2 376 309 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Dr. Gróf Csilla - Pszichológus

Dr. Gróf Csilla

4.97 | 12 értékelés
Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

Dr. Gróf Csilla pszichológus magánrendelése. Eredetileg nem pszichológusnak készültem. Sőt, gyermekkorom poroszos iskolatapasztalatai és reál szakon végzett szüleim határozott elvárásai erősen a tudományos világ felé orientáltak. Egy tantárgyat szeret...

Tovább olvasom
Dr. Gróf Csilla - Pszichológus

Dr. Gróf Csilla

Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

Dr. Gróf Csilla pszichológus magánrendelése. Eredetileg nem pszichológusnak készültem. Sőt, gyermekkorom poroszos iskolatapasztalatai és reál szakon végzett szüleim határozott elvárásai erősen a tudományos világ felé orientáltak. Egy tantárgyat szerettem: a kémiát, s e mentén próbáltam megtalálni a boldogulásom útját....

Tovább olvasom
Kék Madár Rendelő - XIII. kerület
1134 Budapest, XIII. kerület, Dévai utca 12., 3. emelet. 26.

Időpont foglalás az orvosokhoz

IDŐPONT
Kedvezményes időpontok %
Keresd a közelgő, kedvezményes időpontokat!*
Szakterület és szolgáltatás
IDŐPONT
Kedvezményes időpontok %
Keresd a közelgő, kedvezményes időpontokat!*

Részletes adatok

Bemutatkozás

Dr. Gróf Csilla pszichológus magánrendelése.

Eredetileg nem pszichológusnak készültem. Sőt, gyermekkorom poroszos iskolatapasztalatai és reál szakon végzett szüleim határozott elvárásai erősen a tudományos világ felé orientáltak. Egy tantárgyat szerettem: a kémiát, s e mentén próbáltam megtalálni a boldogulásom útját. Közben egyetemi szinten eltérültem az egészségtudományok felé, így lettem gyógyszerész 2001-ben a Szent-Györgyi Albert Orvostudományi Egyetemen, (időközben Szegedi Tudomány Egyetemen), de nem tettem le arról, hogy a szerves kémiával szorosabb közelségbe kerüljek. Belső indíttatásból, a kémia iránti elvakult szeretetből kerültem az ELTE és MTA KKKI Heterociklusos Kutatócsoportjába, ahol 2006-ban doktoráltam szerves szintetikus kémia területen. Időközben sok magánéleti és munkahelyi tapasztalat (lipótmezői elmegyógyintézet kórházi gyógyszertára, egy multinacionális amerikai tulajdonú, kutató-fejlesztő vállalat kutató laborja, családi és láncpatikák, stb.) folytán lassanként ráébredtem, hogy más irányú elköteleződés is hajt: a lélek bugyrainak megismerése, így munka mellett sikerült elvégeznem a Szegedi Tudományegyetem Pszichológia Szakát (2014), majd egy éles váltással a gyermekvédelem egyik vidéki, regionális szervezeténél kötöttem ki. Közben saját gyermekélményre is sikerült szert tennem, így most, mint gyakorló anyuka is látom saját szemszögből, milyen lehet az élet tanácsadói és kliensi szinten.

Előbbiekben felvázolt, hajtűkanyaroktól sem mentes életutam során sok esetben kellett nulláról kezdenem a szakmai és emberi "ön"felépítésemet, s sok olyan élménnyel lettem gazdagabb, melyből táplálkozik mai tudásom a világról és az emberről.

Kisgyermekkorom óta érzem, hogy érdekel a mások élete, kellemtelen élmény, ha a másik ember nem érzi jól magát a bőrében. Ez komoly hajtóerő a segítésre és az együtt munkálkodásra másokkal. Ahhoz, hogy elkerüljem a szakmaiatlanság minden buktatóját, szükségessé vált a pszichológiai tanulmányok lefolytatására.

