2 297 679 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Dr. Han Kinga - Pszichiáter, Addiktológus

Dr. Han Kinga

4.39 | 127 értékelés
Beszélt nyelvek: angol, magyar, orosz
Bemutatkozás

Dr. Han Kinga pszichiáter, addiktológus szakorvos magánrendelése. 1993-ban végeztem a SOTE Általános Orvosi Karán. 1998-ban posztgraduális képzés során lettem hagyományos kínai orvos, majd 2002-ben pszichiátriából, 2005-ben addiktológiából szakvizsgázt...

Tovább olvasom
Dr. Han Kinga - Pszichiáter, Addiktológus

Dr. Han Kinga

Beszélt nyelvek: angol, magyar, orosz
Bemutatkozás

Dr. Han Kinga pszichiáter, addiktológus szakorvos magánrendelése. 1993-ban végeztem a SOTE Általános Orvosi Karán. 1998-ban posztgraduális képzés során lettem hagyományos kínai orvos, majd 2002-ben pszichiátriából, 2005-ben addiktológiából szakvizsgáztam. 24 éve, jelenleg is folyamatosan képzem magam pszichoterápiában,...

Tovább olvasom
Kanapé Pszichopraxis
1027 Budapest, II. kerület, Bem rakpart 53. fsz. 1. (Lépcső után, jobbra) Kaputelefon: 18. (Újlipótváros)
Dr. Han Kinga Online konzultáció
Budapest, I. kerület, Online konzultáció

Időpont foglalás az orvosokhoz

IDŐPONT
Kedvezményes időpontok %
Keresd a közelgő, kedvezményes időpontokat!*
Szakterület és szolgáltatás
IDŐPONT
Kedvezményes időpontok %
Keresd a közelgő, kedvezményes időpontokat!*

Részletes adatok

Bemutatkozás

Dr. Han Kinga pszichiáter, addiktológus szakorvos magánrendelése. 1993-ban végeztem a SOTE Általános Orvosi Karán. 1998-ban posztgraduális képzés során lettem hagyományos kínai orvos, majd 2002-ben pszichiátriából, 2005-ben addiktológiából szakvizsgáztam. 24 éve, jelenleg is folyamatosan képzem magam pszichoterápiában, annak különböző irányzataiban. Legfontosabbnak az önismeretet tartom, a „sajátélményt”, ez segít a tisztán-látásban, ez tart Egészségben. Ez teszi lehetővé számomra, hogy hiteles legyek a hivatásomban. Orvosi pályafutásom alatt dolgoztam izotópdiagnosztikai osztályon, belgyógyászaton, háziorvosi rendelőben, tradicionális kínai klinikán, pszichiátriai és addiktológiai osztályon, pszichoterápiás osztályon, drogambulancián, Telki Kórházban, addiktológiai rehabilitációs intézményben, egyesületek és alapítványok egészségügyi ellátásaiban, pszichiátriai és addiktológiai járóbeteg-rendeléseken. Tanulmányaimnak és munkám során, valamint a magánéletemben szerzett tapasztalataimnak köszönhetően holisztikus szemléletű, ember központú orvos vagyok.


A Doktornő magánrendelésén a személyes konzultáció fizetési keretei: 

Az időpont foglalása után  a hankinga@gmail.com címre kérem a számlázási adatokat: Név, cím. A konzultáció típusának megfelelő díjat a Díjbekérőn szereplő számlaszámra a Díjbekérő kiküldése után 12 órán belül szükséges elutalni. Határidőn belül ki nem egyenlített foglalás törlésre kerül.

 

 

 

 

Specializáció

 • Rövid bemutatkozásomból is már remélem, hogy érezhető az a szemlélet, amivel igyekszem segíteni az embereket: Ebben a szemléletben nem a betegség meggyógyítása a fontos, hanem az Egészség helyreállítása. Minden tünet, betegség, probléma egy „útjelző tábla”, ami arra hívja fel a figyelmet, hogy hogyan élhetünk teljesebb, örömtelibb és szenvedésmentes életet. Ehhez megvannak a Természet adta eszközeink, ezek felismeréséhez, használatához adok útmutatót. Vezetem és segítem a hozzám fordulót a folyamatban, mígnem „önjáróvá” válik...
 • Online órákra is van lehetőség.
 • Kérem, hankinga@gmail.com emailben jelezze szándékát!
 • Köszönöm.

Tanulmányok

 • 2005 Addiktológus szakvizsga
 • 2002 Pszichiátriria szakvizsga
 • 1998 HIETE – Orvostovábbképző Kar - Akupunktőr
 • 1997 Egészség Biztonság Alapítvány - Hagyományos kínai orvos
 • 1993 SOTE –Általános Orvosi Kar - Általános orvos

Tagságok

 • MOK

Vélemények

4.39 az 5-ből
127 értékelés alapján
5 csillag
72 %
4 csillag
13 %
3 csillag
5 %
2 csillag
5 %
1 csillag
6 %
Orvos
Hozzáállása, figyelmessége, kedvessége 4.45
Megfelelő volt a tájékoztatásod? 4.35
Megfelelő volt az ellátásod? 4.23

