1 720 959 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Egri-Nagy Tímea - Pszichológus

Egri-Nagy Tímea

4.00 | 9 értékelés
Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

Egri-Nagy Tímea, klinikai szakpszichológus-jelölt, pszichodráma vezető magánrendelése. Kedves Érdeklődő! Az aktuális járványügyi helyzetre való tekintettel, a konzultáció maszk viselése mellett történik. Mindenkinek az életében előfordulhatnak olyan...

Tovább olvasom
Egri-Nagy Tímea - Pszichológus

Egri-Nagy Tímea

Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

Egri-Nagy Tímea, klinikai szakpszichológus-jelölt, pszichodráma vezető magánrendelése. Kedves Érdeklődő! Az aktuális járványügyi helyzetre való tekintettel, a konzultáció maszk viselése mellett történik. Mindenkinek az életében előfordulhatnak olyan elakadások, amelyekkel egyedül nem sikerül megbirkóznia. A pszicholó...

Tovább olvasom
PszichoFészek - IX.kerület ( Lónyay utca 15.)
1093 Budapest, IX.kerület, Lónyay u. 15. III. em. 2. (Ferencváros)

Időpont foglalás az orvosokhoz

IDŐPONT
Kedvezményes időpontok %
Keresd a közelgő, kedvezményes időpontokat!*
Szakterület és szolgáltatás
IDŐPONT
Kedvezményes időpontok %
Keresd a közelgő, kedvezményes időpontokat!*

Részletes adatok

Bemutatkozás

Egri-Nagy Tímea, klinikai szakpszichológus-jelölt, pszichodráma vezető magánrendelése.

 

Kedves Érdeklődő! Az aktuális járványügyi helyzetre való tekintettel, a konzultáció maszk viselése mellett történik.

 

Mindenkinek az életében előfordulhatnak olyan elakadások, amelyekkel egyedül nem sikerül megbirkóznia. A pszichológus abban tud támogatást nyújtani, hogy - Önnel együtt haladva - problémáját új szempontból közelíti meg, melynek segítségével jobban megértheti cselekvései, érzései mozgatórugóit, azaz jobban megismerje önmagát, s megtalálja saját válaszait. 

Egri-Nagy Tímea vagyok, klinikai szakpszichológus-jelölt, pszichodráma vezető. Munkámat elsősorban pszichodinamikus szemléletben végzem, melynek lényege a problémák mögött meghúzódó tudattalan lelki okok, pszichés konfliktusok feltárása, közös átdolgozása. Az első interjú során (3 alkalom) közösen fogalmazzuk meg a konzultáció célját, és az ülések során együtt keressük meg a megoldáshoz vezető utat.

Szívesen foglalkozom életkori krízisekkel, melyek az egymást követő életszakaszokat kísérik (pl. kapunyitási-, kapuzárási pánik), életszerepek optimalizálásával (pl. hivatás és a magánélet összeegyeztetése) és élethelyzet változások (pl. válás vagy gyerekek kirepülése) okozta problémákkal. Emellett várom rendelésemen, ha:kapcsolati nehézségekkel küzd

o párkapcsolatában nem látja tisztán saját érzéseit 

o   pályakezdőként bizonytalan, szorongásokkal küszködik 

o   teljesítményében bizonytalan, alul-vagy túlértékeli magát 

o   nehezen egyezteti össze hivatását és magánéletét

o   krízisben van és nem tudja, mihez kezdjen életével 

o   döntésképtelen 

o   fél az elköteleződéstől 

o   szüleivel/gyermekével megromlott a kapcsolata és nem tudja hogyan hozza rendbe 

o   a családon belüli konfliktusokon nem képes úrrá lenni 

o   szeretné jobban megérteni saját működését

 

A bejelentkezés két lépcsőben zajlik. A foglaljorvost.hu oldalon történő foglalást követően, a megadott e-mail címre fog kapni egy levelet, melyben a további teendőkkel kapcsolatban tájékoztatom.

Tanulmányok

  • 2011 - : Felnőtt klinikai és mentálhigiéniai szakpszichológus PTE-BTK
  • 2004-2010.: Okleveles pszichológus ELTE-PPK, Életvezetés és tanácsadás szakirány
  • 2010-2014.: Pszichoanalitikusan orientált terápia saját élmény, Magyar Pszichoanalitikus Egyesület
  • 2005-2013.: Pszichodráma vezető Magyar Pszichodráma Egyesület Nyilvántartási szám: 865

Vélemények

4 az 5-ből
5 csillag
44 %
4 csillag
33 %
3 csillag
11 %
2 csillag
0 %
1 csillag
11 %
Orvos
Hozzáállása, figyelmessége, kedvessége 4
Megfelelő volt a tájékoztatásod? 3.56
Megfelelő volt az ellátásod? 3.67

Részletes vélemények

Adrienn
2019. március
Kedvessége.
Tudta milyen problémákkal érkezem oda, és feltételezem azt is, hogy nem elég felkészült azok kezeléséhez, mégis fogadott.
Gabriella
2018. augusztus
Szívesen mondanék ilyet, de nem tudok.
Számomra csalódáskeltő volt. Nem is a "vizsgálat" maga. De jobban értékeltem volna, ha a doktornő az elején vázolja a helyzetet: csak a szerda 10 órát tudta felajánlani, ami nekem munka miatt nem megfelelő. Azt mondta hívjam másnap mert lehet, hogy a péntek 4 órát is fel tud ajánlani a jövőben történő konzultációkra. Nos, mikor hívtam azzal kellett szembesülnöm, hogy röviden közölte, ez nem fog működni, de tud ajánlani két kollégát házon belül. :o Teljes döbbenet. Azért mentem oda, hogy a problémáimat megoldjuk, ezzel szemben elég kellemetlen érzés, hogy "visszautasított". Mindezt úgy, hogy pontosan tudta már az elején, hogy nem valószínű, hogy tud szabad időpontot biztosítani számomra. Jobban értékeltem volna, ha már az elején kiderül ez számomra. Így tökéletesen kidobott pénznek érzem az elkért konzultációs díjat. :(
Tibor
2018. június
Érdeklődő és barátságos volt, jó szakembernek bizonyult, mert minden alkalom után egyre jobban éreztem magam. Ma pedig már teljesen gyógyultnak.
Gergő
2016. április
Szorongásos problémákkal kerestem fel, közös munkával felfedtük ennek az okát. Idővel a korábban legyőzhetetlennek hitt pánik rohamok megszűntek.
Zyra
2015. december
szimpatikus, korrekt, megbízható, intelligens
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
  • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
  • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
  • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy általad megadott név és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem mi, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!

Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Orvos
Értékelés elküldése