2 749 308 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Melli Krisztina - Pszichológus

Melli Krisztina

5.00 | 2 értékelés
Beszélt nyelvek: angol, magyar, német
Bemutatkozás

Az önismeret mindig egy izgalmas utazás, amit elindíthat a kíváncsiság, vagy egy megtapasztalt nehézség. Holisztikus szemléletemmel szívesen támogatlak ezen az úton. Családi hagyományokat követve a közgazdász pályát választottam, amiben most már lassa...

Tovább olvasom
Melli Krisztina - Pszichológus

Melli Krisztina

Beszélt nyelvek: angol, magyar, német
Bemutatkozás

Az önismeret mindig egy izgalmas utazás, amit elindíthat a kíváncsiság, vagy egy megtapasztalt nehézség. Holisztikus szemléletemmel szívesen támogatlak ezen az úton. Családi hagyományokat követve a közgazdász pályát választottam, amiben most már lassan egy évtizede dolgozom, ebből az utóbbi 5 évet vezető beosztásban....

Tovább olvasom
Melli Krisztina Magánrendelés
1136 Budapest, XIII. kerület, Felka utca 4, kapucsengő: Reikon. 4.emelet

Időpont foglalás az orvosokhoz

Kedvezményes “narancssárga” időpontok %
Keresd a közelgő, kedvezményes időpontokat!*
Szakterület és szolgáltatás
Kedvezményes “narancssárga” időpontok %
Keresd a közelgő, kedvezményes időpontokat!*

Részletes adatok

Bemutatkozás

Az önismeret mindig egy izgalmas utazás, amit elindíthat a kíváncsiság, vagy egy megtapasztalt nehézség. Holisztikus szemléletemmel szívesen támogatlak ezen az úton.

Családi hagyományokat követve a közgazdász pályát választottam, amiben most már lassan egy évtizede dolgozom, ebből az utóbbi 5 évet vezető beosztásban. A munka mellett már egy adag élet-és munkatapasztalattal a hátam mögött végeztem el pszichológusi képzést.

Meglátásom és tapasztalatom szerint a közös munka és a beszélgetésbe behozott témák feldolgozása az új gondolatok keresztül elindít egy önismereti folyamatot. Ezzel felszínre kerülnek -és így feldolgozási lehetőséget kapnak- elnyomott, elfeledett, mély, fundamentális érzések, vágyak, emlékek. Amennyiben a felfedett, megértett, és így elfogadott jegyeinkkel békébe kerülünk, teljesebbek leszünk, önreflektívebbek, kiegyensúlyozottabbak, ellenállóbbak.

Számomra mindig a Te érzéseid elfogadása és támogatása a legfontosabb. Mindemellett a közös munkánkban hangsúlyt fektetek a behozott probléma komplex megértésére, feldolgozására. Üléseink alatt teljes figyelmemmel Feléd fordulok azzal a céllal, hogy megismerhesselek és segítselek a közös úton. Biztos lehetsz benne, hogy nem könnyed javaslatokat és általános bölcsességeket, vagy gyakran hangoztatott igazságokat viszek be a beszélgetésekbe. Közös munkánk során jól feltett kérdésekkel, a hallottak és a bennem kialakult érzések és érzetek visszajelzésével segítelek.

Tanulmányok

  • 2022- Képzésben lévő gyásztanácsadó
  • 2020-2022: Szegedi Tudományegyetem, Okleveles pszichológus (MA)
  • 2015-2019: Károli Gáspár Református Egyetem, Viselkedéselemző (BA)
  • 2012-2014: Budapesti Corvinus Egyetem, Vezetés és szervezés (MSc)
  • 2007-2012: Budapesti Corvinus Egyetem, Gazdálkodási és menedzsment (BSc)

Melli Krisztina vélemények

5 az 5-ből
5 csillag
100 %
4 csillag
0 %
3 csillag
0 %
2 csillag
0 %
1 csillag
0 %
Orvos
Hozzáállása, figyelmessége, kedvessége 5
Megfelelő volt a tájékoztatásod? 5
Megfelelő volt az ellátásod? 5

Részletes vélemények