Google+
136 214 Sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
Kérdésed van? Segítünk: +36 1 700-1491
Ügyfélszolgálat: 8-20 óráig
Beszélt nyelvek: angol, német

Dr. Wimmer Ágnes

Időpontot foglalok

Bemutatkozás

Dr. Wimmer Ágnes vagyok. Magánrendelésemen várom azokat a pácienseket, akik ortopédia, reumatológiai problémákkal küzdenek. Munkám során a hagyományos Keleti gyógymódokat ötvözöm a legmodernebb biológia orvoslással a mozgásszervi betegségek kezeléséb...

Specializáció, szakmai háttér

gerincgyógyászat, orosz manuálterápia, gyermekortopédia, váll problémák, lumbago, ischias, gerincsérv , „becsípődések” kezelése, gerincferdülés , térdarthrosis és egyéb ízületi károsodás regenerálása, sport és egyéb sérülések, izomfájdalmak, izületi gyulladás...

Tovább olvasom >
A

Dr. Wimmer Ágnes magánrendelése

1117 Budapest, XI. kerület, Fehérvári út 15. 3. emelet, 5. (Újbuda)
Időpontfoglalás az orvoshoz
Foglaláshoz kattintson
az időpontra
A

Dr. Wimmer Ágnes magánrendelése

1117 Budapest, XI. kerület, Fehérvári út 15. 3. emelet, 5. (Újbuda)
loader

Részletes adatok

Bemutatkozás

Dr. Wimmer Ágnes vagyok. Magánrendelésemen várom azokat a pácienseket, akik ortopédia, reumatológiai problémákkal küzdenek. Munkám során a hagyományos Keleti gyógymódokat ötvözöm a legmodernebb biológia orvoslással a mozgásszervi betegségek kezelésében. Ezek közül legkiemelkedőbb a Guna terápia, ami a legmodernebb biológiai módszer. A kezelés mellékhatásmentes, az okokat megszűntető, fájdalomcsillapító, regeneráló hatása van. Ugyanúgy alkalmazható fiatal és idős korban. Bizonyítottan gyors segítséget nyújt, a korábbi kezelésekhez képest jóval intenzívebb hatás érhető el a terápiával. Magánrendelésemen lehetőség van lúdtalpszűrésre és helyben megoldható a lúdtalpbetét készítése is. A gerincsérves pácienseket McKenzie módszerrel kezelem. Forduljon hozzám bizalommal akkor is, ha a következő panaszai vannak: - gerincproblémák - gerincferdülés - derékfájás, hátfájás - ízületi gyulladás - izomfájdalmak - váll problémák, karzsibbadás - fejfájás - térdkopás - sportsérülések - csontritkulás - lúdtalp - sarokfájás, sarkanytú

Specializáció

 • gerincgyógyászat
 • orosz manuálterápia
 • gyermekortopédia
 • váll problémák
 • lumbago, ischias, gerincsérv , „becsípődések” kezelése
 • gerincferdülés
 • térdarthrosis és egyéb ízületi károsodás regenerálása
 • sport és egyéb sérülések
 • izomfájdalmak
 • izületi gyulladás
 • lábfájás, sarokfájás , sarkantyú kezelése
 • íngyulladás, húzódás, lúdtalp kezelése
 • nyaki eredetű fejfájás, szédülés, fülzúgás kezelése
 • csontritkulás kezelése
 • hátfájás, derékfájás kezelése
 • akupunktura
 • bioterápia, manuálterápia
 • elektromos és mágneses akupunktura
 • GUNA kezelés
 • gyógytorna
 • masszázs

Tanulmányok

 • A SOTE-én 1983-ban cum laude minősítéssel diplomát szereztem
 • Orthopediai szakvizsgát tettem 1990-ben jeles eredménnyel
 • A Moszkvai Orvostudományi Egyetem Postgradualis képzésének keretein belül manuálterápiát tanultam 1995-2000-ig
 • 2001- 2002-ben a Mc.Kenzie Intézetben tanultam a Mc.Kenzie módszert
 • 2005-2007 között a heilongrádi egyetem magyarországi tanszékén hallgattam kínai orvoslást, tanultam thai, koreai, kínai, japán gyógymódokat, massage technikákat

Vélemények

67 értékelés

„A doktornő kedves, rugalmas, és alaposan megvizsgált. Sokféle terápiát ismer, amikkel egy (máshol szükségesnek mondott) műtét elkerülhető.”

,

„el sem köszönt ,felhívott előző nap hogy jó e nekünk később , jó volt,10 perc után el sem köszönt ,bezárkózott a konyhába enni,ja és 12000 ft-ot azért elkérte( gyerekkel volrtam)”

,

„A doktornő nagyon kedves, türelmes, mindent meg lehetett vele beszélni. ”

,

„Alaposan megvizsgált, minden kérdésemre válaszolt. Nem nézte, hogy “mennyi időnk van még”, türelmesen és kedvesen válaazolgatta meg a sok sok kérdésem.”

,

„A doktornő nagyon kedves, vidám, könnyen megtalálta a hangot a lányommal, ezzel igen megkönnyítve a vizsgálatot.”

