1 477 317 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Kun Emese Fatime - Pszichológus

Kun Emese Fatime

5.0 | 13 értékelés
Beszélt nyelvek: angol, magyar
Bemutatkozás

Kun Emese Fatime vagyok pszichológus, relaxációs gyakorlatvezető. Az alap- és a mesterképzésemet is Károli Gáspár Református Egyetemen végeztem, a posztgraduális képzést felnőtt klinikai- és egészségpszichológia szakirányon. Az utolsó két év során elv...

Tovább olvasom
Kun Emese Fatime - Pszichológus

Kun Emese Fatime

Beszélt nyelvek: angol, magyar
Bemutatkozás

Kun Emese Fatime vagyok pszichológus, relaxációs gyakorlatvezető. Az alap- és a mesterképzésemet is Károli Gáspár Református Egyetemen végeztem, a posztgraduális képzést felnőtt klinikai- és egészségpszichológia szakirányon. Az utolsó két év során elvégeztem az Autogén tréning képzést, valamint a ráépülő Várandós rela...

Tovább olvasom
Pszichofészek - XII. kerület
1123 Budapest, XII. kerület, Greguss u. 5. II.em./3. (Krisztinaváros)

Időpont foglalás az orvosokhoz

IDŐPONT
Kedvezményes időpontok %
Keresd a közelgő, kedvezményes időpontokat!*
Szakterület és szolgáltatás
IDŐPONT
Kedvezményes időpontok %
Keresd a közelgő, kedvezményes időpontokat!*

Részletes adatok

Bemutatkozás

Kun Emese Fatime vagyok pszichológus, relaxációs gyakorlatvezető.

Az alap- és a mesterképzésemet is Károli Gáspár Református Egyetemen végeztem, a posztgraduális képzést felnőtt klinikai- és egészségpszichológia szakirányon. Az utolsó két év során elvégeztem az Autogén tréning képzést, valamint a ráépülő Várandós relaxáció tanfolyamot is. 2020 őszén kezdem a DREAM terápia alapképzését.

Célom, hogy legjobb tudásom szerint kísérjem a hozzám fordulókat az önismeret útján, hogy egy nyugodt, elfogadó környezetben rátaláljanak belső erőforrásaikra. Bátorságra és kitartásra van szükség ahhoz, hogy szembenézzünk a problémáinkkal, ehhez fejlődni fog a türelme és az őszintesége is (önmagával és másokkal is). Ezek a kvalitások a segítségére lesznek abban, hogy egy egészséges megküzdéssel legyőzze nehézségeit, valamint hogy felelősséget tudjon vállalni saját hibáiért és felülkerekedjen azokon.

A több mint másfél évtizedes sportolói múltam során számos életleckét sajátítottam el, amit a magánéletemben és a szakmámban is kamatoztathatok, például, hogy a határaink feszegetése csak elsőre tűnik félelmetesnek, és amint legyőzzük ezt a félelmet, közelebb kerülünk önmagunk megismeréséhez és a személyes potenciálunk maximalizálásához.

A külföldön töltött éveknek köszönhetően, angolul is vállalok tanácsadást.

Az alábbi problémákkal forduljon hozzám bizalommal:

 • szorongás, stresszkezelés
 • várandósság alatt és előtt felmerülő problémák (szüléstől való félelem, anyasághoz való adaptáció)
 • önértékelési problémák
 • párkapcsolati elakadások
 • életvezetési problémák
 • önismeret, személyiségfejlesztés
 • nőiesség, női szerep és megélése kérdéskör

 

Specializáció

 • Stresszkezelés
 • Várandóssággal kapcsolatos félelmek kezelése
 • Életvezetési és párkapcsolati problémák kezelése

Tanulmányok

 • Károli Gáspár Református Egyetem

Vélemények

5 az 5-ből
5 csillag
100 %
4 csillag
0 %
3 csillag
0 %
2 csillag
0 %
1 csillag
0 %
Orvos
Hozzáállása, figyelmessége, kedvessége 5
Megfelelő volt a tájékoztatásod? 5
Megfelelő volt az ellátásod? 5

Részletes vélemények

Andrea
2021. február
Segített, támogatott, megtartott és rávilágított olyan dolgokra, amelyekre magamtól sosem lettem volna képes. Nyugodtan jelentem ki, hogy életem egyik legjobb döntése volt a terápiás folyamat megkezdése. Köszönöm Emese! Andrea
-
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
 • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
 • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
 • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy keresztnév (ha szeretnéd) és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem a kezelőorvos, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!
Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Orvos
Értékelés elküldése