Google+
142 934 Sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
Kérdésed van? Segítünk: +36 1 700-1491
Ügyfélszolgálat: 8-20 óráig
Beszélt nyelvek: angol, orosz, svéd

Dr. Takáts Béla

Időpontot foglalok

Bemutatkozás

Nagyon fontosnak tartom a betegségmegelőzést, mind rák, mind koraszülés terén. Emellett a lelki tényezők is nagyon fontosak. A rendelőmet felkereső hölgyeket igyekszem minél alaposabban tájékoztatni a gyógyítás menetéről, ez pozitív megerősítést, kitart...

Specializáció, szakmai háttér

Makacs, nem gyógyuló gyulladás (folyás, vizeleti panasz) okának kivizsgálása, célzott kezelése a partner bevonásával, és az intim-védettség helyreállítása. (HPV, Tumor markerek, Candida, Chlamydia, Hepatitis, AIDS-HIV, Ureaplasma, tenyésztés, horm...

Tovább olvasom >
A

Dr. Takáts Béla magánrendelése

1118 Budapest, XI. kerület, Gazdagréti tér 5. (Gazdagrét)
Időpontfoglalás az orvoshoz
Foglaláshoz kattintson
az időpontra
A

Dr. Takáts Béla magánrendelése

1118 Budapest, XI. kerület, Gazdagréti tér 5. (Gazdagrét)
loader

Részletes adatok

Bemutatkozás

Nagyon fontosnak tartom a betegségmegelőzést, mind rák, mind koraszülés terén. Emellett a lelki tényezők is nagyon fontosak. A rendelőmet felkereső hölgyeket igyekszem minél alaposabban tájékoztatni a gyógyítás menetéről, ez pozitív megerősítést, kitartást, reményt ad nekik, sikeres gyógyítás esetén pedig stabil egészségtudatot.

Hobbim a nőgyógyászat mellett a fájdalmak kezelése új, hatékony, gyors és természetes módszerrel. A személyre szabott, oki terápiához sok információ szükséges, ezért minden új betegre egy órát szánok. A természetes gyógyítás híve vagyok a mesterséges, gyógyszeren alapulóval szemben, mivel az antibiotikumok nemcsak a kórokozókat pusztítják, de a hasznos flórát is. A teljes gyógyulás eléréséig nehezen betartható, vagy félbehagyott, így hatástalanná vált diéták helyett a pácienssel együtt választjuk ki az egyéniségéhez legjobban igazodó, egészséghez vezető, elsősorban természetes és költséghatékony módszert.

Gyógyszert célzottan a kimutatott kórokozók ellen, a legkisebb hatékony adagban és a legrövidebb ideig adok. Műtétek után időnként előfordul, hogy a hegesedés, vagy összenövések miatt kellemetlen újabb panaszok jelentkeznek.

*** Kétfajta nagy vizsgálati csomagom van:

1. Egy konzultáció és alapvizsgálat: • pH vizsgálat (intim terület védekezése mérhető így) + • Schiller-próba (a kóros és egészséges szövetek láthatóvá tétele történik ilyenkor) + • kétkezes nőgyógyászati vizsgálat + • a leggyakoribb halálokok egyéni kockázat felmérése és a megelőzés lehetőségeinek átbeszélése + • a talált eltérések és a teendők átbeszélése+ receptfelírás-13000Ft

2. A komplexebb vizsgálat: • alapvizsgálat + • hasi és hüvelyi ultrahang + • cytológia-videokolposzkópia-hüvelyváladék vizsgálat + • mellek és környéki nyirokcsomók tapintásos vizsgálata, konzultáció, recept felírása -20000Ft 

Specializáció

  • Makacs, nem gyógyuló gyulladás (folyás, vizeleti panasz) okának kivizsgálása, célzott kezelése a partner bevonásával, és az intim-védettség helyreállítása. (HPV, Tumor markerek, Candida, Chlamydia, Hepatitis, AIDS-HIV, Ureaplasma, tenyésztés, hormonok, laborok)
  • HPV oltás, HPV szűrés
  • Szexuális fájdalmak, vaginizmus, húgycső, csikló vagy kismedence fájdalmak kezelése gyors eredménnyel. (Ötször gyorsabb az USA-ban végzett módszernél és sokkal gyorsabb és hatékonyabb a párterápiánál, pszichoterápiánál. A kezelések hatására meglepően jól javul a viszketés, égés-csípés-vágás is.)
  • Ismeretlen eredetű meddők természetes, hormonmentes kezelése. Ideális ivarsejt randevú körülményeinek megteremtése
  • Tinédzser ambulancia. (Tini és szűzlányok vizsgálata a legkisebb eszközzel.-XS)
  • Rák kockázat csökkentése. (A társfertőzések teremtik meg a kedvező helyzetet a rákkeltő HPV-knek! A góctalanítás és a méhszáj hámvédettségének kialakítása a méhnyakrák esélyét csökkenti!)
  • Tumor-markerek-daganat jelzők: emlő, petefészek, tüdő, tápcsatorna, here-béta, prosztata, melanoma.

Tanulmányok

  • 1987: Debrecen, szülész-nőgyógyász szakvizsga
  • 1989: Ausztráliában, Szingapurban, Kínában, Vietnámban, Mongóliában, Tadzsigisztánban ismerkedtem meg a komplementer gyógyítással. 1995: Az Integratív Pszichoterápiás Egyesület tagja lettem. 2016: családorvosi szakvizsga

Vélemények

938 értékelés

„Sokat beszélget a beteggel. Ez jót jelent. ”

,

„Mindig kedves, segitokesz”

„-”

,

„Rendkívül alapos volt és körültekintően tájékoztatott mindenről. Az amúgy kellemetlen vizsgálat sem volt kellemetlen így.”

,

„Úgy gondolom a doktor úr igazán figyelmes és kedvesen elmagyarázott mindent, türelmesen válaszolt a kérdéseimre is, nem éreztem magam feszélyezve se. Alapos kivizsgálást kaptam. ”

,

„A doktor úr mindent részletesen elmagyarázta, rendkívül alapos és mindig tudom pontosan, hogy mi után mi fog következni, akár a kezelésben, akár az adott vizsgálat alkalmával. Rendkívül kedves és figyelmes.”

,

„Doki kedvessége”

,

„A doktor úr minden kérdésre több, mint teljeskorű választ adott. Profi szakember. ”

,

„A Doktor úr nagyon alaposan, az előre leírtakhoz hűen, precízen végezte a vizsgálatot.”

(nem regisztrált felhasználó) ,

„Nagyon alaposan vizsgál a Doktor úr, van humora, minden kérdésre türelmesen válaszol. Nem kellett várnom sem.”

,

„Lelkiismeretes, mindenre figyel, tényleg meggyógyít, türelmes, óriási a szaktudása a fertőzések terén. Én 25 év alatt most kerültem először ilyen jó orvoshoz. Reggel 9-re volt időpontom, de hamarabb odaértem így bemehettem előbb, aminek nagyon örültem.”

,

„A legjobb nögyògyász akivel valaha találkoztam . Csak ajánlani tudom . ”

,

„Kedves, alapos, informatív. Bárcsak minden orvos ilyen lenne! ”

,

„A doktor úr maximális figyelmet szentelt nekem, majd egy órán keresztül. Mindent meghallgatott, elmagyarázott, mindenről tájékoztatott. Próbálta a problémát holisztikusan szemlélni, nem pedig helyileg kezelni. Ár-érték arányban is kiváló.”

,

„Magas szakmai felkészültség. Mélyreható diagnosztika, alapos tájékoztatás, monitoron én is mindent láthattam. ”

„Nem volt.”

,

„Most elöször voltam ilyen orvosi vizsgálaton és egyáltalán nem volt rossz élmény. A doktor úr nagyon kedves és segítökész volt. A jövöben is szívesen résztvennék a rendelésén. Mindenkink nyugodt szível ajánlom. ”

,

„Az esti időpont is megfelelő volt a doktorúrnak. Érthetően elmagyarázott mindent, megnyugtatott. ”

,

„A Doktor úr nagyon segítőkész volt, minden kérdésemre válaszolt, alapos volt. Mielőtt bármit csinált volna, elmondta a lehetőségeket, hogy mi fog pontosan történni, mi mit jelent. Minden vizsgálatot követhettem én is a képernyőn. Nem sajnálta rám az időt.”

,

„Doktor Úr nagyon alapos, preciz és minden felmerülő kérdésre választ ad. Különösen nagyra értékelem, hogy a testet holisztikusan szemléli, és az alternatív gyógymódok nagy támogatója.”

„-”

,

„Orvostanhallgatóként mentem el a rendelésre, ezáltal elvárásaim magasabbak voltak az átlagnál, de sikerült messze túlszárnyalnia ezeket. Tanult, kedves, segítőkész ember, a jó modor nála nem csak a könyvekben létezik. A találkozás első pillanatától kezdve elreppent a kezdet...”

Végig olvasom

„Csekély mértékben megcsúszott a rendeléssel, azonban szakértelme és a pozitívumok mellett eltörpül.”

,

„Nagyon empatikus és segítőkész a doktor úr, hatalmas türelemmel! Mindenkinek csak ajánlani tudom!”

,

„Laza stílusú volt az orvos”

,

„Mindig kedves, segitokesz”

„-”

,

„Szemelyes kerdesekre valo preciz reflektalas”

,

„Hamar kaptam időpontot. A Doktor Úr egy teljes órát szánt rám. Alapos volt és holisztikusan vizsgált, amire korábban, más orvosoknál nem volt példa. ”

,

„Figyelem, szakértelem, kedvesség”

,

„Rengeteg orvosnál jártam már, de igazi és végleges megoldást csak ő tudott nyújtani. Nagyon figyelmes és segítőkész. Szaktudása pedig kiváló.”

,

„Nagyon figyelmes, alapos, részletes tájékoztatást ad mindenről.”

,

„A doktor úr páratlan hozzáállása, empátiája és körültekintősége teljes mértékben szokatlan volt számomra a korábbi vizsgáló orvosaimhoz képest. Korábban legfeljebb külön-külön találkoztam ezekkel a tulajdonságokkal, és nem hittem, hogy létezik még egyszemélyben ilyen...”

Végig olvasom
,

„A széleskörű nyitottsága érdeklődése”

„Kevés volt az idő”

,

„Pontosság, kedvesség, precizitás, türelmesség, magas szakmai színvonal. Találtam egy kiváló nőgyógyászat.”

,

„Nagyon profi es kedves orvos. ”

,

„Látszik, hogy tényleg érdekli őt a betegek panaszai, és mindent megszeretne tenni a betegség felkutatásàban és gyógyításában. ”

,

„Mindig nagyon kedves, figyelmes.”

„-”

,

„Nagyon széleskörű tájékoztatást kaptam, amit eddig hiányoltam más orvosoktól, illetve a Doktor Úr minden kérdésemre készségesen válaszolt. Nála nem letudás a vizsgálat, nem éreztem azt mint másoknál korábban, hogy 15 perce van és már tessékel is ki az ajtón. Az eddigi ta...”

Végig olvasom
,

„Nagyon figyelmes,kedves. Mindent elmagyaráz, hogy mi miért történik. Szinte el is felejti az ember, hogy nőgyógyásznál van. ”

,

„Az orvos figyelmes, hozzáértő, gyors és precíz. Mindig teljes körű tájékoztatást ad, és amennyiben lehetséges, az alternatív gyógymódokat helyezi előtérbe. Nagyon empatikus, a vizsgálat során megnyugtató légkört teremt.”

,

„A Doktor Ur nagyon kedves, segitokesz, nagyon jol emlmagyarazza a problemat es orvosolja.”

,

„Azonnal tudott fogadni. ”

,

„Nagyon barátságos figyelmes a doktor úr, mindenre kiterjedő válaszokat ad.”