,

„Nem volt ár-érték arány...25 percet kellett várnunk az időpontunk után. A vizsgáló helyiségből minden egyes szó kihallatszott, ami a bent lévő hölggyel volt kapcsolatos, abszolút magánjellegű és nem szakmai ....ez roppant kellemetlenül érintett minket. Semmilyen papírt , vé...”

Végig olvasom
,

„Rendkívül barátságos, kedves, kiváló szakember! A kisfiunk azt mondta, hogy "nagyon szeretem" a doktornénit, pedig korábban félt és nem akart a vizsgálatra jönni. Kicsit még a kezelőágyon is liftezhetett. Minden kérdésünkre részletes, kimerítő választ kaptunk. S...”

Végig olvasom

„-”

,

„barátságos és hozzáértő”

,

„A Doktornő nagyon kedves volt. Átnézte a korábbi leleteimet és meg is történt az első kezelés, ami 4 hónap fájdalom után már kicsit enyhítette a panaszaimat. Természetesen további kezelésekre is szükség lesz.”

,

„Kicsit az SZTK rendelők hangulatát éreztem, azaz, hogy nem az embert látják bennem, hanem csak egy "beteget" és a problémáim egy részére legyintettek, hisz az "nem probléma". ”

,

„Ár-érték arányban nem volt megfelelő.”

,

„Szakmai szempontból nem kifogásolható.”

„Én kértem meg, hogy vizsgálat eredményét, javaslatokat írja le. Drágának érzem 15 percig tartó vizsgálatot.”

,

„16 ezer forintért azt várom el, hogy rám figyeljen és velem foglalkozzon, mindenben rendelkezésemre álljon. Ennyi pénzért ő van értem és nem fordítva. ”

,

„Mindenre válaszolt kézségesen. Többféle megoldást is javasolt. Végig beszélt, nem volt lenéző és akár többször is elmondta ha kell. Még képekkel is próbált megmutatni dolgokat. ”

„Nehéz parkolóhelyet találni.”

,

„Nem gondoltam volna, hogy az itt olvasott, korábbi tapasztalatok közül az egyetlen negatív tapasztalat fog érvényesülni a látogatásom során. Szomorú, de valóban nem nevezhető ellátásnak, amit kaptam. Nem tudom, mit takar a manuálterápia nála. Gyakorlatilag hozzám sem ért a 45 ...”

Végig olvasom
(nem regisztrált felhasználó) ,

„Meghallgatott, figyelt.”

,

„NAGYON KEDVES VOLT A DOKTORNŐ. MINDEN KÉRDÉSEMRE VÁLASZT KAPTAM.”

(nem regisztrált felhasználó) ,

„Érthető diagnózis, kedves doktornő”

,

„Olyan kezelések vannak ami máshol sehol pl. elekto.mágneses akupunktura. Teljesen kilazította a gerincemet. A koreai masszász egészen különleges. Sokkal hatékonyabb mint a sima masszázs. Ügy éreztem magam utána mintha megint 16 éves lennék. Ezentúl ha fáj valamim csak is ide jö...”

Végig olvasom

„nem volt”

(nem regisztrált felhasználó) ,

„nem nevezhető ez ellátásnak. Semmit sem kaptunk 16 ezer forintért.”

,

„A GUNA injekció.Ha van csodaszer akkor ez tènyleg az.. Megyek 2 hèt mùlva is. Ha az első ennyit segìtett a kùra vègère lemondhatom a mūtèti előjegyzèst ès ùjra focizhatok az unokàmmal.”

(nem regisztrált felhasználó) ,

„A màgneses akupunktura sokat segìtett màr az első alkalommal jobban èresztem magam”

(nem regisztrált felhasználó) ,

„Nagyon szakszerü volt a manuàlis kezelès. Màskor ha fàj valamim rögtön ide fogok jönni Nem akarok többet fàjdalommal èlni ”

(nem regisztrált felhasználó) ,

„Nagyon superul helyre rakta a doktornő a gerincemet. A màgneses akupunktura teljesen ellazított. Minden fàjdalmam megszünt. Köszönöm.”

„Nem volt semmi rossz”

(nem regisztrált felhasználó) ,

„Minden szakorvosi vizsgálatot, amit vittem alaposan átolvasta. Kérdéseket tett fel a betegségem, panaszommal kapcsolatban. Érthető válaszokat kaptam.”

„Nincs.”

,

„Odafigyelés,segítőkészség,baráti hangulat.”

„Nem volt.”

,

„KEDVESSÉG ÉS TUDÁS EGYÜTT”

(nem regisztrált felhasználó) ,

„A Doktornő teljes! őszinte empátiája,fogékonysága a problémámra. Rövd idő alatt több kérésemre talált megoldást,ezt végtelen kedvességgel tette, éreztem a vizsgálat alatt én vagyok a fontos. ”

„Sajnos,csak óriási lemondással vagyok képes megengedni magamnak a térítéses orvosi segítséget, de helyzetemből adódóan kevésszer kénytelen leszek, ezután ha szükségem lesz rá, a Doktornőt választom!”

,

Értékelések

,
,
,
További értékelések
Értékelem, véleményt írok
Segíthetünk?
Ügyfélszolgálat: 8–20 óráig