327 147 sikeres foglalás
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
Dr. Spányik András - Pszichoterapeuta

Dr. Spányik András

Beszélt nyelvek: angol, magyar, német
Bemutatkozás

Dr. Spányik András foglalkozás egészségügyi szakorvos-, pszichoterapeuta szakorvos-jelölt magánrendelése. Pszichoszomatikus orvos, a pszichoterápia és az orvoslás területén egyaránt jártas. A páciensek kivizsgálását és terápiáját mind pszichoterápiás,...

Specializáció

Pszichoterápia, Foglalkozás Egészségügy

Tanulmányok

Pécsi Tudományegyetem - Általános Orvostudományi Kar Európai Újraélesztési Társaság-ALS provider TÜndérhegyi Európai Pszichote...

Tovább olvasom
Panoráma Medical Center
1025 Budapest, II. kerület, Páfrány út 23/b. (Hűvösvölgy)

Időpont foglalás az orvoshoz

felk Foglaláshoz kattintson az időpontra
Budapest, II. kerület, Páfrány út 23/b.
Ár
Adatok frissítése...

Részletes adatok

Bemutatkozás

Dr. Spányik András foglalkozás egészségügyi szakorvos-, pszichoterapeuta szakorvos-jelölt magánrendelése. Pszichoszomatikus orvos, a pszichoterápia és az orvoslás területén egyaránt jártas. A páciensek kivizsgálását és terápiáját mind pszichoterápiás, mind pedig szakorvosi szempontból átgondolja, szakorvos kollégáival megszervezi. Ennek alapján, a pácienssel közösen alakítjuk ki a számára legmegfelelőbb terápiás tervet. Az alábbi pszichoszomatikus problémák kivizsgálásának céljából is fordulhatnak hozzá: - hipertónia (magas vérnyomás betegség) - inzulin rezisztencia - PCOS és más hormonális egyensúly - zavarok - depresszió - reflux - emésztési zavarok - migrén - krónikus fájdalmakkal járó tünetek. Továbbá párkapcsolati gondok, életszakasz krízisek, szorongásos kórképek és egyéb lélektani konfliktusok miatt is felkereshetik.

Specializáció

  • Pszichoterápia, Foglalkozás Egészségügy

Kórházi háttér

  • Uzsoki Utcai Kórház, Budaörsi Szakrendelő

Tanulmányok

  • Pécsi Tudományegyetem - Általános Orvostudományi Kar Európai Újraélesztési Társaság-ALS provider TÜndérhegyi Európai Pszichoterapeuta Képzés

Vélemények

1 értékelés
2018. július
Jó szakembernek tartom a doktort, mert a kérdéseivel rávilágított a részletekre. türelemmel hallgatta végig a látogatásom okát, és nem éreztem hogy csak futószalagon lennék, mert komolyan vette a problémáimat.
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt ahol a kezelést igénybe vetted?
  • nekünk és orvos partnereinek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgálatásukat még jobbá tudják tenni
  • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek eléhetők oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
  • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy keresztnév (ha szeretnéd) és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem a kezelőorvos, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!
Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Orvos
Értékelés elküldése