325 584 sikeres foglalás
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
Dr. Machó Adrienn - Pszichiáter, Pszichológus, Pszichoterapeuta

Dr. Machó Adrienn

Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

Dr. Machó Adrienn pszichiáter, pszichoterapeuta szakorvos vagyok. 7 évig dolgoztam addiktológiai osztályon, 15 évig dolgoztam az Országos Pszichiátriai és Neurológiai Intézetben egy pszichoterápiásan is orientált osztályon. Nagy gyakorlatom van a pszic...

Specializáció

krízishelyzet, életvezetési problémák (párkapcsolati válság, családalapítás, gyerekszületés, munkahelyváltás, változókor, nyug...

Tanulmányok

 • Semmelweis Orvostudományi Egyetem Általános Orvosi Kar
 • Pszichiátria szakvizsga
 • Autogén tréning (relaxációs és szimbólumteráp...

Tovább olvasom
Dr. Machó Adrienn magánrendelése
1027 Budapest, II. kerület, Margit krt. 38/a. I/0.

Időpont foglalás az orvoshoz

felk Foglaláshoz kattintson az időpontra
Budapest, II. kerület, Margit krt. 38/a. I/0.
Ár
Adatok frissítése...

Részletes adatok

Bemutatkozás

Dr. Machó Adrienn pszichiáter, pszichoterapeuta szakorvos vagyok. 7 évig dolgoztam addiktológiai osztályon, 15 évig dolgoztam az Országos Pszichiátriai és Neurológiai Intézetben egy pszichoterápiásan is orientált osztályon. Nagy gyakorlatom van a pszichiátriai gyógyszeres kezelésben. Szívesen foglalkozom a súlyosabb szorongásos kórképekkel, így pl. a kényszerbetegséggel, az evés zavarokkal, valamint vállalom pszichózison átesett betegek kezelését, amennyiben ez ambuláns körülmények között lehetséges. Pszichoterápiás végzettségeim, az autogén tréning (relaxáció és szimbólumterápia), a gyerek és várandós relaxáció, valamint a személyközpontú pszichoterápia segítik munkámat, javítják minőségét, eredményességét. Tapasztalatom, hogy a pszichés problémák egy építő kapcsolatban gyógyíthatóak, illetve tüneteik nagy fokban enyhíthetőek, és elérhető a kínzó szorongásoktól mentes élet. A lelki betegségek gyógyítását hivatásomnak tekintem. Örömet okoz, ha segíthetek.

 

 

Specializáció

 • krízishelyzet, életvezetési problémák (párkapcsolati válság, családalapítás, gyerekszületés, munkahelyváltás, változókor, nyugdíjazás, stb.)
 • lelki traumák feldolgozása
 • alkalmazkodási, beilleszkedési zavar
 • depresszió
 • pánikbetegség
 • fóbiák, kényszerbetegségek
 • evészavar

Tanulmányok

 • Semmelweis Orvostudományi Egyetem Általános Orvosi Kar
 • Pszichiátria szakvizsga
 • Autogén tréning (relaxációs és szimbólumterápia)
 • Gyerek és várandós relaxáció
 • Személyközpontú pszichoterápia
 • Tündérhegyi Pszichoterápiás Intézet - analítikus alapú pszichoterápiás képzés, pszichoterápiás szakvizsga.
 • Pszichiátriai orvosi rehabilitációs szakvizsga

Vélemények

65 értékelés
2019. augusztus
2019. június
Az itt szereplő vélemények alapján mentem el hozzá.Hiba volt. Az első alkalmat lemondta. Vártam rá. Elkezdtük a beszélgetést de azt éreztem végig, hogy egyáltalán nem érdeklődő. “Mondja gyorsan mi baja, fizessen és menjen” érzésem volt végig. A doktornő eléggé fáradtnak és unottnak tűnt. A szoba lehangoló volt. Semmi érdemlegeset nem mondott, ami segített volna. Letelt az 1 óra, 15000 lesz. Gyógyszert szeretne? Ugyan mire?! Hát köszönöm..
2019. június
Hozzáállása, figyelmessége, kedvessége kiváló. Tájékoztatása kiváló. Ellátása kiváló.
Sosenincs.
2019. május
Felírta a receptet.
LMBT+ embereknek egyáltalán nem ajánlom. Teljesen félreértett, és téves következtetéseket vont le.
2019. április
Egyelőre még csak az első konzultáción voltam, de számomra elég egyértelművé vált, hogy a Doktornő rendkívül kompetens a szakmájában. Nekem sokat segített, felszabadultan távoztam a rendelőből.
2019. április
Egyből a lényegről beszéltünk.
Nem volt.
2019. március
2019. február
A doktornő hozzáállása lenyűgözött. Nagyon kedves, empatikus, bátorító. Szorongásos panaszokkal mentem, és rengeteget kérdezett, kereste a pozitívumokat és lelkesen elmagyarázta, hogy az, amit kapok gyógyszer miért hasznos. Miután kijöttem a rendelésről, nagyon felszabadultnak éreztem magam, hiszen a lelkessége engem is feltöltött. Bátran ajánlom mindenkinek, hiszen kevés ilyen szakember van már manapság. Öröm hozzá menni!
2019. február
Egy ismerősöm ajánlotta nekem a Doktornőt. Én is teljes mértékben elégedett voltam vele. A bennem felmerülő kérdésekre is részletese válaszokat kaptam.
2019. február
Nagyon figyelmes és kedves volt a Doktornő, könnyen el tudtam mondani a problémámat.
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt ahol a kezelést igénybe vetted?
 • nekünk és orvos partnereinek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgálatásukat még jobbá tudják tenni
 • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek eléhetők oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
 • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy keresztnév (ha szeretnéd) és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem a kezelőorvos, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!
Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Orvos
Értékelés elküldése