Google+
146 189 Sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
Kérdésed van? Segítünk: +36 1 700-1491
Ügyfélszolgálat: 8-20 óráig
Beszélt nyelvek: angol, német

Dr. Wimmer Ágnes

Időpontot foglalok

Bemutatkozás

Dr. Wimmer Ágnes vagyok. Magánrendelésemen várom azokat a pácienseket, akik ortopédia, reumatológiai problémákkal küzdenek. Munkám során a hagyományos Keleti gyógymódokat ötvözöm a legmodernebb biológia orvoslással a mozgásszervi betegségek kezeléséb...

Specializáció, szakmai háttér

gerincgyógyászat, orosz manuálterápia, gyermekortopédia, váll problémák, lumbago, ischias, gerincsérv , „becsípődések” kezelése, gerincferdülés , térdarthrosis és egyéb ízületi károsodás regenerálása, sport és egyéb sérülések, izomfájdalmak, izületi gyulladás...

Tovább olvasom >
A

Dr. Wimmer Ágnes magánrendelése

1117 Budapest, XI. kerület, Fehérvári út 15. 3. emelet, 5. (Újbuda)
Időpontfoglalás az orvoshoz
Foglaláshoz kattintson
az időpontra
A

Dr. Wimmer Ágnes magánrendelése

1117 Budapest, XI. kerület, Fehérvári út 15. 3. emelet, 5. (Újbuda)
loader

Részletes adatok

Bemutatkozás

Dr. Wimmer Ágnes vagyok. Magánrendelésemen várom azokat a pácienseket, akik ortopédia, reumatológiai problémákkal küzdenek. Munkám során a hagyományos Keleti gyógymódokat ötvözöm a legmodernebb biológia orvoslással a mozgásszervi betegségek kezelésében. Ezek közül legkiemelkedőbb a Guna terápia, ami a legmodernebb biológiai módszer. A kezelés mellékhatásmentes, az okokat megszűntető, fájdalomcsillapító, regeneráló hatása van. Ugyanúgy alkalmazható fiatal és idős korban. Bizonyítottan gyors segítséget nyújt, a korábbi kezelésekhez képest jóval intenzívebb hatás érhető el a terápiával. Magánrendelésemen lehetőség van lúdtalpszűrésre és helyben megoldható a lúdtalpbetét készítése is. A gerincsérves pácienseket McKenzie módszerrel kezelem. Forduljon hozzám bizalommal akkor is, ha a következő panaszai vannak: - gerincproblémák - gerincferdülés - derékfájás, hátfájás - ízületi gyulladás - izomfájdalmak - váll problémák, karzsibbadás - fejfájás - térdkopás - sportsérülések - csontritkulás - lúdtalp - sarokfájás, sarkanytú

Specializáció

 • gerincgyógyászat
 • orosz manuálterápia
 • gyermekortopédia
 • váll problémák
 • lumbago, ischias, gerincsérv , „becsípődések” kezelése
 • gerincferdülés
 • térdarthrosis és egyéb ízületi károsodás regenerálása
 • sport és egyéb sérülések
 • izomfájdalmak
 • izületi gyulladás
 • lábfájás, sarokfájás , sarkantyú kezelése
 • íngyulladás, húzódás, lúdtalp kezelése
 • nyaki eredetű fejfájás, szédülés, fülzúgás kezelése
 • csontritkulás kezelése
 • hátfájás, derékfájás kezelése
 • akupunktura
 • bioterápia, manuálterápia
 • elektromos és mágneses akupunktura
 • GUNA kezelés
 • gyógytorna
 • masszázs

Tanulmányok

 • A SOTE-én 1983-ban cum laude minősítéssel diplomát szereztem
 • Orthopediai szakvizsgát tettem 1990-ben jeles eredménnyel
 • A Moszkvai Orvostudományi Egyetem Postgradualis képzésének keretein belül manuálterápiát tanultam 1995-2000-ig
 • 2001- 2002-ben a Mc.Kenzie Intézetben tanultam a Mc.Kenzie módszert
 • 2005-2007 között a heilongrádi egyetem magyarországi tanszékén hallgattam kínai orvoslást, tanultam thai, koreai, kínai, japán gyógymódokat, massage technikákat

Vélemények

73 értékelés

„Nagyon sok kezelési lehetőség egyáltalán nem csak a megszokott módszerek. Sokoldalúan képzett orvos. Nagyon jó lett a hátam.”

(nem regisztrált felhasználó) ,

„Nem volt ilyen ”

„hideg volt lepukkant lakásban vizsgált nem volt felszerelt csalódtam ”

,

„Hogy milyen közvetlen, barátságos, aranyos és főként nagyon alapos a Doktornő!”

,

„Alaposan megvizsgált, kikérdezett. Úgy éreztem komplex egészként kezeli a problémám.”

,

„Nem volt.”

„Olyan volt az egész vizsgálat,mintha az utcán beszélgettünk volna valakivel. Mintha nem is lett volna orvos. A telefonon leegyeztetett 12 000 Ft,helyett 15 000Ft-ot kért. Számlát nem adott. A vizsgálatról semmilyen papír formájú dokumentáció nem készült! ”

,

„A doktornő kedves, rugalmas, és alaposan megvizsgált. Sokféle terápiát ismer, amikkel egy (máshol szükségesnek mondott) műtét elkerülhető.”

,

„el sem köszönt ,felhívott előző nap hogy jó e nekünk később , jó volt,10 perc után el sem köszönt ,bezárkózott a konyhába enni,ja és 12000 ft-ot azért elkérte( gyerekkel volrtam)”

,

„A doktornő nagyon kedves, türelmes, mindent meg lehetett vele beszélni. ”

,

„Alaposan megvizsgált, minden kérdésemre válaszolt. Nem nézte, hogy “mennyi időnk van még”, türelmesen és kedvesen válaazolgatta meg a sok sok kérdésem.”

