968 994 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Dr. Szirmai István - Radiológus

Dr. Szirmai István

(1)
Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

1980-ban végeztem a budapesti Semmelweis Orvostudományi Egyetemen. Neurológusként kezdtem Balassagyarmaton, majd 6 év után váltottam Radiológiára. A székesfehérvári Szent György Kórházban 21 évig dolgoztam. Lehetőségem nyílt 3 évig az Abu Dhabi Emírség...

Tovább olvasom
Dr. Szirmai István - Radiológus

Dr. Szirmai István

Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

1980-ban végeztem a budapesti Semmelweis Orvostudományi Egyetemen. Neurológusként kezdtem Balassagyarmaton, majd 6 év után váltottam Radiológiára. A székesfehérvári Szent György Kórházban 21 évig dolgoztam. Lehetőségem nyílt 3 évig az Abu Dhabi Emírség Johns Hopkins egyetemi kórházában munkát vállalni. Ezt követően 7 é...

Tovább olvasom
Praxispont Magánorvosi Központ
8000 Székesfehérvár, Dr. Koch László utca 13.

Időpont foglalás az orvosokhoz

Szakterület és szolgáltatás

Részletes adatok

Bemutatkozás

1980-ban végeztem a budapesti Semmelweis Orvostudományi Egyetemen. Neurológusként kezdtem Balassagyarmaton, majd 6 év után váltottam Radiológiára. A székesfehérvári Szent György Kórházban 21 évig dolgoztam. Lehetőségem nyílt 3 évig az Abu Dhabi Emírség Johns Hopkins egyetemi kórházában munkát vállalni. Ezt követően 7 évig éltem az Egyesült Királyságban és dolgoztam Anglia több kórházában. Mint általános radiológus Consultant CT, MRI, Ultrahang és Röntgen vizsgálatokat végeztem illetve leleteztem. Jelenleg nyugdíjasként nagy örömömre szolgál kedvenc módszeremmel, az ultrahanggal egy kiváló modern készüléken az Önök javát szolgálni.

Specializáció

  • Ultrahang vizsgálatok végzése

Tanulmányok

  • 1980 Semmelweis Orvostudományi Egyetem -általános orvos
  • 1984 neurológia szakvizsga
  • 1989 radiológia szakvizsga

Vélemények

1 értékelés
2019. június
Az ultrahangos vizsgálat fél órán keresztül zajlott, ilyet még sosem tapasztaltam. Általában pár perc szokott lenni az egész vizsgálat máshol. Nagyon alaposan megvizsgált a Főorvos Úr, mindent részletesen elmagyarázott, figyelmesen meghallgatta a kórelőzményeket is.
Nem volt.
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
  • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
  • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
  • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy keresztnév (ha szeretnéd) és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem a kezelőorvos, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!
Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Orvos
Értékelés elküldése