235 512 sikeres foglalás
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
Kovács Györgyi - Pszichológus, Gyermekpszichológus

Kovács Györgyi

Beszélt nyelvek:
Bemutatkozás

Kovács Györgyi klinikai szakpszichológus, pszichoterapeuta magánrendelése. Gyermek pszichodiagnosztikával és analitikusan orientált gyerek pszichoterápiával foglalkozik. Szakmai tapasztalatot Pedagógiai Szakszolgálatban, Szakértői Bizottságban, gyermek...

Specializáció

  • pszichodiagnosztika
  • pszichoterápia

Tovább olvasom
Panoráma Medical Center
1025 Budapest, II. kerület, Páfrány út 23/b. (Hűvösvölgy)

Időpont foglalás az orvoshoz

felk Foglaláshoz kattintson az időpontra
Budapest, II. kerület, Páfrány út 23/b.
Ár
Adatok frissítése...

Részletes adatok

Bemutatkozás

Kovács Györgyi klinikai szakpszichológus, pszichoterapeuta magánrendelése. Gyermek pszichodiagnosztikával és analitikusan orientált gyerek pszichoterápiával foglalkozik. Szakmai tapasztalatot Pedagógiai Szakszolgálatban, Szakértői Bizottságban, gyermekkórházban, valamint magánrendelés keretei között szerzett. Gyakorlati tapasztalatból tudja, hogy sok gyermekkori pszichés probléma csak team munkában kezelhető eredményesen. Például a szomatikus tüneteket mutató és a krónikus betegséggel küzdő gyerekek, akik esetében sokszor az egész család pszichés támogatásra szorul. Gyerek pszichodiagnosztika, analitikusan orientált gyerek pszichoterápia, gyermekkori pszichés zavarok felismerése, fejlődési zavarok kezelése miatt keresse magánrendelését.

Specializáció

  • pszichodiagnosztika
  • pszichoterápia

Vélemények

Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt ahol a kezelést igénybe vetted?
  • nekünk és orvos partnereinek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgálatásukat még jobbá tudják tenni
  • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek eléhetők oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
  • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy keresztnév (ha szeretnéd) és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem a kezelőorvos, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!
Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Orvos
Értékelés elküldése