tenyésztés, hormonok, laborok)
  • HPV oltás, HPV szűrés
  • Szexuális fájdalmak, vaginizmus, húgycső, csikló vagy kismedence fájdalmak kezelése gyors eredménnyel. (Ötször gyorsabb az USA-ban végzett módszernél és sokkal gyorsabb és hatékonyabb a párterápiánál, pszichoterápiánál. A kezelések hatására meglepően jól javul a viszketés, égés-csípés-vágás is.)
  • Ismeretlen eredetű meddők természetes, hormonmentes kezelése. Ideális ivarsejt randevú körülményeinek megteremtése
  • Tinédzser ambulancia. (Tini és szűzlányok vizsgálata a legkisebb eszközzel.-XS)
  • Rák kockázat csökkentése. (A társfertőzések teremtik meg a kedvező helyzetet a rákkeltő HPV-knek! A góctalanítás és a méhszáj hámvédettségének kialakítása a méhnyakrák esélyét csökkenti!)
  • Tumor-markerek-daganat jelzők: emlő, petefészek, tüdő, tápcsatorna, here-béta, prosztata, melanoma.

Tanulmányok

  • 1987: Debrecen, szülész-nőgyógyász szakvizsga
  • 1989: Ausztráliában, Szingapurban, Kínában, Vietnámban, Mongóliában, Tadzsigisztánban ismerkedtem meg a komplementer gyógyítással. 1995: Az Integratív Pszichoterápiás Egyesület tagja lettem.
  • 2016: családorvosi szakvizsga

Vélemények

4.92 az 5-ből
1956 értékelés alapján
5 csillag
94 %
4 csillag
5 %
3 csillag
0 %
2 csillag
0 %
1 csillag
0 %
Orvos
Hozzáállása, figyelmessége, kedvessége 4.94
Megfelelő volt a tájékoztatásod? 4.89
Megfelelő volt az ellátásod? 4.89

Részletes vélemények

Anonym
(ellenőrzött értékelés)
2022. június
Nagyon kedves volt a doktor úr, ilyen mosolygósan még nem távoztam orvosi vizsgálatról, meghallgatott és támogatott. Általa jobban megismertem a testem. Legközelebb is felkeresem a problémáimmal, bizalommal.
-
Ildikó
(nem ellenőrzött értékelés)
2022. június
Nagyon jól esett a maximális odafigyelés, az alapos, részletes vizsgálat és az érthető magyarázat. Jó hogy van részletes árjegyzék, így előre tudtam kiválasztani a vizsgálatokat. Másoknak is ajánlom.
-
Petra
(nem ellenőrzött értékelés)
2022. június
Sok magánrendelőben jártam már de ilyen alaposságot lelkiismeretes vizsgàlatot még eddig nem tapasztaltam. Mindenkinek ajánlom a doktor urat.
-
Cintia
(ellenőrzött értékelés)
2022. június
A Doktor úr nagyon kedves, pontos és nagyon figyelmesen megvizsgált, illetve mindent szóról szóra elmondott még meg is mutatott. (Ez nekem újdonság)Máshol ilyet én nem tapasztaltam.Végre egy Doktor aki becsületes és nem csak a pénzt szedi fel mert neki számít a páciens egészsége!Hozzá tenném még azt is hogy jól oldotta a feszültséget igazából a tudásából is ontja a nyugalmat.Köszönöm a vizsgálatát ahogy azt is hogy kedvezményt is adott ritka manapság a becsületes jó szívű orvos!
-
Zsófia
(ellenőrzött értékelés)
2022. május
A Doktor Úr alapos és segítőkész. Mindent pontosan elmagyaráz. Az árak más nőgyógyászokhoz képest kedvezőek és mégis sokkal alaposabb a vizsgálat. Mindig személyre szabott kezelést ad, eddig kivétel nélkül mindig elmúlasztotta a panaszaimat. Évek óta visszajárok kontrollra, mindig meg voltam maximálisan elégedve.
-
Anonym
(nem ellenőrzött értékelés)
2022. május
Nem volt ilyen. A doktor úr megtéveszti az embereket, és a jó véleményeket az első látogatás után presszionalja, később lehet ra jönni hogy valami nincs rendben.
A doktor úr sosem ad számlát, horribilis összegeket kér el a paciensektol, mindenkire ugyanazt a diagnózist állapítja meg, amit más orvosi vizsgálat alapján megállapítottak hogy nem létező probléma. Más paciensei is megkerestek már ugyanezzel a problémával.
Anita
(ellenőrzött értékelés)
2022. május
A doktor úr körültekintő, alapos, és kedves volt. Az első vizsgálattól féltem kicsit, de a doktor úr személye az első pillanatban megnyugtatott.
-
Dóra
(nem ellenőrzött értékelés)
2022. május
Maximálisan elégedetten távoztam a barátságos rendelőből. Kedves a fogadtatás alapos a vizsgálat érthető a magyarázat. Mindenkinek ajánlom.
-
Johanna
(nem ellenőrzött értékelés)
2022. június
Nagyon kedves figyelmes kiváló ellàtàst kaptam ! Minden nőnek szívesen ajánlom a doktorúrt. :-)
-
Anonym
(ellenőrzött értékelés)
2022. június
Évek óta járok a doktor úrhoz, eddig minden alkalommal elégedetten távoztam.
-