2 487 177 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Egri-Nagy Tímea - Pszichológus

Egri-Nagy Tímea

4.00 | 9 értékelés
Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

Egri-Nagy Tímea pszichológus, pszichodráma vezető Mindenkinek az életében előfordulhatnak olyan elakadások, amelyekkel egyedül nem sikerül megbirkóznia. A pszichológus abban tud támogatást nyújtani, hogy - Önnel együtt haladva - problémáját új szempon...

Tovább olvasom
Egri-Nagy Tímea - Pszichológus

Egri-Nagy Tímea

Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

Egri-Nagy Tímea pszichológus, pszichodráma vezető Mindenkinek az életében előfordulhatnak olyan elakadások, amelyekkel egyedül nem sikerül megbirkóznia. A pszichológus abban tud támogatást nyújtani, hogy - Önnel együtt haladva - problémáját új szempontból közelíti meg, melynek segítségével jobban megértheti cselekvése...

Tovább olvasom
PszichoFészek - IX.kerület ( Lónyay utca 15.)
1093 Budapest, IX. kerület, Lónyay u. 15. III. em. 2. (Ferencváros)

Időpont foglalás az orvosokhoz

Kedvezményes “narancssárga” időpontok %
Keresd a közelgő, kedvezményes időpontokat!*
Szakterület és szolgáltatás
Kedvezményes “narancssárga” időpontok %
Keresd a közelgő, kedvezményes időpontokat!*

Részletes adatok

Bemutatkozás

Egri-Nagy Tímea pszichológus, pszichodráma vezető 

 

Mindenkinek az életében előfordulhatnak olyan elakadások, amelyekkel egyedül nem sikerül megbirkóznia. A pszichológus abban tud támogatást nyújtani, hogy - Önnel együtt haladva - problémáját új szempontból közelíti meg, melynek segítségével jobban megértheti cselekvései, érzései mozgatórugóit, azaz jobban megismerje önmagát, s megtalálja saját válaszait. 

Egri-Nagy Tímea vagyok, pszichológus, pszichodráma vezető. Munkámat elsősorban pszichodinamikus szemléletben végzem, melynek lényege a problémák mögött meghúzódó tudattalan lelki okok, pszichés konfliktusok feltárása, közös átdolgozása. Az első interjú során (3 alkalom) közösen fogalmazzuk meg a konzultáció célját, és az ülések során együtt keressük meg a megoldáshoz vezető utat.

Szívesen foglalkozom életkori krízisekkel, melyek az egymást követő életszakaszokat kísérik (pl. kapunyitási-, kapuzárási pánik), életszerepek optimalizálásával (pl. hivatás és a magánélet összeegyeztetése) és élethelyzet változások (pl. válás vagy gyerekek kirepülése) okozta problémákkal. Emellett várom rendelésemen, ha:

o   pályakezdőként bizonytalan, szorongásokkal küszködik 

o   nehezen egyezteti össze hivatását és 

o   szüleivel/gyermekével megromlott a kapcsolata és nem tudja hogyan hozza rendbe 

o   a családon belüli konfliktusokon nem képes úrrá lenni 

o   szeretné jobban megérteni saját működését

 

A bejelentkezés két lépcsőben zajlik. A foglaljorvost oldalon történő foglalást követően, a megadott e-mail címre fog kapni egy levelet, melyben a további teendőkkel kapcsolatban tájékoztatom.

Tanulmányok

  • 2011 - : Felnőtt klinikai és mentálhigiéniai szakpszichológus PTE-BTK
  • 2004-2010.: Okleveles pszichológus ELTE-PPK, Életvezetés és tanácsadás szakirány
  • 2010-2014.: Pszichoanalitikusan orientált terápia saját élmény, Magyar Pszichoanalitikus Egyesület
  • 2005-2013.: Pszichodráma vezető Magyar Pszichodráma Egyesület Nyilvántartási szám: 865

Vélemények

4 az 5-ből
5 csillag
44 %
4 csillag
33 %
3 csillag
11 %
2 csillag
0 %
1 csillag
11 %
Orvos
Hozzáállása, figyelmessége, kedvessége 4
Megfelelő volt a tájékoztatásod? 3.56
Megfelelő volt az ellátásod? 3.67

Részletes vélemények

Adrienn
(ellenőrzött értékelés)
2019. március
Kedvessége.
Tudta milyen problémákkal érkezem oda, és feltételezem azt is, hogy nem elég felkészült azok kezeléséhez, mégis fogadott.
Gabriella
(ellenőrzött értékelés)
2018. augusztus
Szívesen mondanék ilyet, de nem tudok.
Számomra csalódáskeltő volt. Nem is a "vizsgálat" maga. De jobban értékeltem volna, ha a doktornő az elején vázolja a helyzetet: csak a szerda 10 órát tudta felajánlani, ami nekem munka miatt nem megfelelő. Azt mondta hívjam másnap mert lehet, hogy a péntek 4 órát is fel tud ajánlani a jövőben történő konzultációkra. Nos, mikor hívtam azzal kellett szembesülnöm, hogy röviden közölte, ez nem fog működni, de tud ajánlani két kollégát házon belül. :o Teljes döbbenet. Azért mentem oda, hogy a problémáimat megoldjuk, ezzel szemben elég kellemetlen érzés, hogy "visszautasított". Mindezt úgy, hogy pontosan tudta már az elején, hogy nem valószínű, hogy tud szabad időpontot biztosítani számomra. Jobban értékeltem volna, ha már az elején kiderül ez számomra. Így tökéletesen kidobott pénznek érzem az elkért konzultációs díjat. :(
Tibor
(nem ellenőrzött értékelés)
2018. június
Érdeklődő és barátságos volt, jó szakembernek bizonyult, mert minden alkalom után egyre jobban éreztem magam. Ma pedig már teljesen gyógyultnak.
-
Gergő
(nem ellenőrzött értékelés)
2016. április
Szorongásos problémákkal kerestem fel, közös munkával felfedtük ennek az okát. Idővel a korábban legyőzhetetlennek hitt pánik rohamok megszűntek.
-
Zyra
(nem ellenőrzött értékelés)
2015. december
szimpatikus, korrekt, megbízható, intelligens
-