,

„A legkellemesebb tapasztalatom a doktorúr profizmusa, kedvessége illetve az ahogyon igyekszik (sikerrel) megteremteni a közvetlen légkört.”

,

„Nagy aggodalmaim voltak, de a doktor úr alapos vizsgálata és teljeskörű tájékoztatása megnyugtatott. Az kifejezetten jólesett, hogy türelmesen megvárta amíg a saját szememmel is látom a lényeget. Első alkalommal voltam nála, mégis kaptam kedvezményt is. ”

,

„Váratlan problémával kerestem péntek déluán orvost. Szerencsémre a doktor úr épp kitett plusz időpontot. A kései óra ellenére is figyelmesen és alaposan megvizsgált, mindent megmutatott, elmagyarázott. Kedves és páciens/betegség orientált”

,

„Nagyon alaposan magyaráz dolgokat.”

,

„Mindig nagyon kedves :)”

„-”

,

„Mindent részletesen megvizsgált, és mindent el is magyarázott érthetően. ”

,

„Szerteágazó kórtörténetem ellenére végtelen türelemmel és segíteni akarással fordult felém a Doktor Úr, (amit ezúton is köszönök), így cca. egy órát voltam bent nála! Reményekkel teli várom a laboreredményeket, hogy a most elkezdett terápiát kifejezetten személyre szabo...”

Végig olvasom
,

„A doktor úr kedvessége, mindenre kiterjedő figyelme, a betegre fordított figyelme kimagasló, pedig kizárólag magánrendelésekre járok, de hasonlót még nem tapasztaltam. Ajánlom jó szívvel mindenkinek!”

(nem regisztrált felhasználó) ,

„Nyugodt légkör ”

,

„Nagyon kedves volt a doktor úr, türelmesen elmagyarázott mindent. ”

,

„Nagyon kedves a doktor úr, mindent elmagyaráz mit miért és hogyan csinál. Ajánlom mindenkinek !”

,

„Mindent elmagyarázott pontról pontra a doktor úr”

,

„Nincs varakozasi ido, meg korabban is tudtunk kezdeni. Holisztikus latasmod.”

„Nem volt.”

,

„Figyelmes és felvilágosìt mindenről.”

,

„Figyelmessége,türelme”

(nem regisztrált felhasználó) ,

„Nagyon Kedves és jó szemléletű orvos ”

,

„Nagyon alapos és szakszerű vizsgálatban volt részem. Doktor Úr nagyon kedves, figyelmes, a vizsgálat alatt folyamatosan tájékoztat minden lépésről. Nyugodt szívvel merem ajánlani mindenkinek! ”

,

„Mindig nagyon kedves :)”

„-”

,

„Kellemes meglepetés volt az odafigyelés a betegre, a kezelés alatti szakszerű-, páciens számara is érthető magyarázat, a gyógyulás érdekében ajánlott lehetőségek feltárása, megbeszélése.”

„Egyenlőre negatív tapasztalatom nem volt, és ennyi pozitív tapasztalat után szerintem nem is lesz.”

,

„Roppant figyelmes és türelmes. Alapos vizsgálatban volt részem, teljes körű tájékoztatást kaptam. A következményekről és a jövő beli kezelésekről is részletes tájékoztatást kaptam ami alapján választhattam a lehetőségeim közül. ”

(nem regisztrált felhasználó) ,

„Alapos vizsgálat teljes körű magyarázattal.”

,

„Voltam már magánrendelésen, de ilyen alapos vizsgálatban nem volt még részem. A vizsgálat közben mindenről megfelelő tájékoztatást kaptam. Csak ajánlani tudom mindenkinek!”

,

„A doktor úr mindent elmagyarázott részletesen, pontosan és a vizsgálat alatt végig tudom, hogy mi történik. Minden részletre figyel, nem csak tünetkezelésre fókuszál, hanem a komplex problémára. Kedves, türelmes és nagyon figyelmes. :)”

„-”

,

„Sajnos kestem, de a Doktor Ur igy is fogadott. Nagyon preciz es alapos munkat vegez es felvilagositast ad, csak ajanlani tudom mindenkinek! ”

,

„Figyelmes volt mint mindig, türelmesen végig hallgatott és a számomra legmegfelelőbb kezelést javasolt. Nagyon meg vagyok elégedve, amióta hozzá járók sokat javult az állapotom. Hálás vagyok hogy ő a kezelőorvosom, mert mindent megtesz annak érdekében hogy meggyógyuljak.”

,

„Mindig nagyon kedves, türelmes”

„-”

,

„A legkedvesebb orvos akivel valaha találkoztam. Csak ajánlani tudom.”

,

„Doktor úr figyelmes, rendkívül odafigyelő és megnyugtató volt az egész vizsgálat alatt. ”

,

„Mindig pontos, precíz, rendkívül udvarias és tapintatos. Még csak a második kezelésem volt,de már sokkal jobban vagyok!”

„Nincs ilyen.”

,

„A doktor úr nagybetűs ORVOS, és remek EMBER. Megértően, türelmesen, mindent részletesen elmagyarázva végezte a "nem szeretem" vizsgálatokat. Kedvességével sikeresen oldotta a szituáció kellemetlenségét.”

,

„A Doktor Úr nagyon kedves, figyelmes. Mindent elmagyaráz, pontosan értettem mi miért történik. Végre nem gyomorgörccsel kell a rendelésre mennem. Csak ajánlani tudom. ”

,

„A Doktor úr nagyon kedves ,megértő . Mindent részletesen elmagyaráz. Kiváló orvos ! ”

,

„Nagyon kedves, türelmes, mindent részletesen elmagyarázott, mindig tudtam mit miért csinál. Ritka az ilyen emberséges orvos. Csak ajánlani tudom! ”

,

„Kedves,közvetlen a Dr.úr,mindent elmondott,mit fog csinálni,egyáltalán nem volt rossz élmény.”

,

„Megbízom a Doktor úrban és minden vizsgálat, kezelés kellemes hangulatban, profi körülmények között zajlik.”

,

„Türelmes volt velem, nem éreztem magamat kényelmetlenül. A lehető legmegértőbb orvos akivel valaha találkoztam!”

,

„Nagyon figyelmes volt a doktor úr és minden kérdésemre készségesen válaszolt.”

,

„A vizsgálat alapos volt, odafigyelt rám, és minden kérdésemet feltehettem.”

,

„Mindig kedves, turelmes”

„-”

,

„Kellemesen tapasztaltam, hogy részletes magyarázatot, tájékoztatást kaptam a vizsgálat menete alatt, a kezelési opciók (természetes út-gyógyszeres) közül én magam választhattam, melyről szintén megfelelő útmutatást kaptam.”

,

„Kellemes környezet, pontos tájékoztatás egy tapasztalt és segítőkész orvostól! ”

,

„Teljesen tokeletes korulmenyek, vizsgalat! ”

,

„türelmes, pontos tájékoztatás”

„nem volt”

,

„Minden kérdésemre választ kaptam a Doktor Úrtól, nagyon figyelmes és részletesen elmagyarázott mindent. Végre valaki, aki komolyan vette a panaszaimat és addig megyünk, amíg végleg meg nem oldjuk azokat. ”

,

„Nem véletlenül utazok 250 km-ert a doktor úr miatt! Ilyen hozzáálláú emberek kellenének minden hova.”

,

„Alapos, figylemes orvos. Régóta fenálló problémáal kerestem meg. Türelmesen meghallgatta a nem éppen rövid előéletem. A kezelés lehetőségeit részletesen elmagyarázta.”

,

„Nagyon régóta keresek nőgyógyászt és örülök,hogy Megtaláltam...a legkellemesebb tapasztalatom ,hogy abszolúlt bevon mindenbe és elmagyaráz mindent :) Az első orvos akinél nem izgulok,hogy mennem kell :)”

,

„A Doktor úr nyugodt, tiszta beszédével, vizsgálati módszerével és a természetes gyógymódú kezelés választási lehetőségével reménysugarat adott a gyógyulásomra.”

„A "Foglaljorvost" honlapon közölt fénykép és a valóság -de nem is korkülönbségben, hanem kinézetre- eltérő (rövidhaj-szemüveg-öltöny vs. hosszabbhaj-szemüvegnélkül-fehérmunkaruha)”

,

„Minden kerdesemre keszseggel valaszol. Nagyon kedves!”

„-”

,

„Nagyon alapos és közlékeny a doktor úr. Nyugodtan lehet tőle kérdezni. Alapossága pedig tényleg kiemelkedő! Visszatérő páciense vagyok.”

,

„Maximálisan elégedett vagyok az ellátással, mindent elmagyarázott, a kérdéseimre készségesen valaszolt, kedves volt.”

,

„Rendkivul megnyugtat a szemelyisege, turelmes, oszinten erdekli a paciens hogylete. Nem tudtam olyat kerdezni, amire ne tudta volna a valaszt. Eloszor ereztem azt, hogy itt fontos vagyok.”

,

„Kedves Nagy szakértelemmel. Részletes tájékoztatás.”

,

„Mindent nagyon alaposan elmagyarázott.”

,

„Alapos Figyelmes Legjobb orvos ”

(nem regisztrált felhasználó) ,

„Nagyon kedves, turelmes. A kezeles arabol kedvezmenyt kaptam, borravalot sem fogad el. Mindenkinek ajanlom!”

„-”

,

„Alapos, nagy tudású és kedves, figyelmes orvos, egyszerűen tökéletes! Mindenkinek ajánlom.”

,

„Alapos, lelkiismeretes orvosi ellátás, udvarias légkör.”

,

„Szakmaiság, empátia, kommunikálás, pontosság.”

,

„A figyelem”

,

„A Doktor Úr nagyon kedves, udvarias volt. A kontroll vizsgálat során újfent részletes tájékoztatást kaptam az aktuális kezelésről, illetve annak további menetéről.”

„Nem volt ilyen.”

,

„A Doktor úr nagyon segítőkész volt, mindent alaposan kivizsgált. Folyamatosan beszélt hozzám amivel oldotta a feszültségemet. Mindenkinek csak ajánlani tudom.”

,

„A doktor úr nagyon kedves, barátságos. Pontos és részletes tájékoztatást adott a vizsgálat menetéről, majd annak eredményéről.”

,

„Nagyon kedves volt a doktor úr. Mindenről részletesen tájékoztatott és beszélgetéssel sikerült oldania is a hangulatot, így nem éreztem magam kellemetlenül.”

,

„Beteg-központúság.”

,

„Nem kellett várnom. Figyelmes, körüllátó volt, alapos tájékoztatást adott. ”

,

„A Doktor úr nyugodsága ,kedvessége és a részletes felfilágosítása.”

,

„Nagyon kedves, türelmes és segítőkész. Alapból a nőgyógyászati vizsgálat nem túl kellemes élmény, de ő ezt megérti, és segít oldani a feszültséget a hozzáállásával. Pozitív a hozzáállása mindenhez, nagyon szimpatikus.”

,

„Mindent részletesen elmagyaráz, nagyon óvatos, figyelmes, nem okoz fájdalmat.”

,

„Soha nem volt meg ilyen kellemes hangulatú és szakértelemmel teli nőgyógyászati vizsgálatom. Remegve mentem a doktor úrhoz , féltem az ‘újtól’. Ez hamar elmúlt kedvességének köszönhetően. Megtaláltam azt az orvost, akihez ezentúl járni fogok. Köszönöm! ”

,

„A Doktor Úr nagyon kedves, alapos és mindent részletesen elmagyarázott. A vizsgálat végén pedig feltehettem bármilyen kérdést, amire szerettem volna még választ kapni.”

,

„Nekem még sosem volt állandó nőgyógyászom,azt gondolom most megtaláltam :) nagykn együttérző és az első pillanatban éreztem,hogy jó kezekben vagyok :)”

,

„Gondos, alapos ellátás, szakszerű vizsgálatok. Az egyik legemberibb orvos, akihez valaha bejelentkeztem. A problémákhoz pozitívan áll, ez már önmgában sokat segít.”

