Google+
147 003 Sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
Kérdésed van? Segítünk: +36 1 700-1491
Ügyfélszolgálat: 8-20 óráig

Dr. Elek Emil

Időpontot foglalok

Bemutatkozás

Dr. Elek Emil Miklós - ortopéd szakorvos-gerincgyógyász magánrendelése. „Célom az,hogy  a hozzám forduló betegeknek mindazon lehetőségeket biztosítsam, amellyel gyógyultan és elégedetten távozhatnak a kezelés befejeztével.” | Dr. Elek Emil Miklós Diplomámat...

Specializáció, szakmai háttér

Gerincferdülés, Arthrózisos ízületi megbetegedések, Fiatalkori csontképzési zavarok és tartáshibák, Porckorong betegségek, Gerinccsatorna szűkületek, Csont, porc- és lágyrész daganatok diagnosztizálása, Kötőszöveti betegségek, 1993 Ortopédia szakvizsga, ...

Tovább olvasom >
A

Medical Point

1138 Budapest, XIII. kerület, Madarás.z Viktor u. 47-49. fszt
Időpontfoglalás az orvoshoz
Foglaláshoz kattintson
az időpontra
A

Medical Point

1138 Budapest, XIII. kerület, Madarás.z Viktor u. 47-49. fszt
loader

Részletes adatok

Bemutatkozás

Dr. Elek Emil Miklós - ortopéd szakorvos-gerincgyógyász magánrendelése.

„Célom az,hogy  a hozzám forduló betegeknek mindazon lehetőségeket biztosítsam, amellyel gyógyultan és elégedetten távozhatnak a kezelés befejeztével.” | Dr. Elek Emil Miklós

Diplomámat 1985-ben szereztem, a Semmelweis Orvostudományi Egyetem Általános Orvostudományi Karán, Cum Laude minősítéssel.

Négy évig mozgásszervi pathologiával foglalkoztam, beható ismereteket szerezve a csontok, izmok, inak, általánosságban a mozgás-szervrendszer diagnosztikájában. A kórszövettani szakvizsgát követően, 1989 végétől  a Semmelweis Egyetem Ortopéd Klinikáján dolgoztam, ahol az általános ortopédián belül kiemelten  gerincbetegségekkel, valamint  alsó végtagi rendellenességekkel foglalkoztam . Jelentős nemzetközi  tapasztalatot szereztem a csont és lágyrészdaganatok diagnosztikája és kezelése területén is.

1994-től  Nagy-Britanniában praktizáltam ortopéd orvosként, ahol a már említett betegségeken kívül lehetőségem nyílt az ortopédiához kapcsolt rehabilitációs feladatok megismerésére is, kiemelten a gerinc megbetegedések, a gerinc traumás eredetű problémáinak területén.

1998-tól ismét folyamatosan Magyarországon dolgoztam, ahol a magán-egészségügyi szervezői feladatok mellett gerincgyógyászati és ortopéd szakorvosi orvosi munkát is folytatok állami és magánrendelői keretek között is.

Az általános ortopédián belül a láb, ill. az alsó végtag ízületivel kapcsolatos problémák, valamint az ugyancsak népbetegségnek számító gerincproblémák (derék, hát és nyakfájdalmak) orvoslására szakosodtam.Nagy gyakorlatot szereztem a gerinc, a láb, ,a térd és bokaproblémák, valamint a váll és könyök panaszok nem sebészi ( konzervatív )kezelésében, melyhez szükséges rehabilitációs –fizikotherapias háttérrel is rendelkezem…

A kopásos  arthrózisos ízületi megbetegedések, a gerincferdülések különböző fajtái, a fiatalkori csontképzési zavarok és tartáshibák,a porckorong betegségek, a gerinccsatorna szűkületek különböző vállfajai, a csont, porc- és lágyrész-daganatokkal kapcsolatos diagnosztika, a kötőszöveti betegségek – amelyeket a köznyelv „reuma”-ként ismer –is érdeklődési körömbe tartoznak.A mindezekkel összefüggésben lévő  kérdésekkel várom a hozzám fordulókat.

Magánrendeléseimen ideális körülmények között,kellő időráfordítással foglalkozhatok betegeimmel, akiknek gyógyításához magasan képzett, elkötelezett gyógytornász-fiziotherapias és gyógymasszőr manualterápiás munkatársaim is hozzájárulnak.

Specializáció

  • Gerincferdülés
  • Arthrózisos ízületi megbetegedések
  • Fiatalkori csontképzési zavarok és tartáshibák
  • Porckorong betegségek
  • Gerinccsatorna szűkületek
  • Csont, porc- és lágyrész daganatok diagnosztizálása
  • Kötőszöveti betegségek

Tanulmányok

  • 1993 Ortopédia szakvizsga
  • 1989 Kórbonctan-kórszövettan szakvizsga
  • 1985 Semmelweis Orvostudományi Egyetem

Vélemények

1 értékelés

Értékelések

,
Értékelem, véleményt írok
Segíthetünk?
Ügyfélszolgálat: 8–20 óráig