1 882 869 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Féderer Sára - Pszichológus

Féderer Sára

Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

Féderer Sára - tanácsadó szakpszichológus, képzésben lévő családterapeuta Az ELTE-n szereztem pszichológusdiplomát 2009-ben, majd krízislélektan szakirányon tanácsadó szakképesítést 2013-ban. Család- és párterapeutajelölként jelenleg is folyik képzése...

Tovább olvasom
Féderer Sára - Pszichológus

Féderer Sára

Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

Féderer Sára - tanácsadó szakpszichológus, képzésben lévő családterapeuta Az ELTE-n szereztem pszichológusdiplomát 2009-ben, majd krízislélektan szakirányon tanácsadó szakképesítést 2013-ban. Család- és párterapeutajelölként jelenleg is folyik képzésem a Magyar Családterápiás Egyesület keretein belül. Általános iskol...

Tovább olvasom
PszichoFészek - I. kerület
1015 Budapest, I. kerület, Csalogány utca 26. IV.em. 2. (Víziváros)

Időpont foglalás az orvosokhoz

IDŐPONT
Kedvezményes időpontok %
Keresd a közelgő, kedvezményes időpontokat!*
Szakterület és szolgáltatás
IDŐPONT
Kedvezményes időpontok %
Keresd a közelgő, kedvezményes időpontokat!*

Részletes adatok

Bemutatkozás

Féderer Sára - tanácsadó szakpszichológus, képzésben lévő családterapeuta

Az ELTE-n szereztem pszichológusdiplomát 2009-ben, majd krízislélektan szakirányon tanácsadó szakképesítést 2013-ban. Család- és párterapeutajelölként jelenleg is folyik képzésem a Magyar Családterápiás Egyesület keretein belül.

Általános iskolákban, gimnáziumban, egyetemi diáktanácsadóban és nevelési tanácsadóban dolgoztam gyerekekkel, serdülőkkel, fiatal felnőttekkel és családokkal, magánrendelés keretein belül pedig elsősorban felnőttekkel és párokkal.

Tanácsadó szakpszichológusként életvezetési elakadásokkal, önismereti kérdésekkel, krízisek esetében várom a hozzám fordulókat: párkapcsolati, családi és más kapcsolati problémák, munkahelyi nehézségek, a fiatal felnőttkor kérdései, lmbtq témák, nevelési kérdések, szülővé válás, gyermekvállalás, stressz, feszültség, a mindennapi élet nehézségei esetén.

Specializáció

  • Életvezetési tanácsadás
  • Stressz, feszültség kezelése
  • Párkapcsolati, családi problémák konzultációja
  • LMBTQ téma kezelése

Tanulmányok

  • Magyar Családterápiás Egyesület - képzésben lévő családterapeuta
  • 2013. Tanácsadó szakképesítés
  • 2009. ELTE - Pszichológusdiploma

Vélemények

0 az 5-ből
5 csillag
0 %
4 csillag
0 %
3 csillag
0 %
2 csillag
0 %
1 csillag
0 %
Orvos
Hozzáállása, figyelmessége, kedvessége -
Megfelelő volt a tájékoztatásod? -
Megfelelő volt az ellátásod? -
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
  • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
  • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
  • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy általad megadott név és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem mi, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!

Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Orvos
Értékelés elküldése