,

„A Doktor úr minden tekintetben, teljes mértékig páciens központú. Nagyon meg voltam elégedve vele. Az elmúlt évben jó pár orvosnál jártam, de sehol nem kaptam ennyi figyelmet. Ugyanazzal a problémával máshol 10-20 percet töltöttem a vizsgálóban, itt első alkalommal már 45 pe...”

Végig olvasom
,

„Nagyon empatikus és hozzáértő. Készségesen tájékoztatott mindenről. A vizsgálat egyáltalán nem volt kellemetlen.”

,

„Részletes tájékoztatást ad a kezelés menetéről, a kezelési módszerekről, türelmes, figyelmes orvos.”

(nem regisztrált felhasználó) ,

„Az orvos valóban figyel rád, mindenben segít. Nem csak a tested, a lelked is gyógyítja.”

,

„Vartam 30 percet ”

,

„Kellő időt kaptam a kérdéseim feltevésére,pontos tájékoztatást kaptam a lehetséges megoldásokról,türelmes,segítőkész orvos.”

„-”

,

„Takáts Doktor úr alapos tájékoztatást adott a vizsgálat alatt, nagyon kedves, hozzáértő orvos. Kellemes tapasztalat volt, áldás, hála és köszönet a Doktor úrnak! ”

,

„Nagyon kedves, turelmes es figyelmes volt a doktor, a rendelo szep, felszerelt. ”

„-”

,

„A doktor úr végig aprólékos, kedves és figyelmes volt, abszolút pozitívan csalódtam. ”

,

„Nagyon pozitív és segítőkész hozzáállás! ”

,

„Mindent elmondott el magyarázott és nagyon odafigyelt rám! Ilyen orvosnál még nem voltam aki ilyen kedves volt.”

,

„Kedves és közvetlen. ”

,

„A doktor úr folyamatos tájékoztatást ad arról, hogy mit csinál a vizsgálat alatt. Nyugodt környezet. Nem éreztem magam kényelmetlenül. Fájdalom mentes vizsgálat”

,

„Kiválóan és érthetően elmagyarázott mindent, alapos volt és figyelmes, körültekintő.”

,

„Nagyon kedves,amit fontosnak tartok hogy nem kell egy nögyogyászati vizsgálaton kellemetlenül éreznie magát az embernek még az orvos előtt, részletes tájékoztatást kaptam mindenről és abszolút nem éreztem a siettetést amit nagyon sok helyen tapasztaltam már,hogy na haladjunk és...”

Végig olvasom
,

„Elmondhattam minden bajomat, rosszalló megjegyzések nélkül”

,

„Nyugodt legkor, reszletes tajekoztatas.”

„Nem volt.”

,

„A vizsgálat nagyon alapos volt és sok féle része volt. Nagyon figyelmes és türelmes a doktor Úr, alapos tájékoztatást adott és minden kérdésemre választ kaptam. ”

,

„Minden problémát alaposan megvizsgál, részletes tájékoztatást ad. Nem kelt pánikot a betegben, nyugodt és kedves. Az eddigi legjobb nőgyógyászati rendelés ahol jártam.”

,

„A vizsgálat minden részét módomban állt képileg is nyomon követni és részletes tájékoztatást kaptam a felmerülő problémákról és megoldási lehetőségekről. Az orvos kedves volt, barátságos, nem éreztem magam zavarban.”

,

„Nagyon alapos vizsgálat és tanácsadás.”

,

„A doktor úr nagyon alapos és segítőkész. Időt szánt elmagyarázni a problémámat és hogy a kezelés miért szükséges. Végre egy nőgyógyász, aki választ adott a közel két éve tartó problémámra. Mindenképpen ajánlom!”

,

„A Doktor Úr nagyon kedves és figyelmes volt.”

„Ilyen nem volt. ”

,

„Odafigyelés, folyamatos magyarázat, bevonás a vizsgálat menetébe, nyugalom, nem páciensnek éreztem magam”

,

„Nagyon kedves, mindenről pontos tájékoztatást adott.”

„Egyáltalán nem volt kellemetlen.”

,

„A teljeskörű kivizsgálás és tájékoztatás a kedvesség mellett!”

„Nem volt kellemetlen tapasztalatom!”

,

„Megfelelő tájékoztatást kaptam, a doktor úr valóban sok időt szán egy betegre.”

„-”

,

„Odafigyelő, részletes és megfelelő tájékoztatást adott.”

,

„A figyelmesség.”

„Picit hosszabb várakozási idő.”

,

„Kedves, nyugodt, körültekintő, alapos, emberséges a doktor úr. Kiszolgáltatottság érzés nélkül, kellemes hangulatban telt a vizsgálat.”

,

„Kellemes és felszabadult légkört teremtett az orvos, ezáltal én is könnyebben el tudtam lazulni.”

„-”

,

„Szakmai tudàsa, segítõ készsége maximàlis. ”

,

„A rendelő moden berendezésekkel és korszerű eszközökkel felszerelt. A Doktor Úr kedves, türelmes, lelkiismeretes és nagyon alapos. Időt fordit a pácienseire, mindenről vizsgálat közben is tájékoztatott, majd a kérdéseimre is válaszolt. Csak ajánlani tudom. ”

,

„A Doktor Úr segítőkész, kedves, mindent részletesen elmagyaráz.”

,

„Korrekt és folyamatos a tájékoztatás a vizsgálat során, amely korszerű eszközökkel történik. Az orvosom közvetlensége és szakmai profizmusa miatt mindenképpen ajánlanám ismerőseimnek és más érdeklődőknek is.”

„-”

,

„A doktor úr közvetlen, barátságos volt. Bevallom nekem eddig mindig rossz tapasztalataim voltak a nőgyógyászoknál de végre találtam egy orvost, aki időt szán a betegre, alapos a vizsgálatoknál, elmagyaráz mindent, tanácsot ad és legfőképp emberséges. Én is vélemények al...”

Végig olvasom
,

„Az orvos nagyon kedves volt és türelmes, egyáltalán nem éreztem magam feszélyezve.”

,

„Ma voltam nála első alkalommal, nagyon aranyos a doktorúr! Kedves, mindent elmond, nagyon örülök, hogy őt választottam! Ajánlom mindenkinek! :) ”

(nem regisztrált felhasználó) ,

„Nagyon kedves volt a Doktor úr, mindenre készségesen válaszolt és sok hasznos információval látott el.”

„-”

,

„Nagyon kedves,mindent elmond mi fog történni.”

,

„A doktor úr a vizsgálat minden lépéséről részletesen tájékoztatott. Végig kedves, figyelmes volt, kérdéseimre válaszolt. Végre egy nőgyógyászati vizsgálat ami úgy érzem teljeskörű és alapos volt. Csak ajánlani tudom a doktor úrat!”

,

„Nagyon figyelmes, alapos és kedves. Figyel a pácienseire, és komolyan vesz minden problémát. Szakértelme páratlan! ”

,

„Részletes tájékoztatás.”

„Nem volt.”

,

„A doktor úr kedves és barátságos volt. Mindenröl alaposan tájékoztatott, hogy milyen vizsgálat lesz és miért szükséges. Nem éreztem magam kellemetlenűl. ”

,

„Évek óta tartó visszatérő nőgyógyászati gyulladásomtól szabadított meg a Doktor Úr, amelyért örökké hálás leszek neki.”

(nem regisztrált felhasználó) ,

„Mindent részletesen elmagyaráz, odafigyel a betegre.”

,

„A fost totul in regula, domnul doctor ”

,

„Minden szempontból elégedett vagyok a doktor úrral, hozzállása, alapossága, figyelmessége, közvetlensége, nem utolsó sorban hozzáértése meglepően újszerű tapasztalat volt. Köszönöm!”

,

„Nyugodt légkör,lelkileg is támogatja az embert”

,

„Nagyon kedves, érthetően magyaráz, időt szán a betegre. Pozitív a véleményem róla. A későbbiekre nézve is bizakodó vagyok. Ajánlom.”

„-”

,

„A Doktor Úr nagyon közvetlen volt és segítőkész. Látszódott rajta, hogy ért a szakmájához, mindent elmagyarázott és nekem is megmutatott. így már én is tudom, hogy pontosan mi a baj. Emellett minden kérdésemre kielégítő választ adott, csak ajánlani tudom!”

,

„Megoldást kaptam a problémára, nem tünetet kezel hanem a kiváltó okot.”

,

„A Dr. Úr közvetlen és kedves.”

„-”

,

„Első találkozásom volt a Doktor Úrral, de hamar kiderült, hogy kiváló szakember, mindemellett emberséges, és figyelmes is. Minden kérdésemre türelmesen válaszolt, bőven szánt rám időt, ez nem az a hely, ahol futószalagon szórják az embereket. Semmiképpen nem mennék máshoz i...”

Végig olvasom

„-”

,

„Nagyon figyelmes,kedves és segítőkész.Lelkileg is sokat támogat.”

„Semmi”

(nem regisztrált felhasználó) ,

„A Doktor Úr nagyon kedves és odafigyelő volt, megfelelően tájékoztatott, és éreztem a törődést, jó akarást azalatt az egy óra alatt, míg kezelt. Ajánlom mindenkinek!”

,

„A dr úr nagyon figyelmes és kedves volt! Elsőnek jártam a rendelőben egy kicsit fenntartásokkal mentem! De kellemesen csalódtam! Tájékoztatót mindenről a kezelés folyamarol közben a kérdéseimre is válaszolt! Csak jó tapasztalattal távoztam a rendelőböl! ”

,

„Doktor Úr nagyon kedves, alaposan megvizsgált, és ténylegesen törődött a panaszaimmal, meghallgatott, valamint 2 hónap fájdalom után sikerült megtalálnia a probléma okát.”

„-”

,

„A doktor úr mindent részletesen elmagyarázott (mikor mi fog történni). A vizsgálat fájdalommentes volt. ”

„-”

,

„Rendkívül alapos tájékoztatást kaptam a vizsgálatok előtt is, hogy mit miért csinál, mit mutatnak az eredmények.”

,

„Kiderül hosszú idő után a problémám, köszönhetően a Doktor úrnak!”

,

„- figyelmessége - részletes tájékoztatás - pozitív megerösítések, hogy nem hagyta a doktor úr, hogy kétségbeessek, hanem a gyógyulás lépéseire koncentráltunk. Végre bizalommal és vàlaszokkal telve léptem ki egy orvostól!”

,

„A doktor úr rendkívül alapos, részletesen elmond mindent, hogy a beteg is át tudja látni a problémát. ”

„Nem volt”

,

„A doktor úr figyelmes, rendkívül megnyugtató volt végig, mindent érthetően elmagyarázott. A vizsgálat nagyon alapos volt mégsem okozott semmilyen kellemetlenséget, összességében egy nagyon pozitív élmény volt a számomra.”

,

„Közvetlen”

,

„Doktor úr kiváló szakember, kedves, udvarias, mindenre kiterjedő a figyelme. Mindent elmagyaráz, lehet vele beszélgetni , nem úgy mint sok más orvossal. Mindig a páciensre figyel.”

„Nem volt.”

,

„Mindenről pontosan tájékoztatott, figyelmesen volt és támogató!! A hangulat is kellemes volt. Tökéletesen meg vagyok vele elégedve :) ”

,

„Figyelmes, türelmes és pozitív hozzáállás. A vizsgálat során figyelemeltereléssel oldja a feszültséget.”

„-”

,

„A doktor úr nagyon figyelmes volt, mindent alaposan elmagyarázott. Mindenkinek csak ajánlani tudom.”

