Google+
146 189 Sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
Kérdésed van? Segítünk: +36 1 700-1491
Ügyfélszolgálat: 8-20 óráig

Dr. Machó Adrienn

Időpontot foglalok

Bemutatkozás

Dr. Machó Adrienn pszichiáter, pszichoterapeuta szakorvos vagyok. 7 évig dolgoztam addiktológiai osztályon, 15 évig dolgoztam az Országos Pszichiátriai és Neurológiai Intézetben egy pszichoterápiásan is orientált osztályon. Nagy gyakorlatom va...

Specializáció, szakmai háttér

krízishelyzet, életvezetési problémák (párkapcsolati válság, családalapítás, gyerekszületés, munkahelyváltás, változókor, nyugdíjazás, stb.), lelki traumák feldolgozása, alkalmazkodási, beilleszkedési zavar, depresszió, pánikbetegség, fóbiák, kényszerbetegsége...

Tovább olvasom >
A

Dr. Machó Adrienn magánrendelése

1027 Budapest, II. kerület, Margit krt. 38/a. I/0.
Időpontfoglalás az orvoshoz
Foglaláshoz kattintson
az időpontra
A

Dr. Machó Adrienn magánrendelése

1027 Budapest, II. kerület, Margit krt. 38/a. I/0.
loader

Részletes adatok

Bemutatkozás

Dr. Machó Adrienn pszichiáter, pszichoterapeuta szakorvos vagyok. 7 évig dolgoztam addiktológiai osztályon, 15 évig dolgoztam az Országos Pszichiátriai és Neurológiai Intézetben egy pszichoterápiásan is orientált osztályon. Nagy gyakorlatom van a pszichiátriai gyógyszeres kezelésben. Szívesen foglalkozom a súlyosabb szorongásos kórképekkel, így pl. a kényszerbetegséggel, az evés zavarokkal, valamint vállalom pszichózison átesett betegek kezelését, amennyiben ez ambuláns körülmények között lehetséges. Pszichoterápiás végzettségeim, az autogén tréning (relaxáció és szimbólumterápia), a gyerek és várandós relaxáció, valamint a személyközpontú pszichoterápia segítik munkámat, javítják minőségét, eredményességét. Tapasztalatom, hogy a pszichés problémák egy építő kapcsolatban gyógyíthatóak, illetve tüneteik nagy fokban enyhíthetőek, és elérhető a kínzó szorongásoktól mentes élet. A lelki betegségek gyógyítását hivatásomnak tekintem. Örömet okoz, ha segíthetek.

A Doktornő rendelésén az árak a kövvetkezőképpen módosultak:

Első interjú:12.000 Ft 
Gyógyszeres kezelés, kontroll vizsgálat 8.000 Ft / 45 perc Rövid kontroll vizsgálat recept írással 7.000 Ft / 20 perc 
Pszichoterápiás óradíjak: heti 1 óra 8.000 Ft / 45 perc heti 2 óra 7.000 Ft / 45 perc 
Pszichoterápiás csoport: Autogén tréning 1.800 Ft / 45 perc Minimum 4 fős csoport, 15 alkalom, egy alkalom 3 × 45 perc 

 

Specializáció

 • krízishelyzet, életvezetési problémák (párkapcsolati válság, családalapítás, gyerekszületés, munkahelyváltás, változókor, nyugdíjazás, stb.)
 • lelki traumák feldolgozása
 • alkalmazkodási, beilleszkedési zavar
 • depresszió
 • pánikbetegség
 • fóbiák, kényszerbetegségek
 • evészavar

Tanulmányok

 • Semmelweis Orvostudományi Egyetem Általános Orvosi Kar
 • Pszichiátria szakvizsga
 • Autogén tréning (relaxációs és szimbólumterápia)
 • Gyerek és várandós relaxáció
 • Személyközpontú pszichoterápia
 • Tündérhegyi Pszichoterápiás Intézet - analítikus alapú pszichoterápiás képzés, pszichoterápiás szakvizsga.
 • Pszichiátriai orvosi rehabilitációs szakvizsga

Vélemények

58 értékelés

„A doktornő hozzáállása lenyűgözött. Nagyon kedves, empatikus, bátorító. Szorongásos panaszokkal mentem, és rengeteget kérdezett, kereste a pozitívumokat és lelkesen elmagyarázta, hogy az, amit kapok gyógyszer miért hasznos. Miután kijöttem a rendelésről, nagyon felszabadultn...”

