1 473 489 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Molnár Kata - Pszichológus

Molnár Kata

Beszélt nyelvek: angol, magyar
Bemutatkozás

Molnár Kata, pszichológus, család-, és párterapeuta-jelölt vagyok. Módszerek, amelyeket alkalmazok: Autogén tréning: az általános jó közérzet eléréséhez kulcsfontosságú relaxációs technika. Életvezetési, pszichológiai tanácsadás: Nyíltan, bátran, őszin...

Tovább olvasom
Molnár Kata - Pszichológus

Molnár Kata

Beszélt nyelvek: angol, magyar
Bemutatkozás

Molnár Kata, pszichológus, család-, és párterapeuta-jelölt vagyok. Módszerek, amelyeket alkalmazok: Autogén tréning: az általános jó közérzet eléréséhez kulcsfontosságú relaxációs technika. Életvezetési, pszichológiai tanácsadás: Nyíltan, bátran, őszintén, ítélkezésmentesen, elvárások nélkül lehet beszélni az Önt fogla...

Tovább olvasom
PszichoFészek - III. kerület - Felnőtt rendelő
1035 Budapest, III. kerület, Vörösvári út 23. I. em. 3. (Óbuda)

Időpont foglalás az orvosokhoz

IDŐPONT
Kedvezményes időpontok %
Keresd a közelgő, kedvezményes időpontokat!*
Szakterület és szolgáltatás
IDŐPONT
Kedvezményes időpontok %
Keresd a közelgő, kedvezményes időpontokat!*

Részletes adatok

Bemutatkozás

Molnár Kata, pszichológus, család-, és párterapeuta-jelölt vagyok. Módszerek, amelyeket alkalmazok: Autogén tréning: az általános jó közérzet eléréséhez kulcsfontosságú relaxációs technika. Életvezetési, pszichológiai tanácsadás: Nyíltan, bátran, őszintén, ítélkezésmentesen, elvárások nélkül lehet beszélni az Önt foglalkoztató, az Ön számára nehézséget jelentő kérdésekről. Család-, és Párterápia: A legnagyobb mértékű elköteleződés, a legmeghittebb szerelmi házasság is kihívások elé állítja a párt. Ez olykor kommunikációs különbségekből fakad, olykor a folyamatosan váltkozó élethelyzet miatt adódnak újszerű problémák két ember között. A gyerekek érkezésével, ha úgy tetszik, csak tovább bonyolódik a pár kapcsolata. A párterápia során segítünk feltárni azokat az esetleges kommunikációs csapdákat, amelyek megnehezítik egymás megértését. Előrfordul, hogy a pár származási családjának struktúrájából, szokásaiból, elvárásaiból eredeztethetők a mostani élethelyzet nehézségei. Ezek feltárása, felismerése, kimondása már önmagában jótékony hatású. I also hold two degrees in translation and interpretation. I offer counseling in English as well. My work experience as a school psychologist in a vocational school (that has over 200 students between the ages of 14-20) helped me to gain a lot of experience in dealing with the adolescent age group as well as with the parents who seek professional help. Having lived 6 years abroad, I have been fortunate to be influenced by different cultures, which makes me fluent, not only in English, but “versatile” in understanding the potential difficulties that may arise from the relocation to a new country and living abroad.

Tanulmányok

  • Károli Gáspár Református Egyetem - okleveles pszichológus
  • ELTE-BTK - szakfordító és tolmács
  • University of Texas at Dallas: BA in Literary Studies
  • Magyar Pszichodráma Egyesület – 450 órás saját élményű pszichodráma képzés
  • Magyar relaxációs és Szimbólumterápiás Egyesület – Autogén tréner
  • Magyar Családterápiás Egyesület – Család,-és Párterapeuta-jelölt

Vélemények

0 az 5-ből
5 csillag
0 %
4 csillag
0 %
3 csillag
0 %
2 csillag
0 %
1 csillag
0 %
Orvos
Hozzáállása, figyelmessége, kedvessége -
Megfelelő volt a tájékoztatásod? -
Megfelelő volt az ellátásod? -
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
  • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
  • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
  • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy keresztnév (ha szeretnéd) és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem a kezelőorvos, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!
Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Orvos
Értékelés elküldése