128 711 sikeres foglalás
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
Brusznyai Grácia - Pszichológus

Brusznyai Grácia

Beszélt nyelvek:
Bemutatkozás

Brusznyai Grácia vagyok, tanácsadó szakpszichológus jelölt. Pszichológiai tanulmányaimat a Vajdaságban, Újvidéken fejeztem be, 2014-ben, szerb nyelven. Tanulmányaim után 1 évet dolgoztam kommunikáció és üzleti pszichológia tanárként, emellett egy iskol...

Tovább olvasom
Pszichofészek VI. kerület
1067 Budapest, VI. kerület, Eötvös u. 24. fszt.1 (Terézváros)

Időpont foglalás az orvoshoz

felk Foglaláshoz kattintson az időpontra
Budapest, VI. kerület, Eötvös u. 24. fszt.1
Ár
Adatok frissítése...

Részletes adatok

Bemutatkozás

Brusznyai Grácia vagyok, tanácsadó szakpszichológus jelölt. Pszichológiai tanulmányaimat a Vajdaságban, Újvidéken fejeztem be, 2014-ben, szerb nyelven. Tanulmányaim után 1 évet dolgoztam kommunikáció és üzleti pszichológia tanárként, emellett egy iskolában, amely fogyatékkal élő gyermekek oktatásával foglalkozik, általános és középiskolai szinten egyaránt. 2015-ben a Budapesten élő szerb közösség iskolájába – „Nikola Tesla” - kaptam lehetőséget megmutatni magam és segíteni munkájukat, életüket. Jelenleg is itt dolgozom, mint iskolapszichológus, valamint etika és pszichológia tanár. Folyamatosan igyekszem képezni magam. Jelenleg az ELTE-n vagyok Tanácsadó szakpszichológus képzésben. Várom azokat a (fiatal) felnőtteket... - akiknek életvezetési tanácsadásra van szüksége (elakadás, karrierváltás, elköteleződés, kapunyitási válság, önállóság, függetlenedés, gátlásosság, önérvényesítés, stressz, szorongás...); - akik párkapcsolati problémákkal küzdenek, párkeresési nehézségekkel; - akiknek nehézségeik vannak a családban; -s azokat is, akik LMBTQI témával kapcsolatban szeretnének felkeresni. S bárkit, akinek szimpatikus vagyok és hívást érez a közös munkához. Úgy gondolom egy ember sohasem kész, minden életszakaszban más a (ki)hívás, más dolog kerül a fókuszba, amiben fejlődni tud. Holisztikus szemléletem miatt több aspektusból tudok rátekinteni egy személy problémájára. Az üléseken igyekszem olyan légkört teremteni, ahol az egyén biztonságban, megértve érzi magát. Kérdéseimmel, visszajelzéseimmel igyekszem hozzásegíteni őt ahhoz, hogy átgondolva, átlátva a problémát, helyzetet, saját erőforrásait használva meg tudja oldani a nehézségét. A témákat, amelyekben segíteni tudok saját magam is megtapostam, s úgy hiszem, hiteles segítővé az válhat, aki saját maga is ismeri az utat, amin a hozzá forduló személy éppen jár.

Vélemények

Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt ahol a kezelést igénybe vetted?
  • nekünk és orvos partnereinek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgálatásukat még jobbá tudják tenni
  • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek eléhetők oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
  • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy keresztnév (ha szeretnéd) és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem a kezelőorvos, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!
Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
[[[ link ]]]
Orvos
Értékelés elküldése