Végig olvasom
,

„Egy ismerősöm ajánlotta nekem a Doktornőt. Én is teljes mértékben elégedett voltam vele. A bennem felmerülő kérdésekre is részletese válaszokat kaptam. ”

,

„Nagyon figyelmes és kedves volt a Doktornő, könnyen el tudtam mondani a problémámat.”

,

„Szeretek a Doktor nőhöz járni, figyelmessége, szaktudása miatt. Nyugalmas, nagyon sok hasznos, elgondolkodtató tanáccsal lát el. ”

„nincs ilyen”

,

„A kezelés nagyon sokat segít, könyebben tartok ki a céljaim mellett a mindennapokban sokkal jobban tudok érvényesülni és jobban átlátom a helyzetemet. Doktornő szerintem kiváló szakember és a jövőben is szívesen veszek részt a kezelésein. ”

,

„A dokornő nagy odaadással végzi a munkáját. Sokat változtam, erősödtem, mióta hozzá járok. Az autogén tréning, mint módszer, amit Adrienn tanított, mindig segít önmagamba merülni és ellazulni.”

(nem regisztrált felhasználó) ,

„Nagyon kedves, segítőkész a doktornő. Tapasztalt szakorvost ismertem meg benne, aki odafigyel a páciensre, nekem sokat segített.”

(nem regisztrált felhasználó) ,

„A doktornő nagyon szimpatikus, empatikus személyiség. Nagyon örülök, hogy rátaláltam. Türelmes, szerény... Jó orvosnak tartom, mindenkinek szívből ajánlom.”

(nem regisztrált felhasználó) ,

„Nem volt semmilyen tapasztalatom, mert a doktornő nem kapta meg a foglalásomat. ”

,

„A Doktornő mindig nagyon kedves és türelmes. Kifejezetten rugalmas, megértő, és segítőkész. Mindig mosolyog, megnyugtató jelenléte van.”

(nem regisztrált felhasználó) ,

„ Egy igazi szakember. Már sok pszichiáternél voltam, szinte semelyik sem jegyzetelte le amit mondtam, vagy nagyvonalúan jegyzetelt, Adriennnél ez más. Mindent lejegyzetel, felkészul a terápiára. Mondta, hogy a telefonja rossz, ezért nem lehet hivni. Talán az idopontokban szetszort, eze...”

Végig olvasom

„Talán kicsit szétszort az idopontokban, de hogyha az ember a kovetkezo hetre foglal idopontot, ez kikuszobolheto.”

(nem regisztrált felhasználó) ,

„A doktornő nem jelent meg a megadott időpontban a telefont nem vette fel. Ha jól olvasom én vagyok a negyedik aki ezt írja, szerintem ez nem túl jó cégér. ”

,

„A doktornő nem volt a rendelőben a foglalt időpontban. Nem értesített előzetesen az időpont elmaradásáról, telefonon sem volt elérhető. Pár órával később fel hívott ugyan, elnézést kérve és új időpontot ajánlva, a lehetősággel azonban a történtek után nem kívántam ...”

Végig olvasom
,

„Még mindig le vagyok sokkolva. Nem hittem volna, hogy egy ilyen intelligens pszichológust sikerül találnom. A terápiák olcsóak, külön WC van a betegeknek. Adrienn odafigyel, rávilágít a problémára, és tanácsot ad. Az az egy találkozás is sokat segített, ezután is hozzá fogok ...”

Végig olvasom
(nem regisztrált felhasználó) ,

„A doktornő kedves volt és segítőkész!”

