887 427 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Lubani Amina - Pszichológus

Lubani Amina

(1)
Beszélt nyelvek: angol, magyar
Bemutatkozás

Lubani Amina pszichológus, relaxációs terapeuta magánrendelése Forduljon hozzám bizalommal életvezetési nehézségek, stresszkezelés, önismereti kérdések, önértékelési-, párkapcsolati problémák, esetlegesen krízishelyzetek esetén. 2005 óta dolgozom psz...

Tovább olvasom
Lubani Amina - Pszichológus

Lubani Amina

Beszélt nyelvek: angol, magyar
Bemutatkozás

Lubani Amina pszichológus, relaxációs terapeuta magánrendelése Forduljon hozzám bizalommal életvezetési nehézségek, stresszkezelés, önismereti kérdések, önértékelési-, párkapcsolati problémák, esetlegesen krízishelyzetek esetén. 2005 óta dolgozom pszichológusként, mely során szerteágazó szakmai tapasztalatokat szerez...

Tovább olvasom
Pszichofészek - XII. kerület
1123 Budapest, XII. kerület, Greguss u. 5. II.em./3. (Krisztinaváros)

Időpont foglalás az orvosokhoz

Szolgáltatás és szakterület

Részletes adatok

Bemutatkozás

Lubani Amina pszichológus, relaxációs terapeuta magánrendelése

Forduljon hozzám bizalommal életvezetési  nehézségek, stresszkezelés, önismereti kérdések, önértékelési-, párkapcsolati problémák, esetlegesen krízishelyzetek esetén.

2005 óta dolgozom pszichológusként, mely során szerteágazó szakmai tapasztalatokat szereztem. 2011-ben klinikai- és mentálhigiéniai szakpszichológus képesítést szereztem a SOTE-n. A felnőttekkel és tinédzserekkel végzett egyéni pszichológiai tanácsadás mellett kommunikációs- és konfliktuskezelő tréningeket tartottam huzamosabb ideig, melyek során sikeresen tudtam alkalmazni tranzakcióanalitikus szemléletű technikákat. Rendszeresen tartok autogén tréning csoportokat egyetemi dolgozók, valamint magyar és külföldi hallgatók számára az ELTE-n.

Munkám során kiemelten fontos számomra a klienseimmel történő őszinte és bizalmi légkör megteremtése. Ennek létrejöttét segíti a hozzám fordulók problémái iránti érzékenységem, nyitottságom és elfogadó hozzáállásom. Megbízható, pontos és lelkiismeretes vagyok. A konzultációk során arra törekszem, hogy klienseimmel közösen térképezzük fel erőforrásaikat, melyekre építve elősegíthetjük életnehézségeik enyhítését  és – lehetőség szerinti – megoldását.

Feszültség- és stresszoldásra relaxációs technikákat alkalmazok, főként autogén tréninget, melyre a Magyar Relaxációs és Szimbólumterápiás Egyesület módszerspecifikus képzésén szereztem képesítést.

Magyar és angol nyelvű konzultációkra várom klienseimet.

Counselling sessions in English

 

Specializáció

  • Stresszkezelés
  • Önértékelési, párkapcsolati problémák kezelése
  • Autogén tréning
  • Életvezetési nehézségek

Vélemények

1 értékelés
2019. április
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
  • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
  • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
  • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy keresztnév (ha szeretnéd) és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem a kezelőorvos, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!
Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Orvos
Értékelés elküldése