1 766 145 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Takács Zsófia - Pszichológus

Takács Zsófia

Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

Takács Zsófia pszichológus magánrendelése. Pszichológusként és magánemberként is azt gondolom, hogy az önismeret a siker egyik kulcsa. Rengetegszer van feszültség, konfliktus ennek hiányából, abból, hogy nem tudjuk, mire számítsunk saját magunktól, és...

Tovább olvasom
Takács Zsófia - Pszichológus

Takács Zsófia

Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

Takács Zsófia pszichológus magánrendelése. Pszichológusként és magánemberként is azt gondolom, hogy az önismeret a siker egyik kulcsa. Rengetegszer van feszültség, konfliktus ennek hiányából, abból, hogy nem tudjuk, mire számítsunk saját magunktól, és egy- egy helyzetben magunk is meglepődünk saját reakcióinkon, vagy...

Tovább olvasom
Pszichofészek VI. kerület (Eötvös utca 24.)
1067 Budapest, VI. kerület, Eötvös u. 24. fszt.1 (Terézváros)

Időpont foglalás az orvosokhoz

IDŐPONT
Kedvezményes időpontok %
Keresd a közelgő, kedvezményes időpontokat!*
Szakterület és szolgáltatás
IDŐPONT
Kedvezményes időpontok %
Keresd a közelgő, kedvezményes időpontokat!*

Részletes adatok

Bemutatkozás

Takács Zsófia pszichológus magánrendelése.

Pszichológusként és magánemberként is azt gondolom, hogy az önismeret a siker egyik kulcsa. Rengetegszer van feszültség, konfliktus ennek hiányából, abból, hogy nem tudjuk, mire számítsunk saját magunktól, és egy- egy helyzetben magunk is meglepődünk saját reakcióinkon, vagy hogy egy nehéz helyzetet nem vagyunk képesek mindkét fél számára kielégítő módon feloldani.
A pszichológián kívül az elmúlt több, mint 7 évben felnőttek fejlesztésével és képzésével foglalkoztam, és azt láttam, hogy a önbizalom és az egészséges magabiztosság hiányában megtorpan a fejlődés. De ezeket nem lehet kívülről beletáplálni senkibe, mert ezek belülről erednek. Azokból a helyzetekből, amikor érzem, hogy kompetensen kezelni tudok egy szituációt, számomra egészséges kapcsolatokkal veszem magam körül, és tudom, hogy hol vannak  a határaim.
Pszichológus- coachként arra fókuszálok, hogy a klienseimmel közösen felfedezzük a már meglévő erőforrásokat, amikre elkezdhetünk építeni, és aminek természetes következménye lesz a fent említett önbizalom és magabiztosság erősödése, ami aztán az élet többi területére is kihat. Hiszem, hogy mindenkiben megvan a veleszületett lehetőség és képesség arra, hogy meghaladja önmagát és teljesebb életet éljen.

 

Mivel fordulhatnak hozzám:

  • önismereti kérdések
  • életvezetési, pályaválasztási tanácsadás
  • konfliktuskezelési és kommunikációs nehézségek
  • asszertív kommunikáció elsajátítása
  • stresszkezelési módszerek tanulása
  • pszichológiai rugalmasság növelése

Specializáció

  • coaching

Tanulmányok

  • 2021 ICF Coach képzés, ACC szint - Németh Zita MCC és Mentor coachnál
  • 2018-2020 Eötvös Lóránd Tudományegyetem, Munka- és Szervezetpszichológia szakirány
  • 2015-2018 Károli Gáspár Református Egyetem Pszichológia BA

Vélemények

0 az 5-ből
5 csillag
0 %
4 csillag
0 %
3 csillag
0 %
2 csillag
0 %
1 csillag
0 %
Orvos
Hozzáállása, figyelmessége, kedvessége -
Megfelelő volt a tájékoztatásod? -
Megfelelő volt az ellátásod? -
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
  • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
  • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
  • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy általad megadott név és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem mi, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!

Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Orvos
Értékelés elküldése