2 616 126 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Plesz Barbara - Pszichológus, Gyermekpszichológus

Plesz Barbara

5.00 | 1 értékelés
Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

Plesz Barbara vagyok, pszichológus, zenész, anya. Már gyermekkoromban gyerekekkel szerettem volna foglalkozni, de az akkor elképzelt óvónő irány helyett végül a pszichológia mellett kötöttem ki. A gyermekek szeretete megmaradt, így választottam szakir...

Tovább olvasom
Plesz Barbara - Pszichológus, Gyermekpszichológus

Plesz Barbara

Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

Plesz Barbara vagyok, pszichológus, zenész, anya. Már gyermekkoromban gyerekekkel szerettem volna foglalkozni, de az akkor elképzelt óvónő irány helyett végül a pszichológia mellett kötöttem ki. A gyermekek szeretete megmaradt, így választottam szakirányt. Az ELTE Pszichológia szakán, Tanácsadás és Iskolapszichológia...

Tovább olvasom
Plesz Barbara magánrendelése
1111 Budapest, XI. kerület, Lágymányosi utca 17/b 1. csengő (Lágymányos)

Időpont foglalás az orvosokhoz

Kedvezményes “narancssárga” időpontok %
Keresd a közelgő, kedvezményes időpontokat!*
Szakterület és szolgáltatás
Kedvezményes “narancssárga” időpontok %
Keresd a közelgő, kedvezményes időpontokat!*

Részletes adatok

Bemutatkozás

Plesz Barbara vagyok, pszichológus, zenész, anya.

Már gyermekkoromban gyerekekkel szerettem volna foglalkozni, de az akkor elképzelt óvónő irány helyett végül a pszichológia mellett kötöttem ki. A gyermekek szeretete megmaradt, így választottam szakirányt. Az ELTE Pszichológia szakán, Tanácsadás és Iskolapszichológia szakirányon végeztem 2013-ban, majd egészen 2019 év végéig egy belvárosi iskolában dolgoztam iskolapszichológusként (6-18 éves korosztállyal). Jelenleg pedig a Magyar Komplex Pszichoterápiás Egyesület Integratív Gyermek Pszichoterapeuta képzését végzem, mely módszertant szupervízió mellett használom is. Eszköztáramban szerepelnek mindenféle képzőművészeti, zenei játékok, relaxáció, mesék és játékterápiás eszközök.

Jelenleg részidőben iskolapszichológusként a Carl Rogers Személyközpontú Óvoda és Általános Iskolában dolgozom, a Belső Sziget Terápiás központban pedig egyéni tanácsadás keretében kisebb, nagyobb gyerekekkel és szüleikkel, valamint felnőttekkel is. Integratív Gyermekterápia lényege, hogy rendszerszemléletben gondolkodik. A gyermekeket soha nem lehet függetleníteni a környezettől. A foglalkozások során nagy hangsúly helyeződik a szülőkkel való munkára, de adott esetben más szakemberekkel, pedagógusokkal való együttműködés is szerepet kaphat. A szemlélet több gyakorlati módszert integrál. Előkerülnek játékterápiás, művészet és meseterápiás vagy dramatikus eszközök, imaginációs technikák (KIP), relaxáció.

Felnőttként pedig fordulhatnak hozzám életvezetési tanácsadás vagy szülői tanácsadás keretein belül, szorongás, indulatkezelési nehézség, önértékelési problémák, rágódás, kapcsolódási nehézségek és egyéb, nem pszichoterápiát igénylő problémák esetén.

Keressenek bizalommal!

Specializáció

  • Integratív Gyermekterápia
  • Életvezetési tanácsadás
  • Szülői tanácsadás
  • Szorongás
  • Indulatkezelési nehézség
  • Önértékelési problémák
  • Rágódás, kapcsolódási nehézségek
  • Egyéb, nem pszichoterápiát igénylő problémák

Tanulmányok

  • 2013 ELTE Pszichológia szak, Tanácsadás és Iskolapszichológia szakirány

Plesz Barbara vélemények

5 az 5-ből
5 csillag
100 %
4 csillag
0 %
3 csillag
0 %
2 csillag
0 %
1 csillag
0 %
Orvos
Hozzáállása, figyelmessége, kedvessége 5
Megfelelő volt a tájékoztatásod? 5
Megfelelő volt az ellátásod? 5

Részletes vélemények