244 548 sikeres foglalás
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
Együd Péter - Pszichológus, Pszichoterapeuta

Együd Péter

Beszélt nyelvek:
Bemutatkozás

Együd Péter pszichológus, klinikai szakpszichológus jelölt magánrendelése A pszichoterápiás szemlélet szempontjából nem feltétlenül elsődleges kérdés az, hogy a páciens egészségesnek vagy betegnek számít-e, pszichoterápia annak javasolt, aki változni s...

Specializáció

  • relaxáció
  • rövid és hosszú pszichoanalitikus szemléletű terápia

Tovább olvasom
Panoráma Medical Center
1025 Budapest, II. kerület, Páfrány út 23/b. (Hűvösvölgy)

Időpont foglalás az orvoshoz

felk Foglaláshoz kattintson az időpontra
Budapest, II. kerület, Páfrány út 23/b.
Ár
Adatok frissítése...

Részletes adatok

Bemutatkozás

Együd Péter pszichológus, klinikai szakpszichológus jelölt magánrendelése A pszichoterápiás szemlélet szempontjából nem feltétlenül elsődleges kérdés az, hogy a páciens egészségesnek vagy betegnek számít-e, pszichoterápia annak javasolt, aki változni szeretne.

Specializáció

  • relaxáció
  • rövid és hosszú pszichoanalitikus szemléletű terápia

Vélemények

3 értékelés
2018. november
Teljesen meg voltam vele elégedve.
2018. április
A beszélgetés nyugodt körülmények között zajlott, nem éreztem magam feszélyezve egyáltalán. Hamar feloldódtam és őszintén el tudtam mondani a bajokat.
2018. április
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt ahol a kezelést igénybe vetted?
  • nekünk és orvos partnereinek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgálatásukat még jobbá tudják tenni
  • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek eléhetők oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
  • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy keresztnév (ha szeretnéd) és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem a kezelőorvos, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!
Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Orvos
Értékelés elküldése