697 137 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Dr. Han Kinga - Pszichiáter, Addiktológus

Dr. Han Kinga

Beszélt nyelvek: angol, magyar, orosz
Bemutatkozás

Dr. Han Kinga pszichiáter, addiktológus szakorvos magánrendelése. 1993-ban végeztem a SOTE Általános Orvosi Karán. 1998-ban posztgraduális képzés során lettem hagyományos kínai orvos, majd 2002-ben pszichiátriából, 2005-ben addiktológiából szakvizsgázt...

Specializáció

Rövid bemutatkozásomból is már remélem, hogy érezhető az a szemlélet, amivel igyekszem segíteni az embereket: Ebben a szemléle...

Tanulmányok

 • 2005 Addiktológus szakvizsga
 • 2002 Pszichiátriria szakvizsga
 • 1998 HIETE – Orvostovábbképző Kar - Akupunktőr
 • 1997 Egészség B...

Tovább olvasom
Kék Madár Rendelő
1055 Budapest, V. kerület, Bihari János utca 18. 2. emelet (Belváros)

Időpont foglalás az orvoshoz

felk Foglaláshoz kattintson az időpontra
Budapest, V. kerület, Bihari János utca 18. 2. emelet
Ár
Adatok frissítése...

Részletes adatok

Bemutatkozás

Dr. Han Kinga pszichiáter, addiktológus szakorvos magánrendelése. 1993-ban végeztem a SOTE Általános Orvosi Karán. 1998-ban posztgraduális képzés során lettem hagyományos kínai orvos, majd 2002-ben pszichiátriából, 2005-ben addiktológiából szakvizsgáztam. 20 éve, jelenleg is folyamatosan képzem magam pszichoterápiában, annak különböző irányzataiban. Legfontosabbnak az önismeretet tartom, a „sajátélményt”, ez segít a tisztán-látásban, ez tart egészségben. Ez teszi lehetővé számomra, hogy hiteles legyek a hivatásomban. Orvosi pályafutásom alatt dolgoztam izotópdiagnosztikai osztályon, belgyógyászaton, háziorvosi rendelőben, tradicionális kínai klinikán, pszichiátriai és addiktológiai osztályon, pszichoterápiás osztályon, drogambulancián, Telki Kórházban, addiktológiai rehabilitációs intézményben, egyesületek és alapítványok egészségügyi ellátásaiban, pszichiátriai és addiktológiai járóbeteg-rendeléseken. Tanulmányaimnak és munkám során, valamint a magánéletemben szerzett tapasztalataimnak köszönhetően holisztikus szemléletű, ember központú orvos vagyok.

 

FONTOS tudnivaló a rendelésemmel kapcsolatban: 

Ha a foglalt időpontok nem kerülnek lemondásra, akkor csak abban az esetben tudom fogadni a pácienst a jövőben, ha az előző időpontját is kifizeti. Ezzel szeretném elkerülni, hogy mások elől elvegyék a helyet... Nagyon köszönöm.

 

 

 

Specializáció

 • Rövid bemutatkozásomból is már remélem, hogy érezhető az a szemlélet, amivel igyekszem segíteni az embereket: Ebben a szemléletben nem a betegség meggyógyítása a fontos, hanem az Egészség helyreállítása. Minden tünet, betegség, probléma egy „útjelző tábla”, ami arra hívja fel a figyelmet, hogy hogyan élhetünk teljesebb, örömtelibb és szenvedésmentes életet. Ehhez megvannak a természet adta eszközeink, ezek felismeréséhez, használatához adok útmutatót. Vezetem és segítem a hozzám fordulót a folyamatban, mígnem „önjáróvá” válik...
 • Egyre többször kérdezik, vállalok-e SKYPE-on keresztül konzultációt?
 • A válaszom: igen
 • Kérem, hogy amikor bejelentkeznek, a nevük mellé írják be: skype
 • Így fel tudok készülni a hívás fogadására.
 • Skype címem: hankinga
 • Köszönöm.

Tanulmányok

 • 2005 Addiktológus szakvizsga
 • 2002 Pszichiátriria szakvizsga
 • 1998 HIETE – Orvostovábbképző Kar - Akupunktőr
 • 1997 Egészség Biztonság Alapítvány - Hagyományos kínai orvos
 • 1993 SOTE –Általános Orvosi Kar - Általános orvos

Tagságok

 • MOK

Vélemények

75 értékelés
2020. március
2020. március
2020. március
2020. március
2020. január
2020. január
Új módszert tapasztaltam a betegségem győgyitásában, amivel eddig nem találkoztam.
2020. január
A doktornő emberi már már azon is túlmutató hozzáállása és számomra hihetetlen szakmai felkészültsége .
Nem volt ilyen.
2020. január
Empatikus, megértő és figyelmes volt. Magabiztos profi szakember. Köszönöm.
2019. november
Ajánlom mindenkinek, kíváló orvos.
Nem volt ilyen.
2019. november
Dr. Han Kinga nagyon segítőkész volt. Első alkalommal fordultam ilyesfajta segítségért ezért jól esett, hogy nyugodt körülmények között beszélgettünk a problémáról és esetleges megoldásairól.
Nem volt.
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
 • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
 • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
 • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy keresztnév (ha szeretnéd) és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem a kezelőorvos, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!
Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Orvos
Értékelés elküldése