2 376 924 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Dr. Hajnáczky Lilla - Pszichiáter

Dr. Hajnáczky Lilla

Beszélt nyelvek: magyar, német
Bemutatkozás

A Semmelweis Egyetem Általános Orvostudományi Karán diplomáztam 2011-ben. A szigorló évi gyakorlatok jelentős részét a németországi Justus-Liebig Egyetem klinikáin teljesítettem. Szakmai pályafutásomat a Klinikum Bad Hersfeld akut pszichiátriai osztály...

Tovább olvasom
Dr. Hajnáczky Lilla - Pszichiáter

Dr. Hajnáczky Lilla

Beszélt nyelvek: magyar, német
Bemutatkozás

A Semmelweis Egyetem Általános Orvostudományi Karán diplomáztam 2011-ben. A szigorló évi gyakorlatok jelentős részét a németországi Justus-Liebig Egyetem klinikáin teljesítettem. Szakmai pályafutásomat a Klinikum Bad Hersfeld akut pszichiátriai osztályán kezdtem. Ezt követően a szakorvosképzést 2012-től Dürenben az LVR...

Tovább olvasom
PszichoFészek - II. kerület (Szász Károly utca 6.)
1027 Budapest, II. kerület, Szász Károly u. 6. II. emelet 6. (Víziváros)

Időpont foglalás az orvosokhoz

IDŐPONT
Kedvezményes időpontok %
Keresd a közelgő, kedvezményes időpontokat!*
Szakterület és szolgáltatás
IDŐPONT
Kedvezményes időpontok %
Keresd a közelgő, kedvezményes időpontokat!*

Részletes adatok

Bemutatkozás

A Semmelweis Egyetem Általános Orvostudományi Karán diplomáztam 2011-ben. A szigorló évi gyakorlatok jelentős részét a németországi Justus-Liebig Egyetem klinikáin teljesítettem. Szakmai pályafutásomat a Klinikum Bad Hersfeld akut pszichiátriai osztályán kezdtem. Ezt követően a szakorvosképzést 2012-től Dürenben az LVR Pszichiátriai, Pszichoterápiás és Pszichoszomatikus Klinikán folytattam. Itt lehetőségem volt általános és gerontopszichiátriai, továbbá addiktológiai osztályokon tapasztalatot szerezni. 2014 és 2017 között pszichoanalitikusan orientált csoportos sajátélmény-terápián vettem részt. 2017-ben az Èszak-rajnai Orvosi Kamaránál sikeres pszichiátria szakvizsgát tettem. Szakorvosként olyan pszichoterápiás osztályon folytattam a munkát, melynek speciális profilja a személyiségzavarok, depresszió, illetve szorongás kezelése volt. Hazatérésemet követően 2018-tól a Nyírő Gyula OPAI-ban szereztem további szakmai tapasztalatokat az ambuláns és az osztályos ellátás terén. 

Rendelésemen azokat a pácienseket várom, akiknek mindennapjait a hangulatzavar (bipoláris affektív zavar, depresszió), a szorongásos zavar (fóbia, pánik), vagy a kényszerbetegség olyan mértékben megnehezíti, hogy állapotuk javulásához gyógyszeres kezelés válik szükségessé. Az egyénre szabott terápia elsődleges célja a tünetek mielőbbi enyhítése, későbbiekben pedig a pszichés stabilitás hosszútávú fenntartása. 

A rendelésen kizárólag gyógyszeres konzultációra van lehetőség. 

Magabiztos nyelvtudással vállalok német nyelvű pszichiátriai konzultációt is. 

Specializáció

 • depresszió
 • bipoláris affektív zavar
 • fóbiás szorongás
 • pánikzavar
 • generalizált szorongás
 • egyéb szorongásos zavarok
 • kényszerbetegség

Tanulmányok

 • 2019-től PhD képzés - Szentágothai János Idegtudományi Doktori Iskola, Budapest
 • 2017 pszichiátria szakvizsga - Èszak-rajnai Orvosi Kamara, Düsseldorf
 • 2011 általános orvosi diploma - Semmelweis Egyetem, Budapest

Tagságok

 • Magyar Orvosi Kamara
 • Magyar Pszichiátriai Társaság
 • Magyar Viselkedés-, Kognitív és Sématerápiás Egyesület

Vélemények

0 az 5-ből
5 csillag
0 %
4 csillag
0 %
3 csillag
0 %
2 csillag
0 %
1 csillag
0 %
Orvos
Hozzáállása, figyelmessége, kedvessége -
Megfelelő volt a tájékoztatásod? -
Megfelelő volt az ellátásod? -
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
 • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
 • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
 • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy általad megadott név és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem mi, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!

Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Orvos
Értékelés elküldése