,

„A doktornő nagyon kedves, vidám, könnyen megtalálta a hangot a lányommal, ezzel igen megkönnyítve a vizsgálatot.”

,

„Nem volt ár-érték arány...25 percet kellett várnunk az időpontunk után. A vizsgáló helyiségből minden egyes szó kihallatszott, ami a bent lévő hölggyel volt kapcsolatos, abszolút magánjellegű és nem szakmai ....ez roppant kellemetlenül érintett minket. Semmilyen papírt , vé...”

Végig olvasom
,

„Rendkívül barátságos, kedves, kiváló szakember! A kisfiunk azt mondta, hogy "nagyon szeretem" a doktornénit, pedig korábban félt és nem akart a vizsgálatra jönni. Kicsit még a kezelőágyon is liftezhetett. Minden kérdésünkre részletes, kimerítő választ kaptunk. S...”

Végig olvasom

„-”

,

„barátságos és hozzáértő”

,

„A Doktornő nagyon kedves volt. Átnézte a korábbi leleteimet és meg is történt az első kezelés, ami 4 hónap fájdalom után már kicsit enyhítette a panaszaimat. Természetesen további kezelésekre is szükség lesz.”

,

„Kicsit az SZTK rendelők hangulatát éreztem, azaz, hogy nem az embert látják bennem, hanem csak egy "beteget" és a problémáim egy részére legyintettek, hisz az "nem probléma". ”

,

„Ár-érték arányban nem volt megfelelő.”

,

„Szakmai szempontból nem kifogásolható.”

„Én kértem meg, hogy vizsgálat eredményét, javaslatokat írja le. Drágának érzem 15 percig tartó vizsgálatot.”

,

„16 ezer forintért azt várom el, hogy rám figyeljen és velem foglalkozzon, mindenben rendelkezésemre álljon. Ennyi pénzért ő van értem és nem fordítva. ”

,

„Mindenre válaszolt kézségesen. Többféle megoldást is javasolt. Végig beszélt, nem volt lenéző és akár többször is elmondta ha kell. Még képekkel is próbált megmutatni dolgokat. ”

„Nehéz parkolóhelyet találni.”

,

„Nem gondoltam volna, hogy az itt olvasott, korábbi tapasztalatok közül az egyetlen negatív tapasztalat fog érvényesülni a látogatásom során. Szomorú, de valóban nem nevezhető ellátásnak, amit kaptam. Nem tudom, mit takar a manuálterápia nála. Gyakorlatilag hozzám sem ért a 45 ...”

Végig olvasom
(nem regisztrált felhasználó) ,

„Meghallgatott, figyelt.”

,

„NAGYON KEDVES VOLT A DOKTORNŐ. MINDEN KÉRDÉSEMRE VÁLASZT KAPTAM.”

(nem regisztrált felhasználó) ,

„Érthető diagnózis, kedves doktornő”

,

„Olyan kezelések vannak ami máshol sehol pl. elekto.mágneses akupunktura. Teljesen kilazította a gerincemet. A koreai masszász egészen különleges. Sokkal hatékonyabb mint a sima masszázs. Ügy éreztem magam utána mintha megint 16 éves lennék. Ezentúl ha fáj valamim csak is ide jö...”

Végig olvasom

„nem volt”

(nem regisztrált felhasználó) ,

„nem nevezhető ez ellátásnak. Semmit sem kaptunk 16 ezer forintért.”

,

„A GUNA injekció.Ha van csodaszer akkor ez tènyleg az.. Megyek 2 hèt mùlva is. Ha az első ennyit segìtett a kùra vègère lemondhatom a mūtèti előjegyzèst ès ùjra focizhatok az unokàmmal.”

(nem regisztrált felhasználó) ,

„A màgneses akupunktura sokat segìtett màr az első alkalommal jobban èresztem magam”

(nem regisztrált felhasználó) ,

„Nagyon szakszerü volt a manuàlis kezelès. Màskor ha fàj valamim rögtön ide fogok jönni Nem akarok többet fàjdalommal èlni ”

(nem regisztrált felhasználó) ,

„Nagyon superul helyre rakta a doktornő a gerincemet. A màgneses akupunktura teljesen ellazított. Minden fàjdalmam megszünt. Köszönöm.”

„Nem volt semmi rossz”

(nem regisztrált felhasználó) ,

„Minden szakorvosi vizsgálatot, amit vittem alaposan átolvasta. Kérdéseket tett fel a betegségem, panaszommal kapcsolatban. Érthető válaszokat kaptam.”

„Nincs.”

,

„Odafigyelés,segítőkészség,baráti hangulat.”

„Nem volt.”

,

„KEDVESSÉG ÉS TUDÁS EGYÜTT”

(nem regisztrált felhasználó) ,

„A Doktornő teljes! őszinte empátiája,fogékonysága a problémámra. Rövd idő alatt több kérésemre talált megoldást,ezt végtelen kedvességgel tette, éreztem a vizsgálat alatt én vagyok a fontos. ”

„Sajnos,csak óriási lemondással vagyok képes megengedni magamnak a térítéses orvosi segítséget, de helyzetemből adódóan kevésszer kénytelen leszek, ezután ha szükségem lesz rá, a Doktornőt választom!”

,

Értékelések

,
,
,
További értékelések
Értékelem, véleményt írok
Segíthetünk?
Ügyfélszolgálat: 8–20 óráig