„Néha úgy éreztem nem objektív, illetve utólag átgondolva nem találtam a legjobbnak, hogy rögtön gyógyszert írt fel nekem.”

,

„Nem volt!”

„A foglalt időpontban senki nem nyitott ajtót, a telefonja kivolt kapcsolva, amikor bejutottam az épületbe a rendelő zárva volt! ”

,

„Kedves, a végtelenségig empatikus, csak ajánlani tudom. ”

,

„Sokanírták azt hogy nem tudnak bejutni a doktornőhöz pedig van kapucsengő az ajtó mellett. Lehet nem vették észre. Részemről kedves volt és odafigyelő. Már rendszeresen járok és nagyon sokat segített.”

(nem regisztrált felhasználó) ,

„Nagyon figyelmes és kedves”

(nem regisztrált felhasználó) ,

„Figyelmes”

,

„-”

„El se jutottam hozza ott alltam es vartam hivtam is sehol senki..”

,

„Sajnos nem voltak kellemes pillanatok.....”

„Időpontom volt a Doktornőhöz, így illőképpen a rendelés előtt 5 perccel megjelentem. Mint kiderült, hiába volt hozzá előjegyzésem, Ő nem nézte meg a levelezését, így másnak is kiadta ugyanezt az időpontot. Megadta a telefonszámát, hogy később hívjam, másnapra " szor...”

Végig olvasom
(nem regisztrált felhasználó) ,

„Kedves, segítőkész, figyelmes, előzékeny, a kérésemnek maximálisan eleget tett, szimpatikus, próbált rávetíteni a probléma alapjára. Fogok még menni hozzá, ajánlom a doktornőt. ”

,

„Az első szempont nekem az ár volt. Első konzultáción voltam, de az a 45 perc is sokat segített. kedvesen végig hallgatott elmondta hogy mit kéne tenni és és az én véleményemet is figyelembe vette csak ajánlani tudom nagyon köszönöm!”

(nem regisztrált felhasználó) ,

„ Nagyon kedves, rugalmas az időpont adásban. Segítőkész és mindenben segít. Mindenkinek csak ajánlani tudom! ”

(nem regisztrált felhasználó) ,

„Kedvesen végighallgatott...”

„de kicsit felszinesnek éreztem. Nem a betegnek kell megmondani,hogy mit is szeretne szerintem,hanem az orvosnak ajánlania megoldásokat, terápiát,stb. ”

,

„Hogy jó szakember fogadott”

,

„Skype konzultáción vettem a részt a doktornőnél kényszergondolatok fennállása miatt. Kedves, és empatikus volt a doktornő a megbeszélések alatt, és és rávilágított a problémáim okaira, illetve arra hogy mit tudok tenni azért, hogy jobban érezzem magam. Az időpontegy...”

Végig olvasom
(nem regisztrált felhasználó) ,

„Adrienn rendkívül megbízható, segítőkész és rugalmas. Kényszerbetegségemet gyógyítja, a terápia során az autogén tréninget sajátítottam el, és gyógyszeres kezelést is kaptam. A terápia kezdete után néhány hónappal hosszabb időt külföldön kellett töltenem, Adriennhez...”

Végig olvasom
(nem regisztrált felhasználó) ,

„Adrenn tényleg életfeladatának tekinti azt, hogy másoknak segít. Életem mélypontján találtam rá az interneten keresztül. Megértette a problémáimat, végtelenül kedves volt a telefonban és ami a legfontosabb, egy héten belül kaptam időpontot! Már az első találkozásunk alk...”

Végig olvasom
(nem regisztrált felhasználó) ,

„Nagyon segítő kèsz”

,

„Kedves, azonnal reagalt, adott idopontot, gyorsan megertette a problemamat, pont ugy segitett, ahogy gondoltam”

(nem regisztrált felhasználó) ,

Értékelések

,
,
,
További értékelések
Értékelem, véleményt írok
Segíthetünk?
Ügyfélszolgálat: 8–20 óráig