1 018 344 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Onkológiai magánrendelés - Onkológus

Onkológiai magánrendelés

Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

Az Oncompass Medicine a személyre szabott kezelés kiválasztásában nyújtunk tudományosan megalapozott segítséget, minden daganattípusban. Minden daganatos megbetegedés genetikai eredetű és számos, a daganatot okozó génhiba esetében már személyre szabot...

Tovább olvasom
Onkológiai magánrendelés - Onkológus

Onkológiai magánrendelés

Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

Az Oncompass Medicine a személyre szabott kezelés kiválasztásában nyújtunk tudományosan megalapozott segítséget, minden daganattípusban. Minden daganatos megbetegedés genetikai eredetű és számos, a daganatot okozó génhiba esetében már személyre szabott onkológiai kezelés adható. A molekuláris diagnosztika a daganatos...

Tovább olvasom
Oncompass Medicine
1024 Budapest, II. kerület, Retek utca 34. (Országút)

Időpont foglalás az orvosokhoz

Szakterület és szolgáltatás

Részletes adatok

Bemutatkozás

Az Oncompass Medicine a személyre szabott kezelés kiválasztásában nyújtunk tudományosan megalapozott segítséget, minden daganattípusban.

Minden daganatos megbetegedés genetikai eredetű és számos, a daganatot okozó génhiba esetében már személyre szabott onkológiai kezelés adható. A molekuláris diagnosztika a daganatos betegség okát tárja fel. A megtalált génhiba alapján lehetőség nyílik személyre szabott onkológiai ellátásra.

A konzultáció során szakértőink személyre szabott tájékoztatást adnak a lehetőségekről.

A betegbiztonság érdekében a személyes konzultáció helyett ONLINE konzultációra várjuk a pácienseket és hozzátartozóikat!

ONCOMPASS PRECÍZIÓS ONKOLÓGIAI PROGRAM

Precíziós onkológiai programunk segítségével felmérheti:

 • a személyre szabott (célzott) kezelési lehetőségeit,
 • a célzott kezelések és immunterápiák helyét az onkológiai ellátásban,
 • a kezelések alkalmazásának optimális időpontját.

Az ONCOMPASS kiemelt célja, hogy a személyre szabott kezelési terv felállítása és a leghatékonyabb kezelés kiválasztása, az Ön kezelésében résztvevő orvosokkal, onkológiai centrumokkal közösen történjen. Támogatjuk az onkológiai centrumokat a rendelkezésre álló terápiás lehetőségek (műtét, célzott gyógyszerek, immunterápia, kemoterápia, sugárkezelés stb.) sorrendjének meghatározásában.

Az ONCOMPASS Precíziós Onkológiai Program szakmai filozófiája az, hogy a beteghez keresi a gyógyszert, és nem a gyógyszerhez a beteget.

 

MITŐL EGYEDÜLÁLLÓ A PRECÍZIÓS ONKOLÓGIAI PROGRAMUNK?

 1. Speciális eljárás

A személyre szabott program keretét egy saját fejlesztésű, új orvosi eljárás biztosítja (OENO kód: 28981). Az eljárás a személyre szabott kezelési terv felállításához szükséges valamennyi szolgáltatást tartalmazza és azokat optimális sorrendbe állítja. A speciális eljárás a személyre szabott kezelési lehetőségek feltérképezésében és alkalmazásában segítheti Önt és kezelőorvosát.

 1. Innováció díjas, onkológiai orvosi szoftver

A megfelelő kezelési terv kialakításához ma már annyi információ együttes ismerete szükséges, amennyit a legfelkészültebb orvos sem képes befogadni, feldolgozni, mérlegelni és naprakészen alkalmazni. Képtelenség ismerni több mint 30 millió tudományos közleményt, 60 ezer feletti klinikai vizsgálati lehetőséget, 6 millió génhiba (génmutáció) biológiai jelentőségét és ezeket az információkat a világon elérhető, vagy fejlesztés alatt álló több mint 1200 személyre szabott hatóanyaggal összefüggésben átgondolni. Erre már csak speciális orvosi döntéstámogató informatikai rendszerek képesek. Az ONCOMPASS megalkotta a speciális döntéstámogató eszközét. A 2019-es Innováció díjas mesterséges intelligencia alapú szoftver olyan regisztrált orvosi eszköz (RealTime Oncology Treatment Calculator™), amely az eljárás több pontján is segíti a megfelelő döntéseket.

 1. Speciális szakértelem

Programunkban speciális szakértelemmel rendelkező munkatársaink állnak rendelkezésre, és mind a diagnosztikai, mind a terápiás döntési pontokon csapatban segítik a daganatos betegeket. A Molekuláris Tumor Board, mint szakértő testület értékeli az orvosi szoftverünk által generált molekuláris és egyéb információkat (tagjai: klinikus onkológus, genetikus, radiológus, molekuláris farmakológus, molekuláris biológus stb.).

A Precíziós Onkológiai Programba lépés első állomása a precíziós onkológiai konzultáció, mely során szakértőink személyre szabott tájékoztatást adnak a lehetőségekről, megismerve esetét, kórtörténetét

Specializáció

 • molekuláris diagnosztika
 • digitális terápiatervezés
 • precíziós onkológiai vélemény
 • onkológiai másodvélemény

Vélemények

Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
 • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
 • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
 • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy keresztnév (ha szeretnéd) és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem a kezelőorvos, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!
Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Orvos
Értékelés elküldése