,

„Nem ajánlom, nagy csalódás ért a rendelőben. Nem kaptam megfelelő tájékoztatást a vizsgálat előtt és olyan kezelést végzett rajtam a Doktor úr, amibe nem egyeztem bele. Az időpontfoglalás előtt érdemes körülnézni a neten, hogy máshol miket írnak róla! ”

(nem regisztrált felhasználó) ,

„Visszatérő páciensként is a legkörültekintőbb ellátást kaptam.”

,

„Nagyon örülök, hogy van valaki ebben az országban, aki foglalkozik velünk, akik a fájdalmamtól megszabadított, pedig Ő már a 18. nőgyógyász, akinél jártam.”

„Nem volt papír a mosdóban.”

(nem regisztrált felhasználó) ,

„olyan fájdalomtól szabadított meg a doktor úr, amely mindeddig akadályozta a harmónikus együttlétet a partneremmel.Mindketten köszönjük.”

„kicsit messze van a rendelő de megérte a fáradtságot.”

(nem regisztrált felhasználó) ,

„Nem volt.”

„Félrekezelt, mert a pénzre volt szüksége. A gerincferdülésemet méhnyakcsatornagyulladásnak titulálta és 100.000 forintot kicsalt a kezelésekre. Senki se menjen hozzá, mert borzalmas szakember.”

,

„rugalmasság, beteg-központúság, korrekt tájékoztatás”

„nem volt ilyen”

,

„Minden kérdésemre választ kaptam.”

(nem regisztrált felhasználó) ,

„Részletesen tájékoztatott a panaszaim okáról, és a lehetséges kezelésekről, vizsgálatokról. Kedves és közvetlen. Ajánlom.”

,

„A humanitás a vizsgálat során”

,

„Minden eddigi megválaszolatlan kérdésemre és problémámra megkaptam a választ.”

„Nem volt.”

,

„Megnyugtató magyarázat, kérdéseimre választ kaptam, könnyű elérhetőség, telefonos rendelkezésre állás, rugalmasság. A wc tiszta volt, és volt wc papír is. Kéztörlő nem, de a doktor úrnál az is volt, és rögtön kaptam is. Visszatérő betegként árkedvezmény is van. Jó sz...”

Végig olvasom

„Negyed órás agyalás után se tudok rosszat írni.”

,

„A doktor Úr kedves,segítőkész. Alaposan megvizsgált.”

,

„sürgős esetben azonnali időpont”

,

„Figyelmes, gyors, kedves, laza a doktor úr. Ami miatt kifejezetten pozitívan értékelném az az, hogy milyen gyorsan fogadott. Már másnap kaptam hozzá időpontot . Ezúton is köszönöm!”

,

„Nem volt kellemetlen tapasztalatom”

,

„Minden tekintetben pontos, precíz, részletes tájékoztatást, magas színvonalú kezelést kaptam. Csak ajánlani tudom.”

„-”

,

„Flexibilis, azonnal tud idopontot adni, nem volt sorbanallas! Ha valakinek sürgősen van szüksege időpontra, akkor kulonosen ajanlhato! On line is be lehet jelentkezni es lathatoak a szabad idopontok! ”

„Talan egy picit draga es jo lenne, ha a mintakat pl laboratoriumban is megvizsgaltatna...”

,

„Rugalmasság és udvariasság.”

„Nem volt ilyen.”

,

„Nem értem oda a megbeszélt időpontban, mégis fogadott a Doktor úr, emellett mint mindig most is nagyon alapos volt”

„Nincs”

,

„Nagyon alapos munkát végzett, mindent részletesen elmagyarázott, és mindenre oda figyelt a vizsgálat alatt. Számomra meglepő még az is, hogy a leletért nem kell bemenjek, hanem e-mailben lesz elküldve. Ez abszolút pozitív tapasztalat volt.”

,

„Sosem kell várni és mindig szakszeruen megvizsgal!”

,

„Alapos és körültekintő felvilágosítást kaptam. Igazán jó volt, hogy teljesen őszintén tudtam a kezelés alatt beszélgetni és mindenre választ kaptam.”

„Nem volt. ”

,

„Nagyon kedves és alapos. Meg vagyok elégedve vele.”

„Nincs.”

,

„Ennyi pénzért azt hiszem joggal reméltem, hogy legalább egy receptet fel bír írni normálisan :/ Hatalmas csalódás, sajnos egyáltalán nem tudott segíteni a problémámon. Valószínűleg egy darabig még nem is akart, hisz annál többször kell méregdrága kontrollra és vizsgálatra...”

Végig olvasom
,

„A rendelésen egyáltalán nem volt várakozási idő, a Doktor Úr a lefoglalt időpontban azonnal fogadott. Rendkívül alapos kivizsgálásban volt részem, minden kérdésemre választ kaptam. Alaposság, precizitás, szakértelem, türelem, empátia, rugalmasság, és feszültség nélküli ...”

Végig olvasom
,

„Nagyon kedves, alapos, segítőkész és mindent elmagyaráz. Tökéletesen elégedett vagyok vele.”

„Nincs.”

(nem regisztrált felhasználó) ,

„Betegközpontú hozzállás és professzionalitás.”

„Nem volt ilyen.”

,

„Nagyon figyelmes, végig magyarázta, hogy mit miért csinál és éppen mit látunk.”

„Elég nehézkes volt az odajutás.”

,

„Nem fogok hozzá soha többet menni, miután a betegeként kezelt, pedig a problémám forrása nem nőgyógyászati volt - mint később kiderült. Véleményem szerint ha valaki nőgyógyászatilag teljesen egészséges, akkor azt egy nőgyógyásznak észre kell vennie, és esetlegesen egy má...”

Végig olvasom
,

„Másfél órán belül kaptam időpontot. Az orvos alaposan megvizsgált, kezelte a problémát.”

„Nem volt ilyen.”

,

„Javulàst tapasztalok!”

,

„Az elvárható legtöbb türelmet kapja a páciens és mindenről részletesen tájékoztat a Doktor úr. Egy pillanatig sem éreztem kellemetlenül magam, közel s távol a legjobb orvos akivel valaha találkoztam! Nagyon szimpatikus, hogy az olyan esetekben amikor nem létszükséglet a gyógys...”

Végig olvasom

„Egyáltalán nincs”

,

„Régi fájdalmamtól szabadított meg doktor úr kezeléssorozata.”

„Sajnos a rendelő elég messze van a lakóhelyemtől, de megérte az időt és a fáradtságot.”

(nem regisztrált felhasználó) ,

„Végtelen türelmes volt. Vizsgálat közben mindent mondott, magyarázott.”

,

„a doktor úr kedves, figyelmes, alapos, csak ajánlani tudom”

,

„A doktor úr nagyon alapos, a vizsgálatok során tisztán, érthetően kommunikálja, hogy mire miért van szükség, ami megnyugtató. Szintén pozitívum, hogy előbb vizsgál, és csak a konkrét, diagnosztizált problémára ír fel gyógyszert (ami máshol nem feltétlenül így van). Minde...”

Végig olvasom
,

„Javulàst tapasztalok és életemben először a Doktor úr hívta fel a figyelmem a mellrák veszélyére és pár perc alatt szakszerűen el is végezte az emlővizsgálatot.”

,

„A doktor urat az oldalon található pozitív értékelések alapján kerestem fel és kétség sem emrült fel bennem. Viszont már a vizsgálat elején olyan dolgokat tapasztaltam amit korábban nem, nem viselt fehér köpenyt és aszzisztens sem tartózkodott a rendelőben a vizsgálat alatt. ...”

Végig olvasom
(nem regisztrált felhasználó) ,

„Nagyon alapos”

„Nem volt ilyen”

,

„Javulást tapasztaltam. ”

,

„Barátságos, rugalmas és páciensközpontú hozzáállás. ”

„Nem volt ilyen.”

,

„A legkedvesebb, legkörültekintőbb, legjobb szakember, akinél valaha jártam.”

,

„Humánus orvos, partnerként kezelt, türelmes, és alapos volt a vizsgálat.”

„nem volt ilyen.”

,

„ Az orvos pontról-pontra mindent kimerítően elmagyarázott,hogy mit miért csinál. Az árakat az elején részletesen ismertette,noha azokról előzetesen is lehet az internetről tájékozódni. A kezelést illetően alternatívát kínált. Sok időt szánt a vizsgálatra, nem akart kidobni...”

Végig olvasom

„Nincs ilyen”

,

„Betegközpontúság.”

„Nem volt ilyen.”

,

„Nagyon figyelmes, készséges, mindent elmagyaráz egy laikus számára is érthetően. ”

„Nem volt ”

,

„Először jártam a Doktor úrnál, de nem utoljára. Türelmesen meghallgatta problémámat és alapos vizsgálat után elmagyarázta, hogy a menopauzában a természetes gyógymód is lehet nagyon hatásos és sokkal kisebb egészségügyi kockázatot jelent, mint mondjuk egy hormonális kezel...”

Végig olvasom

„Nem volt!”

,

„Mindig pozitív megerősítéseket is kaptam a kezeléssel együtt.”

„Sajnos távol lakom a rendelőtől.”

,

„Kedves, figyelmes, alapos, tapasztalt, részletesen elmond mindent, megnyugtató légkör, nem érzi kellemetlenül magát az ember, mindent meg lehet vele beszélni, nem lekezelő. Élőben szimpatikusabb, mint a fotón .”

„nincs”

,

„Az évek óta keresett problémámra Doktor úr még a vizsgálat előtt a szóbeli elmesélésem alapjan megállapította, helyesen, a betegségemet.”

,

„Nagyon alaposan vizsgált meg a Dr. úr, ilyet még eddig nem tapasztaltam. Nagyon szimpatikus, figyelmes volt.”

„A Dr. úrral nem volt semilyen rossz tapasztalatom.”

,

„a rendkívül részletes tájékoztatás”

„nem volt negatív tapasztalatom”

,

„Pozitív aura”

,

„Mindennel maximálisan meg voltam elégedve. Köszönöm szépen a szakszerű és gyors segitséget. Nyugodt szívvel ajánlom másoknak is. :) ”

,

„Alaposság, korrektség, rugalmasság és betegközpontúság.”

„Nem volt ilyen.”

,

„Odafigyel es időt szán a páciensre. Egyáltalán nem éreztem magam kellemetlenül. Dániából utaztam haza es megoldotta a problémám ami volt. Ajánlani tudom.”

,

„Mindennel maximalisan elegedett voltam!”

,

„A doktor úr türelmes, sok időt szán a páciensekre és stresszoldásban is kiváló.”

,

„Nagyon figyelmes, körültekintő, türelmes volt a doktor úr! Más orvosokkal ellentétben nem csak a fizikai, de a lelki problémákat is figyelembe veszi, hiszen ezek szorosan összekapcsolódnak és kölcsönhatásban állnak egymással. Évek óta szenvedtem a tünetegyüttestől amit egy g...”

Végig olvasom

„Nem volt ilyen!”

,

„A hozzaertes, nyugalom es turelem. Hetkoznapi (nem orvosi) nyelven magyarazott el mindent a doktor ur, adott valaszt valamennyi kerdesemre ”

„Nem volt.”

,

„Segítőkész, korrekt kedves orvos. Csak ajánlani tudom ”

,

„A doktor úr egy órát rám szánt, mindent elmagyarázott, megmutatott és megbeszélt velem. Partnernek tekintett, és segített, hogy a számomra legjobb megoldást találjuk meg a problémára.”

,

„Az öszintesége, tapasztalata és az, hogy tényleg a problémára fókuszálva a megoldást keresi. Nyíltan elmondja, mit gondol és tökéletsen érti a problémákat. ”

,

„Kedves, baratsagos, megnyugtató a személyisége. Mindent elmagyaraz erthetoen. ”

„Nem volt ilyen”

,

„Megértő. Kedves.Udvarias. Mindent elmagyaráz.”

