1 477 341 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Nagy Eszter - Pszichológus

Nagy Eszter

5.0 | 2 értékelés
Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

Nagy Eszter vagyok, krízistanácsadó szakpszichológus, autogén tréner, pályaorientációs konzulens, család- és párterapeuta jelölt. Évek óta foglalkozom gyermekek és felnőttek, családok és párok pszichológiai megsegítésével (szupervízió mellett). Tanácsa...

Tovább olvasom
Nagy Eszter - Pszichológus

Nagy Eszter

Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

Nagy Eszter vagyok, krízistanácsadó szakpszichológus, autogén tréner, pályaorientációs konzulens, család- és párterapeuta jelölt. Évek óta foglalkozom gyermekek és felnőttek, családok és párok pszichológiai megsegítésével (szupervízió mellett). Tanácsadó szakpszichológusként alapvetően egészséges, de problémákkal, nehé...

Tovább olvasom
PszichoFészek - II. kerület (Szász Károly utca 6.)
1027 Budapest, II. kerület, Szász Károly u. 6. II. emelet 6. (Víziváros)

Időpont foglalás az orvosokhoz

IDŐPONT
Kedvezményes időpontok %
Keresd a közelgő, kedvezményes időpontokat!*
Szakterület és szolgáltatás
IDŐPONT
Kedvezményes időpontok %
Keresd a közelgő, kedvezményes időpontokat!*

Részletes adatok

Bemutatkozás

Nagy Eszter vagyok, krízistanácsadó szakpszichológus, autogén tréner, pályaorientációs konzulens, család- és párterapeuta jelölt. Évek óta foglalkozom gyermekek és felnőttek, családok és párok pszichológiai megsegítésével (szupervízió mellett). Tanácsadó szakpszichológusként alapvetően egészséges, de problémákkal, nehézségekkel szembenéző személyekkel, párokkal, családokkal foglalkozom. Célom az ő jóllétüknek fejlesztése, életminőségük javítása, egészségük megőrzése.

Életünk során sokszor kerülünk szembe nehézségekkel, amiket saját erőforrásaink segítségével igyekszünk megoldani többnyire sikeresen. Azonban akadhatnak olyan helyzetek, problémák, amikkel egyedül nem vagy csak külső segítséggel boldogulunk. Ilyenkor hasznos felkeresni egy megfelelő szaktudással rendelkező pszichológust. Ezekben a helyzetekben segítem a hozzám fordulókat, hogy megtalálják saját megoldásaikat, vagy épp felismerjék a fejlődésük útjában álló akadályokat.  Hiszek abban, hogy mindenki képes fejlődésre, változásra. Meggyőződésem, hogy minden ember egyedi és megismételhetetlen, így más-más módszer lehet segítségére problémái megoldásában. Jómagam ezért is törekszem a folyamatos önképzésre, új módszerek elsajátítására, hogy klienseim a hozzájuk leginkább illeszkedő módszerrel tudjam segíteni. Munkám során kiemelten fontosnak tartom egy olyan biztonságos, elfogadó, ítélkezésmentes légkörnek a megteremtését, ami elősegíti a megnyílást, és lehetőséget ad az egyéni/párkapcsolati/családi problémák megosztására és a közös gondolkozásra.

Család- és párterapeuta jelöltként támogatom klienseimet a párkapcsolati és családi nehézségeik közös megoldásában. Úgy gondolom, hogy minden párkapcsolatban, minden életszakaszban/életciklusban hasznos lehet egy kis útbaigazítás, hiszen ahogy személyiségünk, úgy párkapcsolatunk/családunk is folyamatosan alakul, fejlődik. Ebben a fejlődésben különösen nehéz lehet az új szakaszokba való átlépés, vagy ha valamilyen váratlan krízisesemény következik be a pár/család életében. A családterápia rendszerszemléletben gondolkozik, mely szerint egyetlen változás a rendszerben kihat az egész működésére. A pár- és családterápiás üléseken a nehézségeket a családi rendszerben értelmezzük.

 (A család és párterápiákat Ács Réka család- és párterapeuta jelölt kolleganőmmel közösen tartjuk.)

Specializáció

 • Párkapcsolati problémák (pl. gyakori konfliktusok, elköteleződés, bizalmi kérdések, szexualitás, „vele vagy nélküle” dilemmák)
 • Kommunikációs nehézségek az egyes családtagok között
 • Elhúzódó konfliktusok, gyakori félreértések, viták
 • A gyermekek nevelésével kapcsolatos problémák, feszültségek
 • Egész családot érintő krízishelyzetek, problémák
 • Életszakaszok változását kísérő elakadások, feszültségek

Tanulmányok

 • Tanácsadó szakpszichológus - krízis szakirány Eötvös Loránd Tudományegyetem, 2018
 • Okleveles pszichológus - klinikai- és egészségpszichológiai szakirány Károli Gáspár Református Egyetem, 2013
 • Pár- és családterápiás módszerspecifikus képzés Magyar Családterápiás Egyesület, 2012- jelenleg szupervíziós fázisban
 • Autogén tréning képzés Magyar Relaxációs és Szimbólumterápiás Egyesület, 2014
 • Pályaorientációs konzulens és Nemzeti Pályaorientációs Portál felhasználó képzés TÁMOP, 2015
 • Coaching pszichológus képzés Life coach - Az ELTE PPK Tanácsadó Szakpszichológus Képzés és Magyar Coaching Pszichológiai Egyesület közös képzése, 2017-2018

Vélemények

5 az 5-ből
5 csillag
100 %
4 csillag
0 %
3 csillag
0 %
2 csillag
0 %
1 csillag
0 %
Orvos
Hozzáállása, figyelmessége, kedvessége 5
Megfelelő volt a tájékoztatásod? 5
Megfelelő volt az ellátásod? 5

Részletes vélemények

Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
 • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
 • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
 • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy keresztnév (ha szeretnéd) és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem a kezelőorvos, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!
Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Orvos
Értékelés elküldése