1 018 515 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Nagy Ágnes - Pszichológus

Nagy Ágnes

Beszélt nyelvek: angol, magyar
Bemutatkozás

Nagy Ágnes klinikai szakpszichológus, integratív hipnoterapeuta jelölt magánrendelése. 1974-ben születtem Mátészalkán. Huszonhárom évesen angol irodalom és nyelv szakon, harmincnégy évesen pszichológia szakon végeztem a Debreceni Egyetemen. Felnőtt kl...

Tovább olvasom
Nagy Ágnes - Pszichológus

Nagy Ágnes

Beszélt nyelvek: angol, magyar
Bemutatkozás

Nagy Ágnes klinikai szakpszichológus, integratív hipnoterapeuta jelölt magánrendelése. 1974-ben születtem Mátészalkán. Huszonhárom évesen angol irodalom és nyelv szakon, harmincnégy évesen pszichológia szakon végeztem a Debreceni Egyetemen. Felnőtt klinikai szakpszichológus képzettséget 2014-ben szereztem ugyanitt. Öt...

Tovább olvasom
Nagy Ágnes Magánrendelése - Budapest
1122 Budapest, XII. kerület, Krisztina krt. 7. II. emelet (Városmajor)
Nagy Ágnes Magánrendelése - Budajenő
2093 Budajenő, Fürt utca 17.

Időpont foglalás az orvosokhoz

Szakterület és szolgáltatás

Részletes adatok

Bemutatkozás

Nagy Ágnes klinikai szakpszichológus, integratív hipnoterapeuta jelölt magánrendelése.

1974-ben születtem Mátészalkán. Huszonhárom évesen angol irodalom és nyelv szakon, harmincnégy évesen pszichológia szakon végeztem a Debreceni Egyetemen. Felnőtt klinikai szakpszichológus képzettséget 2014-ben szereztem ugyanitt. Öt évig dolgoztam a Mátészalkai Kórház Neurológia és Rehabilitációs részlegén megosztva. Később Budapestre költöztünk és itt vizsgáló pszichológusként állok alkalmazásban. A tesztelésen és szakvélemények készítésén túl részt vállalok a szervezetben folyó reziliencia oktatásában és speciális igényeket kielégítő tréning anyagok fejlesztésében.

Gyakorlatom depresszió, fóbiák, pánik, gyász, túlzott alkohol és drogfogyasztás, korai traumák (abúzus, érzelmi elhanyagolás), közepesen súlyos realitásvesztés tüneteinek kezelésében van, továbbá olyan problémákban, ahol a testi panaszok okozzák a szenvedést, de pszichés támogatás mellett jobb eredmények érhetők el az orvosi kezelésben (alvászavar, szédülés, nyaki fájdalmak, látászavar, gerincproblémák, migrén, epilepszia…stb).

Integratív hipnoterápiás eszközöket használok, hogy akadozó vagy nehéz terápiás folyamatot oldottabbá, egyes témákat, korai tapasztalatokat elérhetővé tegyenek. A terápiában fontosnak tartom az én-másik, a külső-belső állapotok tudatosítását (mentalizáció), mely az érzelemszabályozás mikrováltozásainak tükre, bensőséges kapcsolataink alapja, ennek felfüggesztése a pszichés stressz kötőanyaga. Aki a hosszú távú egyensúly megteremtésében gondokodik, a folyamatban lévő mindfulness alapú kognitív terápiás képzésem és több éves gyakorlásom talán elegendő alap ahhoz, hogy az elme csendjének állhatatos műveléséhez hozzásegítsem.

 Terápiás szerződést a harmadik alkalom után szoktam kötni egy közösen megállapított célra, általában kötött számú alkalomra. Ha több feltétel is adott, időnként nem meghatározott végű terápiát is vállalok.

Nem vagyok sem okosabb, sem bölcsebb a klienseimnél. Sokszor lenyűgöző gondolkodású és sorsú emberek jönnek hozzám, de ahogyan a szem nem látja önmagát, úgy a lélek is csak mások tükrében tapasztalhatja meg énjének vetületeit, a terápiás szövetség pedig teret ad ezek begyűjtéséhez.

A következő problémákkal fordulhat hozzám:

- Vagy mindennapi nehéz élethelyzetek: munkahelyi feszültségek, megrekedés a karrierben, párkapcsolati nehézségek, nevelési nehézségek, céltalanság, kiüresedettség, magány, veszteség (munkahelyi, kapcsolati).

- Vagy szenvedést okozó tünetekkel körülhatárolt pszichés problémák: pánik, fóbia, trauma, szomatikus problémák enyhítése, hangulatzavar, érzelmi regulációs probléma, felnőttkori figyelemzavar, impulzuskontollzavar, a személyiség egészét érintő problémák.

Specializáció

 • - pszichodinamikus gondolkodás
 • - mentalizáció alapú intervenciók
 • - integratív hipnoterápiás módszerek
 • - mindfulness
 • - therapy in English

Kórházi háttér

 • Mátészalkai Kórház Neurológia osztály

Tanulmányok

 • - angol nyelv és irodalom MA,
 • - pszichológia MA,
 • - klinikia szakpszichológus képzés
 • - integratív hipnoterápiás képzés (befejezés előtt)

Tagságok

 • MOK

Vélemények

Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
 • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
 • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
 • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy keresztnév (ha szeretnéd) és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem a kezelőorvos, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!
Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Orvos
Értékelés elküldése