Google+
125 777 Sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
Kérdésed van? Segítünk: +36 1 700-1491
Ügyfélszolgálat: 8-20 óráig
Beszélt nyelvek: angol felsőfok, német

Dr. Regőczi Tamás

Időpontot foglalok

Bemutatkozás

Dr. Regőczi Tamás sebész -, proktológus -, plasztikai sebész szakorvos vagyok. Végzésem óta a Szent Imre Kórházban dolgoztam, a Sebészeti -, majd a Plasztikai és Helyreállító Sebészeti részlegen. Külföldi gyakorlaton voltam egy emlősebészeti cent...

Specializáció, szakmai háttér

Proktológiai szakrendelés és ambuláns műtétek, Hasfali sérvek helyreállító műtét, Bőrelváltozások sebészeti ellátása, A gimnázium utolsó évét egy ösztöndíj révén az Egyesült Államokban, Kansas-ben töltöttem. Az amerikai érettségit követően az orvosi egyetem első ...

Tovább olvasom >
A

Istenhegyi Magánklinika

1125 Budapest, XII. kerület, Istenhegyi út 31/B. (Istenhegy)
B

MOM Szent Magdolna Magánkórház

1123 Budapest, XII. kerület, Alkotás u. 53.
Időpontfoglalás az orvoshoz
Foglaláshoz kattintson
az időpontra
A

Istenhegyi Magánklinika

1125 Budapest, XII. kerület, Istenhegyi út 31/B. (Istenhegy)
B

MOM Szent Magdolna Magánkórház

1123 Budapest, XII. kerület, Alkotás u. 53.
loader

Részletes adatok

Bemutatkozás

Dr. Regőczi Tamás sebész -, proktológus -, plasztikai sebész szakorvos vagyok. Végzésem óta a Szent Imre Kórházban dolgoztam, a Sebészeti -, majd a Plasztikai és Helyreállító Sebészeti részlegen. Külföldi gyakorlaton voltam egy emlősebészeti centrumban Amerikában (Topeka, Ks), sürgősségi orvoslás oktatása miatt Németországban, idegsebészeti továbbképzés miatt szintén Németországban. A sebészet mellett több évig dolgoztam a gyermek- és felnőtt sürgősségi ellátásban Zsámbékon. Az Egészségügyi Továbbképző Intézet (ETI) Postgraduális képzési programján belül vagyok 2005 óta előadó, oktató és vizsgáztató az általános sebészet teljes tárgykörében. Sebészeti tevékenységem kezdete óta kiemelt érdeklődéssel foglalkozom a proktológia (végbélsebészet) területével, és több éve saját proktológiai szakrendelést vezetek. Lehetőségem nyílt, hogy megtanuljam és nagy számban végezzem a fájdalommentes, bélvarrógéppel végzett Longo műtétet (PPH) előrehaladott stádiumú aranyeres betegeknél. Proktológiai esetek mellett nagy számban foglalkozok a hasfali sérvek helyreállító műtéteivel, a bőrelváltozások sebészeti ellátásával, az emlő szépészeti és gyógyító műtéteivel, mindezt a sebészet és plasztikai sebészet általános esetei mellett. 2013. nyarán tértem hazánkba vissza 2 éves tengerentúli sebészeti tevékenység után. Egy kanadaiak által üzemeltetett kórházában voltam vezető sebész. Nagy örömömre szolgál, hogy most újra Magyarországon gyógyíthatok, a magyar embereknek segíthetek, illetve értük dolgozhatok.

Specializáció

  • Proktológiai szakrendelés és ambuláns műtétek
  • Hasfali sérvek helyreállító műtét
  • Bőrelváltozások sebészeti ellátása

Tanulmányok

  • A gimnázium utolsó évét egy ösztöndíj révén az Egyesült Államokban, Kansas-ben töltöttem. Az amerikai érettségit követően az orvosi egyetem első évét is az USA-ban teljesítettem.
  • 1999 - SOTE
  • 2006 - sebészet szakvizsga
  • 2010 - plasztikai sebészet szakvizsga

Vélemények

28 értékelés

„Sok éve nagyon kellemes tapasztalatom volt egy műtét kapcsán, így most, hogy újra felmerült egy műtét valószínűsége, rögtön tudtam, kihez kell fordulni. Az eltelt sok év alatt kedvessége, embersége, odafigyelése mit sem változott, csupán szakértelme nőtt. A legjobb orvos, b...”