,

„Hozzáállása”

„-”

,

„Rugalmasság, korrektség és betegközpontú hozzáállás. ”

„Nem volt ilyen.”

,

„Kedves, figyelmes, felettébb megértő, és lelkiismeretes orvos.”

,

„Egy vizsgálatra, és egy gyógyszer felíratására kértem időpontot, de sajnos a természet közbeszólt, és a vizsgálat végül nem volt elvégezhető, ezen felül nagy rohanásban voltam aznap, és elfelejtettem megállni a bankautomatánál, így kevés készpénzzel érkeztem a konzult...”

Végig olvasom
(nem regisztrált felhasználó) ,

„kedves doktor úr, a természetes gyógyítást részesíti előnyben, próbálja a lelket is gyógyítani :) ”

„-”

,

„Minden.”

,

„A Dr. úr mindent alaposan elmagyarázott, nagyon kedves volt és nem csak az aktuális problémára, de egyéb hasznos tudnivalók megbeszélésére is szánt időt. A gyógyszeres kezelés mellett ajánlott alternatív gyógymódot is. Messze a legjobb tapasztalatom nőgyógyászati rendelésen.”

„Maga vizsgálat kellemetlen volt, de ez sajnos normális..”

,

„A doktorúr hozzáállásán látszik, hogy tényleg meg akarja gyógyítani a problémát”

„sajnos az árakat nehezen lehet kifizetni, kicsit alakulhatna szerintem úgy, hogy egy átlag magyar embernek is lehetősége legyen a megfelelő kezelésre, amit sajnos többnyire az ingyenes egészségügyi szolgáltatások során nem kap meg”

,

„A legalaposabb nögyogyasz, akivel talalkoztam.”

„Varnom kellett.”

,

„Betegközpontúság.”

„Nem volt ilyen.”

,

„A doktor úr mindent a lehető legérthetőbben elmagyarázott, odafigyelt a vizsgálat közben, hogy jól érezzem magam, ne érezzem feszélyezve. Mindig mondta, mit miért csinál, tényleg azt éreztem, hogy értem a saját testem működését, ami megnyugtatott, láttam, hogy van tapasztala...”

Végig olvasom
,

„Részletes tájékoztatás mindenről, körültekintő vizsgálat”

„Nem volt”

,

„Az orvos üzenetet írt, hogy jön, mert ki kellett ugrania kis időre. Az ember lelkét is figyelembe veszi.”

„nem volt ilyen”

,

„Segítőkészség, az orvos hozzáállása.”

„Nem volt kellemetlen tapasztalat.”

,

„Mindent részletesen elmagyarázott a Doktor Úr.”

,

„Alapos és figyelmes kivizsgálás - korrekt és előzékeny betegtájékoztatással. ”

„Nem volt ilyen.”

,

„Figyelembe vett engem, megkérdezte a véleményem a kezelésről és olyat választottunk ami mindkettőnknek megfelelt. Folyamatosan tájékoztatott, eloszlatta a félelmeimet.”

„nem volt”

,

„Kedves volt. A vizsgálat során folyamatosan mondta, hogy mit, miért csinál és mit lát. Külön pozitivum, hogy gyógyszer helyett természetes megoldást javasolt.”

„Nem volt.”

,

„Szimpatikus volta doktor úr és elnyerte a bizalmam. Fontos számára a páciens ,ezért is fordít időt a beszélgetésre is. Probléma esetén is, nyugtató szavakkal köszön el.”

,

„udvarias volt”

„Kezelni akart valamivel, mindenféle előzetes tájékoztatás nélkül.”

,

„Az orvos nagyon kedves és közvetlen volt. Előre tájékoztatott a vizsgálat menetéről, elmondta hogy mely vizsgálattal milyen betegségeket lehet kiszűrni. Minden kérdésemre türelmesen és érthetően válaszolt.”

„nincs”

,

„Nagyon kedves, segítőkész orvos, mindent elmagyaráz, alaposan megvizsgál, és megbeszéli a teendőket.”

,

„az orvos alapossága, mindent elmagyarázott, meghallgatta a kérdéseimet, megnyugtató, alapos volt.”

„nem volt ilyen”

,

„A doktor úr minden részletre kitérő magyarázatot ad és támogatja a természetes gyógymódokat”

,

„3 ev utan mertem ujra orvoshoz menni, abszolut jo kezekben ereztem magam.”

„10 percre elment Dr. Úr az időpontom előtt. ”

,

„Egyszeruen a legjobb, legfigyelmesebb es legkedvesebb nogyogyasz akivel valaha talalkoztam. Szakmai tudasa korultekintese lenyugozo.”

„Nem volt - :) Noi wc zarva volt :)”

,

„Egy több éve fenn álló problémámra adott választ, amit az előbbi orvosaim is láttak, de nem vették a fáradságot, hogy szóljanak róla. Mivel a protokoll szerint csak kezelhető, és nem kötelező. De Takáts Dr mindent szépen elmagyarázott, és megmutatott :)”

,

„A doktorúr mindent érthetően elmagyarázott és látszott rajta, hogy tényleg meg akar gyógyítani.”

„Először zárva volt az ajtó, így nem tudtam bejutni”

,

„Rendkívül figyelmes, türelmes, segítőkész!”

,

„Türelmesen és alaposan vizsgalt meg.”

,

„A doktor úr hozzáértése és szakmai elhivatottsága nyilvánvaló. Tisztában van a páciens kiszolgáltatott helyzetével, és mindent megtesz annak érdekében, hogy ezt a kényelmetlenséget eloszlassa.”

„Nem tudok beszámolni különösebb kellemetlenségről.”

,

„Nagyon közvetlen az orvos, bátran lehet tőle kérdezni, és a modern készülékeknek köszönhetően az ultrahangvizsgálatok során végig láttam mindent, és az orvos részletesen elmagyarázta, hogy éppen mi is történik, mit lát a vizsgálat során.”

„Nem volt ilyen.”

,

„Профессиональный и очень внимательный доктор, подробнейшим образом все объяснил, в будущем планирую посещать его. (говорит по-английски и вполне неплохо по-русски)”

,

„Kicsit kaotikus a hangulat a rendelőben, viszont még senki nem vizsgált meg ilyen alaposan és körültekintően. Nagyon örülök, hogy találtam egy orvost, aki nem ír fel kapásból antibiotikumot mindenre, és hajlandó egyedileg foglalkozni makacs problémákkal. Sokat jelentett a kedves...”

Végig olvasom
,

„Nagyon rugalmas,figyelmes,kedves az doktor Úr.Mindent elmagyarázott úgy,hogy meg is értsem,mi történik és mit vizsgál és hogyan.Minden kérdésemre megkaptam a választ.Bőven szánt rám időt,hogy meghallgasson,megvizsgáljon és segítsen a problémán.Nagyon alapos és türelmes.Kös...”

Végig olvasom
,

„A vizsgálat "barátságos" légkörben zajlott, a kezdeti feszengés gyorsan elillant. ”

„Nem volt”

,

„Soha életemben - sajnos - nem tapasztaltam még efféle bánásmódot nőgyógyász részéről. Hihetetlenül szimpatikus, alapos, maximalista, és ami nem utolsó szempont, hogy elsősorban természetes módon, természetes gyógyszerekkel igyekszik kezelni a fennálló problémát. Nem terhel...”

Végig olvasom
,

„Mindenről részletes tájékoztatást kaptam. Nagyon alapos!”

„Nehezen találtam meg a rendelőt.”

,

„Először voltam a Doktór Úrnál. Mindenféle ismeretnség nélkül mentem el hozzá és kicsit pánikolva érkeztem a rendelőbe. Nagyon rövid idő alatt mégis úgy éreztem mintha rég ismernénk egymást és ez sokat segített abban, hogy egy pillanatig sem éreztem magam kellemetlenül...”

Végig olvasom
(nem regisztrált felhasználó) ,

„A doktor úr alapos munkát végzett, mindenről előre tájékoztatott.”

„Kicsit sokáig tartott a vizsgálat”

,

„Doktor úr igazán foglalkozik a betegeivel, és nem csak kutyafuttában állapítja meg a diagnózist. Ezen kívül szeretném megjegyezni, hogy S.O.S. szükségem volt egy időpontra és Doktor úr rugalmasságának köszönhetően még azon a napon sikerült egy időpontot találni.”

„Olyan sokat foglalkozik a páciensekkel, hogy kb. fél óra csúszás volt a rendelési időt illetően. De ezt egy másik oldalról tekintve nem is kellemetlen. ”

,

„Rendkívül türelmes és segítőkész. Nagyon hamar fesztelen légkört teremtett. Mindent érthetően elmagyarázott. Mindenkinek csak ajánlani tudom!!”

„-”

,

„Nagyon közvetlen, körültekintő orvos. Tényleg foglalkozik a beteggel. Csak ajánlani tudom! ”

(nem regisztrált felhasználó) ,

„Életem első ilyen jellegű vizsgálatán vettem részt és abszolút kellemes csalódás volt. A Doktor Úr rendkívül kedves, figyelmes és széleskörű tájékoztatást adott mindenről. ”

„Kicsit hosszasan elhúzódott a rendelőben való tartózkodásom.”

,

„A doktor Úr nagyon kedves, közvetlen, udvarias. Bármilyen problémáról el lehet vele beszélgetni, illetve nem siettet, nem "dob ki" a kezelési idő lejárta után.”

,

„A Doktor Úr nagyon gondos és alapos. Tudása és tapasztalata mindig megnyugtat. Ajánlom!”

,

„Időt nem sajnálva, a lehető legrészletesebben megbeszéltünk mindent. Első alkalommal voltam magánrendelésen, nagyon meglepődtem, hogy ennyi figyelmet kapok, a vizsgálat alatt is folyamatosan tudatta velem, hogy éppen mi történik, érdekessé téve azt. A lehetőségeket is részlete...”

Végig olvasom

„Nem volt ilyen.”

,

„Nagyon hálás vagyok a Doktor Úrnak, hogy szombaton fogadott, és nem sajnált másfél órát tölteni a kivizsgálásommal. Minden kérdésre válaszolt, türelmesen, megértően. Nagyon meg voltam ijedve, de megnyugtatott és minden szempontból átgondolt, személyre szabott lépéseket és...”

Végig olvasom
,

„Széleskörű tájékoztatást kaptam mindenről. A doktor úr nagyon rendes és segítőkész, a légkör oldott volt. Nem volt semmi kellemetlenség, nem éreztem magamat feszélyezve. Abszolút pozitív véleményem van róla. Mindenkinek bátran ajánlom!”

,

„A doktor úr igazán jó szakember és nagyon empatikus a betegeivel. Velem is egy órát foglalkozott. Türelmes volt és nem sajnálta az idejét arra sem hogy mindent elmagyarázzon. Csak ajánlani tudom!”

,

„10 év óta nem tudtuk férjemmel kiteljesíteni szexuális kapcsolatunkat, ami most dr úr közreműködésével 3 hét alatt sikerült.”

„Nagyon messze lakom, így volt olyan nap, hogy 3 kezelést is bevállaltam.”

(nem regisztrált felhasználó) ,

„Hogy a doktor elbeszèlgetett velem. Más orvosok szigorúan a vizsgálatra fókuszálnak, viszont a Doktor Úr nem kapkodott, hanem alaposan tájékoztatott mindenről. Csak ajánlani tudom.”

„-”

,

„A doktor úr hozzám állása a kedvessége szakmai tudása .”

,

„Nagyon pozitív tapasztalatokkal távoztam. Kedves volt, figyelmes, pontos választ kaptam a kérdéseimre. Számomra fontos, hogy természetes gyógykezelést javasolt. Nagyon hasznosnak találtam a videokolposzkópiát, fontos a gyógyulásom érdekében, hogy vizuális segítséget is kaptam.”

