1 882 842 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Fischer Judit - Pszichológus

Fischer Judit

Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

Fischer Judit Klára vagyok, pszichológus. Diplomámat az ELTE PPK-n klinikai és egészségpszichológia szakirányon szereztem. Jelenleg családsegítőben felnőttekkel, serdülőkkel és gyerekekkel is dolgozom, ahol változatos élethelyzetekkel, problémákkal tal...

Tovább olvasom
Fischer Judit - Pszichológus

Fischer Judit

Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

Fischer Judit Klára vagyok, pszichológus. Diplomámat az ELTE PPK-n klinikai és egészségpszichológia szakirányon szereztem. Jelenleg családsegítőben felnőttekkel, serdülőkkel és gyerekekkel is dolgozom, ahol változatos élethelyzetekkel, problémákkal találkozom. Munkám során, abban segítem a hozzám fordulókat, hogy felt...

Tovább olvasom
PszichoFészek - III. kerület - Felnőtt rendelő
1035 Budapest, III. kerület, Vörösvári út 23. I. em. 3. (Óbuda)

Időpont foglalás az orvosokhoz

IDŐPONT
Kedvezményes időpontok %
Keresd a közelgő, kedvezményes időpontokat!*
Szakterület és szolgáltatás
IDŐPONT
Kedvezményes időpontok %
Keresd a közelgő, kedvezményes időpontokat!*

Részletes adatok

Bemutatkozás

Fischer Judit Klára vagyok, pszichológus. Diplomámat az ELTE PPK-n klinikai és egészségpszichológia szakirányon szereztem. Jelenleg családsegítőben felnőttekkel, serdülőkkel és gyerekekkel is dolgozom, ahol változatos élethelyzetekkel, problémákkal találkozom. 


Munkám során, abban segítem a hozzám fordulókat, hogy feltérképezzék erőforrásaikat, megtalálják saját megoldásaikat. Így közösen előrébb jutunk problémáik megfelelő kezelésében, és az azok mögött meghúzódó belső konfliktusok feloldásában. Célom, hogy a közös munka eredményeként, a hozzám forduló kliensek a jövőben hasonló helyzetbe kerülve önállóan is meg tudják oldani problémájukat. Fontosnak tartom a biztonságos közeg megteremtését, ezért empátiával, megértéssel fordulok klienseimhez.


Bizalommal fordulhat hozzám, ha családi, párkapcsolati vagy munkahelyi problémákkal, életvezetési nehézségekkel küzd, pályaválasztási dilemmája van, veszteség érte, sokat stresszel, szeretne jobban kommunikálni, motiválatlan, önismeretén szeretne dolgozni vagy ugyanazzal a problémával küzd újra és újra és nem találja egyedül a megoldást.


Szakmai és emberi fejlődésemhez hozzájárult több külföldi tanulmányi út is. Szakmai gyakorlatot végeztem Prágában, egy pszichoterápiás intézményben, ahol a személyközpontú pszichoterápia alapjaival ismerkedtem meg és egy szemesztert töltöttem a Bécsi Egyetemen. Ezen kívül folyamatosan képzem magam és szupervízióra járok.


Felnőttek megkeresését várom egyéni konzultációra.

Specializáció

  • Párkapcsolati konfliktusok
  • Életvezetési nehézségek
  • Pályaválasztási gondok
  • Stresszkezelés
  • Önismereti problémák

Vélemények

0 az 5-ből
5 csillag
0 %
4 csillag
0 %
3 csillag
0 %
2 csillag
0 %
1 csillag
0 %
Orvos
Hozzáállása, figyelmessége, kedvessége -
Megfelelő volt a tájékoztatásod? -
Megfelelő volt az ellátásod? -
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
  • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
  • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
  • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy általad megadott név és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem mi, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!

Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Orvos
Értékelés elküldése