Végig olvasom

„Nem volt”

(nem regisztrált felhasználó),

„Ilyen kedves és szimpatikus,nagy szaktudású orvossal még nem találkoztam!”

(nem regisztrált felhasználó),

„Végtelenül kedves,emberséges,odafigyelo,és szakmailag kiváló ember!Örülök,hogy Ő segített a bajomon!”

(nem regisztrált felhasználó),

„Nagyon féltem a műtétektől amióta élek. véletlen során kerűltem dr.Regőczi Tamás rendelésére, és nagy szerencsémnek tartom ezt a véletlent. Kedves ,udvarias, figyelmes és gyöngéd orvos, szakmai tudása tetézi mindezt. Több figyelmet, gondoskodást kaptam tőle mint amit m...”

Végig olvasom
(nem regisztrált felhasználó),

„Regoczi Doktor, a legjobb sebesz, plasztikai sebesz akivel eddig talalkoztam. Nagyon emberseges, megbizhato es minden a megbeszeltek alapjan tortent. A munkatarsa a noverke is nagyon kedves volt.:) Koszonom az uj hasat:) G”

„Olyan nincs:)”

(nem regisztrált felhasználó),

„Érezni, hogy törődik az EMBERREL, és Ő is maximálisan EMBERBŐL van! Nem lekezelő, nem hordja fönn az orrát, maximálisan empatikus, türelmes, miközben fantasztikus keze van! Bár a legtöbb orvos ilyen lenne! Áldja meg Isten munkáját, életét ! :-)”

(nem regisztrált felhasználó),

„Minden szempontból kielégítő választ kaptam a problémámra.”

(nem regisztrált felhasználó),

„Ha Ő nincs már én sem lennék! Köszönöm. ”

(nem regisztrált felhasználó),

„Figyelmesség, kedvesség, részletes tájékoztatás. ”

,

„A dr. Úr kedvessége”

„nem volt”

,

„L. fentebb.”

„L. fentebb”

,

„A Doktor Ur kedves, baratsagos es kozvetlen!”

,

„Gyorsaság,profizmus minden szempontból!”

(nem regisztrált felhasználó),

„Dr. Regőczi Tamás közvetlensége, türelme, megnyugtató válaszai. Munkatársa kedvessége”

,

„Empátiája ”

„nem volt kellemetlen tapasztalatom”

,

„A doktor úr igen figyelmes, körültekintő. A mellette dolgozó, igen kedves asszisztens hölgy mindenben nagy szakértelemmel segíti munkáját. Odaadása, figyelmesssége külön kiegészíti az orvos munkáját. Hálás köszönet érte.”

(nem regisztrált felhasználó),

„Nem gyógyszerkészítményeket javasolt, hanem alternatív megoldásokat.”

„Kicsit többet kellett várni.”

,

„Gerincbántalmaim miatt mellkisebbítő műtétet javasolt a nőgyógyászom. Dr. Regőczi Tamást ajánlotta. A konzultáció után-ami teljes körű volt-úgy döntöttem, hogy belevágok. A műtét előtt megnyugtatott, hogy vigyáz rám, nem lesz semmi baj és a műtét után könnyebbé vál...”

Végig olvasom
(nem regisztrált felhasználó),

„A doktor úr a régi! :-) Kedves, figyelmes és megnyugtató, nagy szakértelemmel és gyakorlattal.”

,

„Azt kaptam amit elvártam és amire számítottam.”

,

Értékelések

,
,
,
Értékelem, véleményt írok
Segíthetünk?
Ügyfélszolgálat: 8–20 óráig
Telefon: +36 1 700-1491