,

„20.30-ra mentem hozzá, örűltem hogy az esti órákban is tud fogadni. Nagyon kedves és figyelmes volt. Nagyon alaposan megvizsgált és ami pozitiv volt hogy nem egyből a gyógyszert és az antibiotikumot irta fel. ”

„Nem volt ilyen ”

,

„Humoros, oldja a felszültséget.”

,

„megbizhato, jo szakember, odafigyel a betegre”

„nincs”

,

„Alapos volt, részletesen tájékoztatott mindenről. Kellő mennyiségű humor is volt, ami oldotta a kezdeti feszültséget.”

„Ilyen nem volt.”

,

„Meglepően sok időt szánt rám, mindent alaposan elmondott. Minden vizsgálati résznél elmondta, hogy mit miért csinál. Mindenkinek csak ajánlani tudom.”

„Nem volt kellemetlen tapasztalat.”

(nem regisztrált felhasználó) ,

„Nem sietett, nem veszi a problémád félvállról, odafigyel rád.”

,

„Hirtelen és gyorsan volt szükségem orvosra. Nagyon ajánlom, igazi KINCS! Ő tényleg gyógyít a szakmájának él! Ő még tudja mit jelent a Hipokratesz-is eskü. Annyi időt szán a betegre, amennyi szükséges. Mindenben segít, elmagyarázza a betegnek, hogy mi, mitől van, mire kell oda...”

Végig olvasom

„nincs”

,

„Nagyon alapos volt Takáts Doktor a vizsgálaton. Rám szánta az időt, részletesen elmagyarázott mindent, méghozzá érthető módon.”

,

„Valoban nagyon odafigyelt ram es torodik a beteggel.”

,

„Alaposan kivizsgált, mindent elmagyarázott, megértő volt és nagyon segítőkész. Az első olyan orvos akinél éreztem, hogy biztonságban vagyok és bízhatok benne!”

„Nem volt kellemetlen tapasztalatom!”

(nem regisztrált felhasználó) ,

„nem volt olyan.”

„Hiányolom hogy semmi fajta ambuláns lapot vagy legalább leírást arról hogy ott voltam, és milyen vizsgálatokat végzett el a doktor úr, milyen diagnózis alapján, mik a további teendőim nem kaptam. sztem fontos lett volna !”

,

„Alapos kivizsgálás, kedvesség.”

,

„Nagyon kedves, segítőkész volt a doktor Úr, szívesen ajánlom mindenkinek!”

,

„Segítőkész és megbízható szakember! Ajánlom!”

,

„A Doktor Úr nagyon kedves volt, segítőkész. A teljeskörű vizsgálatot követően elsősorban természetes gyógymódokat javasolt, nem rögtön antibiotikumot! Mindenkinek ajánlom, aki minőségi ellátást és valódi segítséget keres!”

„Nem volt rossz tapasztalatom. ”

,

„Maximális odafigyelés. ”

„Nem volt. ”

,

„Nagyon kedves és alapos orvos.”

,

„Nagyon alapos, szimpatikus Orvos. Mindent elmagyarázott, mutatott, kérdésekre válaszolt.”

„nem volt ilyen”

,

„Megbízható, alapos, segítőkész, mindenkinek ajánlom!”

,

„Legjobb barátnőm ajánlotta, akitől csak jót hallottam róla. Nem kellett csalódnom, valóban nagyon alapos és kedves. Mindent érthetően elmagyarázott, és az elhangzott információkat nyomtatva is megkaptam. Aggodalmakkal mentem a vizsgálatra, de pozitív gondolkodása, és megnyugtat...”

Végig olvasom
(nem regisztrált felhasználó) ,

„A doktor úr meghallgatta a panaszainkat és válaszolt a kérdéseinkre.A vizsgálat kamerás részét egy nagy síkképernyős televízión lehetett megnézni.”

„A legkellemetlenebb tapasztalataim közé sorolnám a fájdalmas és később felfedezett sérüléseket okozó vizsgálatot, illetve a doktor úr rámenős, természetgyógyász, báránybőrbe bújtatott marketingközpontú viselkedését. A több hónapja húzódó betegségem orvoslására a ...”

Végig olvasom
,

„Részletesség, kiváló bánásmód, lelki támogatás és szakmai profizmus.”

„Nem volt ilyen.”

,

„Figyelme minden részletre kiterjed, ami - valljuk be - ritkaság. Segítőkész és kedves. :-)”

,

„Türelem, őszinteség és bíztatás.”

,

„Kedves orvos, aki figyelmesen és óvatosan vizsgált, részletesen tájékoztatott mindenről.”

,

„Figyelmes, alapos, páciens orientált, a részletekre is figyelő. A rendelő jól felszerelt. ”

(nem regisztrált felhasználó) ,

„Minden információt részleteiben és összefüggéseiben osztott meg. Nagyon körültekintő vizsgálaton vettem részt.”

,

„figyelmes, alapos”

(nem regisztrált felhasználó) ,

„Udvarias, kedves hozzáállás; részletes tájékoztatás, széleskörű látásmód, természetes gyógymódok iránti fogékonyság”

„nincs ilyen”

,

„Hirtelen kellett foglalnom, de bizakodó voltam és végül nem is csalódtam. Szerencsére nagyon segítőkész volt a doktor úr, végre részletesen és türelmesen elmagyarázta azt amit eddig jó pár orvos nem tudott vagy nem akart. minden elismerésem, hogy mer más módon gyógyítani, mi...”

Végig olvasom
,

„Amellett, hogy végtelenül alapos, körültekintő, hosszú idő óta az egyetlen orvos, aki nem a számítógépével, hanem a páciensével foglalkozott egy kerek órán át!!! A hivatalos orvoslást természetes módszerekkel ötvözi.”

,

„A pozitív hozzáállása és a precizitása”

,

„Végre egy lelkiismeretes és gondos, elhivatott orvos. Alapos es felkeszult volt, es kello alazattal viszonyult a munkajahoz. Latszott, hogy nem onérdek vezérli. Ilyennek kéne lenni minden orvosnak. Kulon jó, hogy nem csak "turkál benned" hanem kivetiton nézheted, hogy mi törté...”

Végig olvasom

„Hogy az állam nem finanszírozza a legjobb ellátást. Hogy nem ilyen minden orvos és keresgélni kell és utánajárni, és hogy sajnos akik egy image-re azaz magukra tobbet koltenek, mint a legjobb vizsgalatokra, sokszor sikeresebb orvosok, pedig nem jobb orvosok.”

,

„Sok olyan információt adott a Dr úr, ami eddig számomra ismeretlen volt, és nemcsak a panaszommal kapcsolatban.”

,

„A legkellemesebb tapasztalatom az volt hogy vegre talatam egy olyan orvost aki nem csak meghallgatja az en velemenyemet hanem figyelembe is veszi! Ugyan nem vagyok orvos de megis csak en erzem mi tortenik a testemmel. Ezen kivul barmilyen kerdesemre korultekinto valaszt kaptam. Barmilyen tulzas n...”

Végig olvasom
,

„maximális odafigyeléssel válaszolt a kérdéseimre, és inkább baráti hangulatú, ami megnyuktató!”

„Nem volt”

,

„Nagyon alapos volt, türelmesen, közérthetően válaszolt minden kérdésre. Különösen tetszett, hogy nem zárkózik el az alternatív terápiáktól sem.”

,

„A tapasztalata, pozitív pszichológiai hozzáállása a páciensekhez, amely adottsága és amely pszichológiai tanulmányaiból fakad,”

„Nem érhető el a honlapja.”

,

„A pontosság és az emberség”

„Nem volt ilyen”

,

„Alapos,kedves,figyelmes”

„Nincs”

,

„őszinte, figyelmes, nagyon szakképzett, jól elmagyarázta a problémámat és megnyugtatott, hogy nincs minden veszve :)”

„nem volt semmi rossz tapasztalat :)”

,

„Mindent részletesen elmagyarázott, de ha esetleg mégsem értettem volna előadta más szavakkal! Részletessége a vizsgálatot nézve is kiváló volt. Nem csak "ránézésre" (pl. egy ultrahang) mondta azt, hogy ez a probléma, felírta a gyógyszert, hanem tüzetesen nézett meg ...”

Végig olvasom

„Negatív tapasztalatokról nem tudok beszámolni!”

,

„- nem volt csúszás - a doktor úr felkészültsége, alaposságga”

„-”

,

„Mindent elmagyaráz, hogy mi miért van, sok időt szán a kivizsgálásra. ”

„-”

,

„Az, hogy mindig tudtam mi történik! A doktor úr nagyon kedves és informatív. ”

„Nem volt.”

,

„Mindenre kiterjedően alapos volt a vizsgálat. Mivel én is alapvetően gyógyszer ellenes vagyok, azt tapasztaltam. hogy Doktor Úr is inkább a természetes orvoslás híve.”

„Nem volt.”

,

„Nagyon kedvesen, alaposan elmagyarázott mindent, hogy mi miért történik, mik a teendők, készségesen válaszolt a kérdéseimrre.”

„-”

,

„Teljeskörű vizsgálat, részletes diagnózis”

,

„A doktor Úr kedves és figyelembe vette különleges kéréseimet is. A rendelő jól felszerelt a doktor Úr szakmai hozzáértése kiválló. Tájékozottsága alternatív, nem feltétlen gyógyszeres, megoldások terén meglepett és örömmel vettem tudomásul, mivel nem vagyok gyógyszerraj...”

Végig olvasom
,

„Közvetlen es nagyon alapos!”

„-”

,

„A Doktor Úr kedves és nyitott, részletes tájékoztatóval szolgál a vizsgálatok és kezelés menetéről. Visszatérő páciense vagyok és számomra igen fontos, hogy minden bennem felmerülő kérdést meg tudjak beszélni az orvosommal, hogy az a kellő bizalmat és szakértelmet sugáro...”

Végig olvasom
(nem regisztrált felhasználó) ,

„Előbb érkeztem és azonnal fogadtak,így nem kellett várnom. A Doktor úr figyelmes ,kedves és profi volt.”

,

„Először mentem a doktor úrhoz, még hamarabb is be tudott hívni. Sok vizsgálatot elvégzett rajtam, így kiderültek a problémáim. Kedves volt és figyelmes, próbált mindent elmagyarázni, hogy mit miért csinál. A 6 hét múlva esedékes kontrollon remélhetőleg már semmi gond nem le...”

Végig olvasom
,

„Nagyon kedves, türelmes és korrekt a doktor úr. Mindenről teljeskörű felvilágosítást kaptunk. Biztos, hogy hozzá megyünk vissza.”

,

„Nagyon figyelmes, a problémát komplexen kezelő orvos. Nagyon tetszik, hogy nem mindjárt gyógyszerrel pl. antibiotukummal kezel. ”

(nem regisztrált felhasználó) ,

„A Doktor ur alapossaga, turelmes, megnyugtato es pozitiv hozzaallasa peldaerteku.”

,

„Mindent részletesen elmagyarázott a doktor úr, és nem rögtön antibiotikumot ajánlott, hanem természetes gyógymódot.”

,

„A doktor úr nagyon részletesen elmagyarázott mindent, és ami a legszimpatikusabb volt hogy nem írt fel gyógyszert!”

(nem regisztrált felhasználó) ,

„Türelmes volt, minden kérdésemre választ kaptam.”

,

„Korábban már jártam itt a Doktor Úrnál és most is maximálisasn elégedett voltam. Türelem, szakértelem, alaposság, profizmus és mérhetetlen kedvesség! ”

,

„Nagyon kedves ember türelmes és igazán jól magyaràzza el a dolgokat alapos válaszokat kaptam a kérdéseimre!!!”

,

„Nem kapkodott, türelmesen elmagyarázott mindent, lehetett kérdezni.”

