1 187 052 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Moss Kinga - Pszichológus

Moss Kinga

Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

Moss Kinga pszichológus magánrendelése. A pszichológia mellett az életem fontos részét képezi a tánc is, már 15 éve mondhatom magam táncosnak, és még mindig ámulatba ejt, hogyan rímelnek a lelki folyamatok a táncra. A testünk részletekbe menő ismerete...

Tovább olvasom
Moss Kinga - Pszichológus

Moss Kinga

Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

Moss Kinga pszichológus magánrendelése. A pszichológia mellett az életem fontos részét képezi a tánc is, már 15 éve mondhatom magam táncosnak, és még mindig ámulatba ejt, hogyan rímelnek a lelki folyamatok a táncra. A testünk részletekbe menő ismerete, a befelé-figyelés, elmélyülés képessége, testtudatosság – önazonos...

Tovább olvasom
PszichoFészek - XIII. kerület
1133 Budapest, XIII. kerület, Hegedűs Gyula utca 64-66. (Újlipótváros)

Időpont foglalás az orvosokhoz

Szakterület és szolgáltatás

Részletes adatok

Bemutatkozás

Moss Kinga pszichológus magánrendelése.

A pszichológia mellett az életem fontos részét képezi a tánc is, már 15 éve mondhatom magam táncosnak, és még mindig ámulatba ejt, hogyan rímelnek a lelki folyamatok a táncra. A testünk részletekbe menő ismerete, a befelé-figyelés, elmélyülés képessége, testtudatosság – önazonosság, őszinteség önmagunkkal, kreativitás, asszertív és konstruktív őszinteség másokkal, kompromisszumkészség, önkritika, felelősségvállalás a saját hibáinkért, döntéseinkért, önbizalom, mélyre temetett nőiesség és férfiasság, bátorság, türelem, kitartás és még sorolhatnánk.

A tánc tanítása révén azt is megtanulhattam, hogy nem csak saját magamnál, hanem másoknál hogyan jelennek meg ezek a közös vonások, és hogy hogyan lehetne fejleszteni őket. Az NLP módszer (Neuro-Lingvisztikus Programozás) segítségével, egy biztonságos és nyugodt légkörben tudunk megfogalmazni egy célkitűzést, fel tudjuk térképezni az erőforrásokat, tudunk változtatni a negatív hatású mintázatokon, és át tudunk keretezni negatív tartalmakat pozitív tapasztalatokká. Ezzel rálátást nyerhet igényeire, az egyes döntési helyzetek mibenlétére, és a különböző élethelyzetek összefüggéseire.

Amivel hozzám fordulhatnak:

 • konfliktus kezelés tanulása
 • életvezetési problémák
 • alkalmazkodási, beilleszkedési nehézségek
 • személyiségfejlesztés, önismeret
 • kapcsolati elakadások
 • asszertivitás tanulása
 • szorongás, stresszkezelés
 • célnélküliség, pályakép tervezése
 • önbizalomhiány, önértékelési problémák

 

Specializáció

 • Neuro-Lingvisztikus Programozás (NLP)

Tanulmányok

 • Károli Gáspár Református Egyetem (BA, MA

Vélemények

0 az 5-ből
5 csillag
0 %
4 csillag
0 %
3 csillag
0 %
2 csillag
0 %
1 csillag
0 %
Orvos
Hozzáállása, figyelmessége, kedvessége -
Megfelelő volt a tájékoztatásod? -
Megfelelő volt az ellátásod? -
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
 • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
 • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
 • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy keresztnév (ha szeretnéd) és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem a kezelőorvos, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!
Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Orvos
Értékelés elküldése