Részletes vélemények

Lizander
2021. december
Soha nem gondoltam volna hogy egy pszichiáter Magyarországon így állna hozzá a függőségekhez és a borderline személyiségzavarhoz. Ha nyitott vagy arra a lehetőségre hogy a keleti orvostudomány ért jobban az elméhez, és a nyugati orvostudomány a fizikai panaszok kezeléséhez, akkor a Kinga pont neked való.
Ez még pozitív csak nem volt hely: Nagy hangsúlyt fektet az egonak a társadalomban betöltött szerepére és arra hogy ezt hogy ismerjük fel. Első találkozásunk után erős kognitív disszonanciát éreztem és a következő nap ki is dobtam a drogos cuccaimat. Nem gyógyszer centrikus, először a saját tapasztalatai alapján keresi a megoldást. Ha meglep a szokatlan látásmódja akkor hagyd leülepedni az érzéseidet az első találkozás után mielőtt el döntöd hogy folytatod-e a terápiát.
Anonym (regisztrált felhasználó)
2021. szeptember
-
Az állítólagos doktornő semmilyen elltásában nem részesített. Habár nem értek a pszichológiai orvosláshoz, az biztos, hogy nem számít kezelésnek sem felmérésnek az, ha 15 percig magamtól kellene elmondanom, hogy mégis mi a bajom, aztán 40 percen át hallgatni azt, hogy egy semmitmondó sámánisztikus vodoohumbug ömlik a nyakamba aminek a lényege, hogy nekem igazából semmi bajom nincs, legyen jobb az életfelfogásom, legyek boldog és akkor nem leszek depressziós.
Annamaria
2021. május
Időbeosztásban rugalmas volt, parkolás miatti késésemkor segítőkész volt.
Kb 10percet tartózkodtam a rendelőben, előre fizettem, így a teljes összegért. A doktornővel nem értettünk egyet a modern orvoslás eredményeinek hasznosságában. Ő a császármetszést egy fekália kiműtéséhez hasonlította, és túlzott példákkal akart elrettenteni tőle(pl. lebénulhatok a lumbálástól, nyilván százalékokrol, esélyekről nem beszélve, ami árnyalta volna a kontextust) Empátiát és elfogadást nem tapasztaltam, saját véleményhez való ragaszkodást viszont igen.
Szilvia
2021. február
-
Egy pszichiátert szakmai felkészültsége mellett empátiás készsége tehet jó terapeutává. Dr. Han Kingánál a fentiek egyike sem adott, saját világnézetét (taoista filozófia?) igyekszik minden helyzetre ráerőltetni, nem kérdez, nem nyitott, nem érdeklődő, konkrét kérdéseimre is csak üres frázisokat puffogtatott. Az égvilágon semmi épkézláb terápiás javaslata nem volt. Ha valaki pszichiáterként hirdeti magát, legalább legyen egy terápiás rendszere, amit át tud ültetni a gyakorlatba.
Tamás
2021. január
Korrektül elmondta a gyógyszer felíratás menetét és a saját javaslatait is ezzel kapcsolatban. Lentiek ellenére számomra kedves nő benyomását keltette, leszámítva hogy sokszor közbevág az ember szavába és a beteg meghallgatása nem az erőssége, de egy tea/kávé mellett szívesen elhallgatnám ahogy beszél a vegyes világfelfogásáról, egy terápián viszont, amiért 18.000 forintot kell fizetni, sajnos nagyon szakmaiatlannak éreztem.
Doktornő vegyíti a tudományos megközelítést a keleti spiritualitással, utóbbi túlsúlyával. Tipikusan olyan mondatok hangzanak el mint 'Mi mind energiák vagyunk', eléggé elütve a kontextustól. Sokszor mondott hasonló általános állításokat, amik mögött valódi tartalmat nehéz volt találni. Többször vissza kellett kérdeznem hogy amit mond, hogy kapcsolódik az elhangzottakhoz de a magyarázatok is ugyanolyan homályosak és spirituálisabb megközelítésűek voltak. 
Anonym (regisztrált felhasználó)
2022. május
-
Ahhoz, hogy a doktorno szerint egy mentalis betegsegnek orulni kellene, ahhoz nem tudok mit hozzafuzni. Gyogyszert akartam feliratni, mert mind az 5 pszichoterapeuta akinel jartam mondta, hogy ezen mar csak az segit. Ehelyett 20.000 ft-ert hallgattam, ahogyan 50 percig megallas nelkul beszel a doktorno az elet korforgasarol. Nem ertem akkor miert pszichiater ha szerinte ,,egy bogyo nem fogja megoldani”.
Zoltán
2022. április
Minden kiváló. Minden kiváló. Minden kiváló. Minden kiváló. Minden kiváló. Minden kiváló. Minden kiváló. Minden kiváló. Minden kiváló. Minden kiváló. Minden kiváló.
Nem volt kellemeten tapasztalatom. Nem volt kellemetlen tapasztalatom. Nem volt kellemetlen tapasztalatom. Nem volt kellemetlen tapasztalatom. Nem volt kellemetlen tapasztalatom.
Anonym (regisztrált felhasználó)
2022. április
-
Nem volt semmi kellemetlen nagyon szimpatikus volt dr Han Kinga. Ès mindenben segitökèsz volt
Anonym (regisztrált felhasználó)
2022. március
Sikerült konkrét problémákat átbeszélni, több témakört is érintve de mégis egy konzekvens szálon végigvezetve.
-
Csongor
2022. február
A doktornő kedvessége, közvetlensége és a terápiás cica. Kellemes környezetben jót beszélgettünk.
-
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
 • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
 • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
 • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy általad megadott név és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem mi, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!

Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Orvos
Értékelés elküldése