866 385 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Dr. Gorka Eszter -

Dr. Gorka Eszter

Beszélt nyelvek: angol, magyar
Bemutatkozás

Dr Gorka Eszter onkológus szakorvos magánrendelése. Kérjen segítséget a Doktornőtől, ha gyanús anyajegyeket észlel magán vagy esztétikai bőrproblémái vannak. Dr. Gorka Eszterhez akkor is tud fordulni, ha bőrdaganatai, illetve már diagnosztizált dagana...

Tovább olvasom
Dr. Gorka Eszter -

Dr. Gorka Eszter

Beszélt nyelvek: angol, magyar
Bemutatkozás

Dr Gorka Eszter onkológus szakorvos magánrendelése. Kérjen segítséget a Doktornőtől, ha gyanús anyajegyeket észlel magán vagy esztétikai bőrproblémái vannak. Dr. Gorka Eszterhez akkor is tud fordulni, ha bőrdaganatai, illetve már diagnosztizált daganatos betegsége van és ezzel kapcsolatban szeretne konzultálni.

Időpontot foglalok másik magánorvoshoz
Időpontot foglalok másik magánorvoshoz

Részletes adatok

Bemutatkozás

Dr Gorka Eszter onkológus szakorvos magánrendelése.

 

Kérjen segítséget a Doktornőtől,  ha gyanús anyajegyeket észlel magán vagy esztétikai bőrproblémái vannak. Dr. Gorka Eszterhez akkor is tud fordulni, ha bőrdaganatai, illetve már diagnosztizált daganatos betegsége van és ezzel kapcsolatban szeretne konzultálni.

 

 

 

 

 

Specializáció

  • dermato-onkológia (bőrdaganatok)

Tanulmányok

  • Semmelweis Egyetem - ÁOK
  • Onkológia szakvizsga

Vélemények

Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
  • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
  • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
  • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy keresztnév (ha szeretnéd) és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem a kezelőorvos, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!
Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Orvos
Értékelés elküldése