698 259 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Hodossi Nóra - Pszichológus

Hodossi Nóra

Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

Hodossi Nóra pszichológus, pár-és családterapeuta jelölt magánrendelése. A magánrendelésemen a következő szolgáltatásokat van lehetőség igénybe venni: Egyéni terápia: Olyan felnőtteket és serdülőket várok, akik kapcsolati nehézségekkel, vagy egyéb él...

Specializáció

 • - Kapcsolati nehézségek
 • - Életvezetési problémák
 • - Párkapcsolati problémák
 • - Családterápia

Tovább olvasom
PszichoFészek - XIII. kerület
1133 Budapest, XIII. kerület, Hegedűs Gyula utca 64-66. (Újlipótváros)

Időpont foglalás az orvoshoz

felk Foglaláshoz kattintson az időpontra
Budapest, XIII. kerület, Hegedűs Gyula utca 64-66.
Ár
Adatok frissítése...

Részletes adatok

Bemutatkozás

Hodossi Nóra pszichológus, pár-és családterapeuta jelölt magánrendelése.

A magánrendelésemen a következő szolgáltatásokat van lehetőség igénybe venni:

Egyéni terápia:

Olyan felnőtteket és serdülőket várok, akik kapcsolati nehézségekkel, vagy egyéb életvezetési problémával küzdenek, és elszánták magukat, hogy tesznek azért, hogy harmonikusabb és teljesebb legyen az életük.

 

Párterápia:

Minden pár életében vannak harmonikusabb és nehezebb időszakok. A nehézségek nagy részén idővel és munkával túl lehet lendülni. A párterápia segíthet hatékonyabbá tenni a felek közötti kommunikációt, megtalálni a konfliktus valódi forrását, valamint feltárni a kapcsolat erőforrásait, amelyek segítik az építkezést és az előrehaladást.

 

Családterápia:

A családterápia célja a család belső harmóniájának, egyensúlyának visszaállítása. Nem keresünk „felelőst” vagy „hibást”, hanem arra törekszünk, hogy minden egyes tag jól érezze magát a család közösségében

Specializáció

 • - Kapcsolati nehézségek
 • - Életvezetési problémák
 • - Párkapcsolati problémák
 • - Családterápia

Vélemények

1 értékelés
2020. január
Nóra, azon felül, hogy kiváló szakmai tudást és képességeket tanusított, egyedülállóan erős empátiával rendelkezik. Nem tudtam úgy elmesélni a számomra szomorú, vagy fájdalmas életeseményeimet, hogy ne láttam volna az arcán, hogy pontosan átérzi azt, amin keresztülmegyek.
Nem tudok negatív tapasztalatot felidézni. Egyedül talán csak az 50 perc rövidsége, ami időnként kizökkentett a gyógyulási folyamatból.
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
 • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
 • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
 • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy keresztnév (ha szeretnéd) és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem a kezelőorvos, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!
Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Orvos
Értékelés elküldése