,

„Végtelenül kedves, türelmes és nagyon alapos orvos. Szakszerűen elmagyarázott mindent és minden kérdésemre türelmesen válaszolt. Örülök, hogy végre találtam egy orvost Budapesten, aki ennyire megbízható.”

,

„lelkiismeretes”

,

„A doktor Úr nyugodtan és rendkívül részletesen magyarázott el mindent a vizsgálatok során. Kellemes, kedves stílusával megfelelő légkört teremtett a vizsgáló szobában. A vizsgálatok széleskörűek és alaposak voltak. ”

,

„a doktor Úr kellemes, nyugodt természete és mindenre kiterjedő tájékoztatása, a vizsgálat menete és a gyógyító módszerei teljesen lenyűgöztek, régen éreztem magam ilyen biztonságban egy orvoslátogatás után. ”

,

„Kedves volt és figyelmes, érthetően magyaráz.”

,

„Nagyon jó orvos, csak ajánlani tudom mindenkinek, rendesen végighallgatta a problémáimat és elmagyarázott mindent a vizsgálat során is.”

,

„Előre kell bocsájtanom, hogy nagyon erős "fehér köpeny" fóbiám van, mellyel értelem szerűen erre a rendelésre is megérkeztem. A doktor úr mindent megtett - az alapos és mindenre kiterjedő vizsgálaton túlmenően -, hogy ez a szorongásom enyhüljön, és így is történt...”

Végig olvasom
,

„Kedves, türelmes és alapos. Ha kell, háromszor is elmondja a dolgokat, hogy mindent megértsen a páciens. Sokkal jobban néz ki élőben, mint a képen.”

(nem regisztrált felhasználó) ,

„A doktor úr segítőkész, precíz, alapos és megbízható. Bensőséges hangulatot teremt. ”

„Ilyen nem volt.”

,

„Nagyon kedves,részletes tájékoztatást ad minden témában,nem kapkodja el a kivizsgálást,minden lehetőségre felhívja a figyelmet.”

,

„A doktor úr kedvesen fogadott és alaposan kivizsgált majd utána kaptam meg a diagnózist. Teljeskörû felvilágosítást adott a gyógyulásról és elégedetten távoztam a vizsgálat után. Nagyon köszönöm a segítségét! ”

,

„Nagyon örülök, hogy hosszas keresés után végre egy igazán figyelmes, körültekintő és alapos orvos sikerült találnom, aki rendesen elmagyaráz mindent. Mindent figyelembe vesz a diagnózis felállításánál, feljlett berendezés van a vizsgálóban, csak ajánlani tudom mindenkinek;...”

Végig olvasom
,

„Nagyon kedves, segítőkész volt. Érthetően, türelmesen magyarázott. ”

,

„körültekintő”

,

„Első nőgyógyászom, akinél tényleg azt érzem, hogy odafigyel rám. Mindent elmagyarázott, látszott, hogy tényleg segíteni akar, nem csak "letudni" még egy beteget. Köszönöm!”

,

„Nagyon alapos és informatív, igen emberséges orvosi segítséget kaptam. Doktor úr nemcsak könnyedén megteremtette a bizalom légkörét, hanem felkészített arra, hogyan tehetek többet az egészségemért.”

,

„Igen emberi , türelmes Doktor Úr, időt nem kímélve alaposan szánta rám a több, mint 1 órát. Nem beszélve , a problémámmal kapcsolatos mindenre kiterjedő magyarázatairól!!”

„nem volt kellemetlen tapasztalatom”

,

„Nagyon kedves és segítőkész!”

,

„Alaposabb vizsgálatot és sokkal részletesebb tájékoztatást kaptam, mint eddig bárhol máshol, ahol nőgyógyászati szolgáltatást vettem igénybe. A vizsgálatok során nem éreztem magam kellemetlenül, barátságos, közvetlen légkör alakult ki. Az ár nagyon korrekt, összehasonlít...”

Végig olvasom
,

„A doktor úr alapossága egyedülálló. Nagy reményekkel tekintek a "közös munkánk" elé :)”

,

„A doktor úr nagyon kedves, rengeteg időt szánt rám. Ha kérdésem volt készségesen válaszolt és mindig megnyugtatott ha valamit esetleg nem értettem volna, akkor elmagyarázta másképp. Illetve tetszik, hogy nem gyógyszerekkel akar teletömni, mint a többi orvos, ahol kb futószalagon...”

Végig olvasom

„Nem volt”

,

„Nagyon barátságos,megértő és segítőkész ”

„Nem talaltam ilyet”

,

„Továbbra is nagyon kedves és előzékeny a doktor úr, már jártam ezt megelőzően is nála, és a jövőbe is szeretném a szaktudását igénybe venni. Nagyon kedves, előzékeny, és pozitív a kisugárzása.”

,

„Nekem nem jött be; nem találtam meggyőzőnek sem az orvos személyiségét, sem a javasolt kezelési módot.”

,

„Nagyon kedves, segítőkész. Nyíltan lehet vele beszélni bármilyen problémáról. Személyre szabott kezelést nyújt.”

,

„A doktor Úr nagyon barátságos, kedves és figyelmes volt, mindenről tájékoztatott a vizsgálat során, minden kérdésemre számomra érthető módon választ kaptam! Most először éreztem úgy egy nőgyógyászati kezelés alatt, hogy nem nekem kell megmondanom mi a betegségem és anna...”

Végig olvasom
,

„Pár hete voltam a Doktor Úrnál, nagyon kedves, barátságos volt , mindent elmagyarázott.”

(nem regisztrált felhasználó) ,

„Nagyon felkészült és lelkiismereted orvos.”

„Nem volt.”

,

„Nagyon kedves, barátságos volt a Doktor Úr, mindent elmagyarázott, ami nagyon megnyugtató volt! Minden vizsgálatot nagy figyelemmel végzett és mindig elmondta, hogy éppen mit és miért csinál! Bátran ajánlom mindenkinek! ”

„nem volt kellemetlen tapasztalatom”

,

„A doktor úr komolyan vette a problémámat, és készséggel válaszolt minden kérdésre. A vizsgálat során is végig figyelemmel volt, hogy a lehető legkisebb fájdalmat okozza.”

„Nem volt”

,

„Az a pozítiv hozzáállás, - annak ellenére, hogy én rázúdítottam az összes negatív élményemet - amit a doktor úr, a feltárt tények fényében mégis nyújtott felém. Hiszek abban, hogy végre találtam egy orvost, aki segíteni tud számomra. ”

,

„Alapos és emberi. Kevésbé stresszes a vizsgálat, mint a többi orvosé akinél jártam.”

,

„A Doktor Úr nagyon széleskörű tájékoztatást ad.”

,

„Nagyon alapos vizsgálatot végzett. Jóval több területet beszéltünk át. ”

,

„Körültekintő, szakmailag hiteles. Bizalommal lehet hozzá fordulni.”

,

„Mindenre kiterjedt felvilágosítást adott. Nemcsak azzal foglalkozott, amivel odamentem, hanem jóval többel. Ilyen orvosok kellenének. ”

,

„A doktor Úr valóban 1 órát tölt a beteggel, figyel, mindent elmagyaráz, válaszol a kérdésekre. ”

,

„Körültekintőség, érthető tájékoztatás a vizsgálatról, kezelésről. Nem rutinszerű, hanem egyénre szóló figyelmesség!”

,

„Műtét szükségességét egyeztető konzultációra mentem a doktor úrhoz. Azt kaptam, amit a bemutatkozásában ígért: egy teljes órás odafigyelést, alapos vizsgálatot és emberséges hozzáállást, mindezt számomra korrekt áron. Olyan légkört tudott teremteni, hogy a kérdéseim ...”

Végig olvasom
,

„Rendkívül megnyugtató és precíz. Nagyon örülök, hogy hozzá fordultam.”

,

„pontos, alapos, és kedves. minden kérdésemre kimerítő választ kaptam.”

,

„kedves volt,meghallgatta panaszaimat,megfelelően elmagyarázott mindent.”

,

„Nagyon figyelmes a doktor úr.Fontosnak tartja, hogy nemcsak a fizikai tünetekkel foglalkozzon, de a páciens minden kérdése átbeszélésre kerüljön, ezáltal a pszichés állapotot is pozitívan befolyásolja.”

„Nem volt ilyen :)”

,

„Az orvos kedvességge, leás a probléma gyökeréig , nem éreztem azt, hogy futószalagon vagyok! ”

„ Az árakat sokallom!! ”

,

„A Doktor Úrhoz egy lassan 3 éve fennálló problémával mentem. Ő végre tényleg ki fog vizsgálni, és remélhetőleg megtalálja a probléma okát. Már az első konzultáció során is többet tudtam meg a problémámról mint az eddigi 3 évben. A tájékoztatása követhető, érthető ...”

Végig olvasom
,

„nem volt”

„Az orvos megjelenése és viselkedése nagyon zavaró. Nagyon durva, a vizsgálat után napokig fájdalmaim voltak,a hasfalam bekékült. Több mint 30 éve járok rendszeresen nőgyógyászati ellenőrzésre, rákszűrésre, de ilyet még sosem tapasztaltam. Írásos leletet nem kaptam, viszont...”

Végig olvasom
,

„Aránylag jó felszerelése volt, monitor is,amin látni lehetett,mi történik.”

„Megállapította,hogy nagyon durva,masszív fertőzésem van,gombával,baktériummal, sőt,még parazitát is említett. Azt állította,hogy rengeteg kezelésre meg vizsgálatra lesz szükségem,sőt a páromnak is. Góckutatás,labor,endokrinológus,sőt,még tüdővizsgálatot is említett. 3 ...”

Végig olvasom
,

„Rengeteg időt szánt rám, 1,5 órán át voltam a rendelőben. Nagyon alapos és lelkiismeretes. Sok új információval és terápiás javaslatokkal gyarapodtam. Szívből ajánlom mindenkinek!”

,

„Nagyon meg voltam elégedve a tájékoztatással és a hozzáállással is. Minden teljesen érthető volt, és nagyon tetszett, hogy minden vizsgálat alatt a Doktor Úr részletes tájékoztatást adott arról, hogy mit miért kell, és mi mit jelent.”

„Nem volt.”

,

„emberi hozzáállás, odafigyelés, alaposság”

,

„Pontosan elmagyarázott a doktor Úr mindent. ”

,

„Zseniális a Doktor úr!Bár minden orvos ennyire lelkiismeretes lenne!Mindent ami történt elmagyarázott,partnerként kezelt!Végre megtaláltam az orvosom:)!Mindenkinek csak ajánlani tudom!”

,

„Közvetlensége, oldja a beteg félelmeit.A tájékoztatás érthető és alapos. Köszönet, a DOKTOR ÚRNAK!”

„-”

,

„A doktor úr hozzáállása.”

,

„Mindent alaposan elmagyarázott, lerajzolt.”

,

„Fantasztikus orvos, mindenkinek ajánlom!”

,

„Végre találtam egy orvost, akitől úgy jöttem el, hogy pontosan tudom mi a problémám, mi rá a megoldás, és hogyan fogjuk ezt elérni. Közvetlensége magával ragadó. A korábbi rossz tapasztalataimat végre ő egy személyben kompenzálta. :)”

,

„Roppant kedves,precíz ,higénikus,körütekintő,barátságos és nem utolsó sorban nagyon nagy tapasztalattal rendelkezik!!!!Csak ajánlani tudom mindenkinek...”

,

„Nincs”

,

„A Doktor Úr nagyon kedves és rendkívül alapos! Kevés ilyen orvossal találkozni, aki ilyen alázattal áll hozzá a szakmájához és a betegeihez. A vizsgálat alatt mindenről részletesen tájékoztatott.”

„Nincs ilyen”

,

„A Doktor úr és asszisztensének figyelmessége. Takáts doktor igazi figyelmes gyógyítói hozzállása. Mindent megmutatott és elmagyarázott amit csinált. Nem letudott, hanem érdeklődött, valódi orvosként működött, patnerien, emberien. Köszönöm.”