Szívesen elmélkedek és érzek együtt másokkal, de kedvenc szakterületem " önmagunk újra felfedezése", megrekedt életvitelünk újraértelmezése, új célok megtalálása, tehetséggondozás, és nem kevéssé a magukat sikertelennek érzők támogatása önmaguk újradefiniálásában, sikereik elérésében. Ez pszichológiai terület rávetülhet bármelyik korosztályra. Szenvedélyesen szeretem megtalálni a vesztes helyzetek újraértelmezésének módját a kliensek szemszögéből és segíteni a kezdeti bátortalan lépések megtételét a kliens által vágyott úton. Próbálom megtalálni azt az egyensúlyi fejlődési útvonalat, ahol holisztikusan az összes sávban a beteljesülés, megelégedettség, jó életérzés felé tud haladni az egyén.

Specializáció

 • Életvezetési tanácsadás - önismereti, önértékelési zavarok
 • Kommunikáció fejlesztés
 • Munkahelyi problémák, feszültséggel teli helyzetek kezelése
 • Pályaorientáció
 • Céltalanság, bizonytalanság, gátlásosság, szégyenérzet, harag kezelése
 • Aggódás, félelem, szomorúság, lehangoltság, stb. - okok és következmények értelmezése
 • Hangulati, indulatkezelési problémák
 • Gyász, szakítás, válás kérdésköre
 • Párkapcsolati kérdések
 • Várandóssággal kapcsolatos kérdések - szülés körüli és utáni időszak kérdései
 • Gyermekekkel kapcsolatos kérdések (pl. nevelés, bölcsőde, óvoda, iskola)
 • Iskola, tanulmány körüli kérdések, nehézségek, közösségi jelenségek, problémák kérdésköre
 • Homoszexualitás, LMBTQ témaköre
 • Nemi identitással kapcsolatos kérdések, férfiasság, nőiesség

Tanulmányok

 • 2012-2014 Szegedi Tudományegyetem, Pszichológia szak (MA szint), okleveles pszichológus, tanácsadás és iskolapszichológia szakirány
 • 2007-2011 Szegedi Tudományegyetem, Pszichológia szak (BA szint), pszichológus asszisztens
 • 2003 University of Manchester, Department of Pharmacy (1 hónap, Ph.D. kutatási csereprogram)
 • 2001-2005 ELTE Szerves Kémiai Tanszék - MTA KKKI Heterociklusos Kémiai kutatócsoport, Ph.D. Szerves szintetikus kémiai területen
 • 1996-2001 Szent-Györgyi Albert Orvostudományi Egyetem, Gyógyszerésztudományi Kar, Szeged

Vélemények

4.97 az 5-ből
5 csillag
100 %
4 csillag
0 %
3 csillag
0 %
2 csillag
0 %
1 csillag
0 %
Orvos
Hozzáállása, figyelmessége, kedvessége 5
Megfelelő volt a tájékoztatásod? 4.92
Megfelelő volt az ellátásod? 5

Részletes vélemények

Annamária
2022. február
Már amikor beléptem az ajtón lelkesen fogadtak. A beszélgetés alatt is remek volt a légkör, könnyű volt megnyílni. Látszott, hogy tényleg érdekli a mondandóm és, hogy segíteni szeretne.
-
Anita
2021. július
Közvetlen, jó kedélyű inspiráló és nagyon segítőkész! Látszik, hogy szereti, amit csinál és jól is csinálja!
-
Zsuzsa
2021. június
Gyorsan a lényegre tapintott, átlátta a helyzetet. Konkrét, kézzel fogható tanácsokkal, anyagokkal látott el. Végig partnerként kezelt, 100%-osan támogatólag. Sikerült kilendítenie az elakadásból. Jó szívvel ajánlom!
Nem volt.
Anonym (regisztrált felhasználó)
2021. március
Rögtön az elején nagyon kedvesen és nyitottan fogadott, ezért nem volt nehéz nekem sem nyitottan és őszintén beszélni vele.
-
Anonym (regisztrált felhasználó)
2020. szeptember
Még csak egyszer találkoztunk, de egyenlőre azt érzem, hogy jó orvost választottam. Szimpatikus és van releváns tapasztalata.
Nem volt kellemetlen tapasztalatom
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
 • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
 • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
 • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy általad megadott név és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem mi, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!

Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Orvos
Értékelés elküldése