„nem volt ilyen.”

,

„Csak jót tudok mondani, kedves, alapos, figyelmes, hozzáértő, szimpatikus orvos. Nem sajnálja az időt a betegtől, viszont pontosan kezd, 100%-ban megfelelt az elvárásaimnak.”

,

„Tényleg a problémát derítette ki a doktor úr, nem csak minél gyorsabban túl akart lenni a vizsgálaton.”

,

„Nagyon kedves ,barátságos,megértő,segítőkész orvos.Csak is ajánlani tudom.”

,

„A doktor úr rám szánta az időt új betegként, alaposan kikérdezett, megvizsgált és elmagyarázott mindent. Nekem tetszett, hogy nem az a típusú orvos, aki mindent gyógyszerrel akar kezelni. ”

„Nem volt ilyen.”

,

„Gyors, pontos tájékoztatást kaptam.”

,

„A doktor úr nem "pénznyelő automata"-ként viseltetik a páciens felé. A beteg nem egy "munkadarab" egy szalagon, hanem partner az orvos számára és úgy érzi, hogy kellő időt és figyelmet szánnak rá. A diagnózis felállítása után személyre szabott javaslatok ...”

Végig olvasom
,

„szakszerű ellátás”

„-”

,

„valóban odafigyeltek rám és foglalkoztak velem, logikus összefüggésekre támaszkodva kezdődött el a kezelésem, nem pedig találomra írtak fel receptet, mint azt eddig máshol tapasztaltam”

,

„Alapos,kedves és pont a vaginizmus a hobbija.”

„Nem volt ilyen.”

,

„Kedvesség és empátia valamint pontos tájékoztatás.”

„-”

,

„Nagyon körültekintően, és alaposan vizsgált. 1 teljes órát szánt rám, komoly hivatástudattal rendelkezik, több évtizedes tapasztalattal a háta mögött. Megnyugtató hogy megoldást tud nyújtani a problémára, és biztosít a gyógyulás lehetőségéről. ”

„nem volt”

,

„Nagyon lelkiismeretes a doktor úr, a lehető legmélyebben megismertetett a saját problémámmal, melyre, noha évek óta küzdök vele, egy orvos sem tudott még magyarázatot adni. Személyre szabott kezelést javasolt nekem, figyelmes volt, meghallgatott, minden a legapróbb részletekig elm...”

Végig olvasom

„Talán kicsit túl sok is volt az info, nem értettem meg mindent 100%-osan, de miután utánaolvastam a doktor úr honlapján 1-2 dolognak, tisztult a kép. ”

,

„A doktor úr rendkívül hosszan foglalkozott velem. Mindent részletesen elmagyarázott. Sokkal komplexebb képet kaptam a női szervezet működéséről, mint eddig bármikor. A hosszas nőgyógyász keresés után úgy éreztem, végre jó kezekbe kerültem.”

„Nem volt ilyen.”

,

„Figyelmes, alapos orvos, csak ajánlani tudom!”

,

„Sok időt szán a betegre, figyelmes, alapos. Minden elmagyaráz, a beteg nem azt érzi hogy fizessen és menjen már, ő ó úgyse értheti meg az orvosi szakzsargont se. Betegközpontú- szerintem ez a jövő az orvoslásban. ”

„Nekem furcsa volt hogy nem volt gumikesztyűje, hanem csak neylonkesztyűvel vizsgált. A rendelő nem tűnt nógyágyaszatilag felszerelt rendelőnek.”

,

„Csak Pozitív tapasztalatom volt. Egy nagyon kedves, szimpatikus, közvetlen orvos, akivel bátran minden nőgyógyászati dologról el lehet beszélgetni. Felmerülő probléma esetén pedig a gyökerekig leás, hogy megtalálja a kiváltó okokat. ”

„Nem volt ilyen.”

,

„Az,hogy odafigyel a betegségre és megtesz minden tőle telhetőt a gyógyulás érdekében. Érződik, hogy érdekli az orvoslás,és ritka találni hozzá hasonlót! Tájékozott minden új szerrel kapcsolatban! ”

„Nem volt.”

,

„Rendkívül szimpatikus orvos.”

,

„A betegség okát keresi és nem a tünetet akarja kezelni. Figyelt rám, türelmesen végig hallgatott és készségesen válaszolt minden kérdésemre.”

„-”

,

„Körültekintő és alapos kivizsgálásban volt részem.A Doktor Úr kedves,közvetlen és minden apró részretről tájékoztatást kaptam.Csak ajánlani tudom mindenkinek!”

,

„Körültekintő alapos kivizsgálásban reszesültem, nagyon kedves a Doktor ur, minden apró részletről informált, csak ajánlani tudom mindenkinek.”

„Nem volt”

,

„A doktor úr minden részletesen elmagyaráz, nagyon alapos. Kedves, szimpatikus ember.”

„Nem volt ilyen.”

,

„A szakmai alaposság és a betegség megelőző vizsgálatok bősége kellemesen meglepett.”

„Nem volt ilyen.”

,

„Ő volt a negyedik orvos, akinél jártam egy régóta fennálló problémával. És a négyből az első, aki minden lehető vizsgálatot helyben elvégzett.”

„Nem volt.”

,

„Ilyen részletes,alapos nőgyógyászati vizsgálaton még nem jártam. A labor vizsgálatok nagy választéka is kellemesen érintett.”

„Csak jó tapasztalatom volt.”

,

„A kedvesség,figyelem,szakértelem mellett a labor vizsgálatok választéka ,ára és rugalmassága lenyűgözött.”

„Csak jó tapasztalatom volt.”

,

„Nem volt ilyen.”

,

„Figyelmes volt, kedves, turelmes, meghallgatott, valaszt adott kerdeseimre, mindenrol tajekoztatott.”

„nincs”

,

„Nagyon pontos, lelkiismeretes orvos. Mindent elmagyarázott. Segítőkészséget és empátiát éreztem felőle”

,

„A gyógyulás és betegközpontú hozzáállás! Emellett nagyon költséghatékonyan és fölösleges gyógyszeres megterhelést kerülve járt el, ill. adott gyógyulási javallatot a Doktor Úr!”

,

„a doktor úr nagyon türelmes, a meglévő leleteket kivétel nélkül átnézte, mindent átbeszéltünk, a kérdéseimre is választ kaptam. korrekt / célirányos vizsgálatban részesültem. ”

,

„Kedves, odafigyelő, tapasztalt orvos, szívesen ajánlom másoknak.”

,

„A kezelés során nem a tünetek megszűntetése a cél, hanem az egészséges állapot helyreállítása. Ebben a folyamatban aktív résztvevő, elsegítő vagyok én is. Fontosnak tartom, hogy monitoron keresztül megismerhetem a szervezetemben zajló folyamatokat. ”

,

„Nagyon biztonságos és bizalommal teli a hangulat, tényleg érzi az ember hogy törődnek vele, figyelnek rá, jó kezekben van.”

„Nincs”

,

„A doktor úr egész megjelenése nagyon nyugtató. Nagyon ideges voltam a vizsgálat előtt, de ezt hamar elfelejtettem, mikor beszélni kezdtem bele. Munkájában nagyon alapos, nemcsak a panaszra keresi a megoldást, hanem a megelőzésre is figyel, olyan vizsgálatokat is végez, amivel elker...”

Végig olvasom

„Nem volt kellemetlen tapasztalatom.”

,

„1,5 órát szánt rám, mindent átbeszéltünk és a véleményem is érdekelte. Minden tekintetben meg vagyok elégedve.”

„nincs”

,

„A Doktor Úr nagyon segítőkész, sokat foglalkozott velem, kérdéseimre maradéktalan és kielégítő választ kaptam. Csak ajánlani tudom másoknak is.”

„Nem volt ilyen.”

,

„Több mint egy órát foglalkozott velem a dr Úr.Minden tájékoztatást érthetően megkaptam, így pontosan értem , hogy mi a bajom és azt is, hogy mik a lehetőségeim, amik közül választhatok. Pénztárca kímélő természetes terápiát kezdtünk.”

„nem volt ilyen”

,

„A kedvessége, alapossága mellet bőven szánt időt rám. Így volt idő a hosszú szenvedést okozó panaszaimra a legjobb megoldást megtalálni. Végül az általa is előnyben részesített természetes gyógymódokból választottam. Az anyagi lehetőségeket is szem előtt tartja. Mindent...”

Végig olvasom

„Cak jót tapasztaltam.”

,

„Nagyon kedves volt és érthetően elmagyarázta a legapróbb részleteket is. Alaposan kikérdezett, több mint egy órát foglalkozott a problémámmal. Ultrahang vizsgálat és rákszűrés közben én is mindent láttam ő pedig folyamatosan kommentált. Soha eddig ennyi mindent nem tudtam m...”

Végig olvasom

„Nem volt ilyen.”

,

„Nagyon kedves,segítőkész,minden nőgyőgyászati problémára nyitott orvos. Rendkívül alapos,figyelmes,és mindent részletesen elmond. Bátran ajánlom mindenkinek. Nagyon örülök,hogy hozzá fordultam és megismertem. Egy évek óta fenálló problémára kaptam kielégítő és megnyug...”

Végig olvasom
,

„A doktorúr figyelmesen végighallgat, jegyzetel, alaposan elmagyaráz bármit, ésszerű javaslatokat tesz az elvégzendő vizsgálatokról, vizsgálatok alatt folyamatosan kommentálja a történéseket és készségesen válaszol minden felmerülő kérdésre, természetes gyógymódokat rész...”

Végig olvasom
,

„Doktor úr nagyon kedves és segítőkész és alapos volt. Csak ajánlani tudom!”

,

„Könnyen megközelíthető, jó az ár, felíratok gyógyszert - gondoltam.Milyen jó, hogy elmentem. Megértettem a megelőzés lényegét. A doktor úr egy órát foglalkozott velem. Az előzmények és az öröklött hajlamok alapján egyéni kockázatfelmérést végzett.Ingyenes labor vizsg...”

Végig olvasom
,

„A probléma és a megoldásához fűződő magyarázat maximálisan érthető és alapos, minden részletre kiterjedő volt.”

„Ilyen tapasztalatom nem volt.”

,

„Páciensközpontú, nagyon alapos és korrekt orvos, csak ajánlani tudom mindenkinek. ”

„Nem volt kellemetlen tapasztalatom. ”

,

„Nagyon alapos, minden kis részletre rákérdező orvos. És mindent el is magyaráz, megmutogat.”

„Nem volt”

,

„Minden részletre kitért, a kérdésekre kimerítően válaszol”

„-”

,

„Dr. Takáts Béla Főorvos Úrral teljesen megvoltam elégedve. Szimpatikus volt, segítőkész, minden kérdésemre választ kaptam. Úgy értékelem, hogy szakmailag teljesen felkészült és nagy tudással rendelkezik. Csak ajánlani tudom másoknak is.”

„NINCS”

,

„Maximálisan meg voltam elégedve mindennel. A Doktor úr nagyon közvetlen, bármilyen kérdésemre készségesen válaszolt, és a legapróbb részleteket is elmonta. Bárkinek nyugodt szívvel ajánlom.”

„Nincs kellemetlen tapasztalatom.”

,

„Egy hónapja találtam Dr. Takáts Bélát,mert gyógyszert szerettem volna magamnak kiíratni,de ha már ott voltam akkor meg is vizsgáltattam magam és milyen jól tettem!A vizsgálat nagyon kellemesen telt.Nekem az tetszett a legjobban,hogy minden kérdésemre áthatóan és készségesen vá...”

Végig olvasom
,

Értékelések

,
,
,
További értékelések
Értékelem, véleményt írok
Segíthetünk?
Ügyfélszolgálat: 8–20 óráig