761 808 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Dr. Budai Ivett - Reumatológus

Dr. Budai Ivett

Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

Gyönyörű környezet, csúcsminőségű eszközpark, szakértelem és betegközpontú ellátás fogadja Kaposváron a Praxis Dr. Zénó rendelőben!

Specializáció

Gyulladásos és degeneratív, valamint osteoporosisos betegek kivizsgálása, ellátása ( gyógyszeres és fiziotherapias kezelések),...

Tanulmányok

2000-ben végeztem a Pécsi Tudományi Egyetem Általános Orvosi Karán. 2007-ben reumatológiai szakvizsga 2000-2001-ben rezidenské...

Tovább olvasom
Dr. Budai Ivett magánrendelése - Kaposvár
7400 Kaposvár, Szegfű utca 1.

Időpont foglalás az orvoshoz

felk Foglaláshoz kattintson az időpontra
Adatok frissítése...

Részletes adatok

Bemutatkozás

Gyönyörű környezet, csúcsminőségű eszközpark, szakértelem és betegközpontú ellátás fogadja Kaposváron a Praxis Dr. Zénó rendelőben!

Specializáció

  • Gyulladásos és degeneratív, valamint osteoporosisos betegek kivizsgálása, ellátása ( gyógyszeres és fiziotherapias kezelések), gondozása.

Tanulmányok

  • 2000-ben végeztem a Pécsi Tudományi Egyetem Általános Orvosi Karán. 2007-ben reumatológiai szakvizsga 2000-2001-ben rezidensként a Tolna Megyei Balassa János Kórház Tüdőgyógyászati Osztályán2001-2005 között a Szigetvári Kórház, majd 2005-2007 között a Kaposi Mór Oktatókórház Rehabilitációs Osztályán 2007 óta vállalkozó orvosként a Kaposi Mór Oktató Kórház II. számú Reumatológiai Szakrendelésén dolgozom. 18 hónap szakmai gyakorlat PTE Reumatológiai és Immunológiai Klinikáján, 3 hónap ORFI III. számú Reumatológiai Osztályán.

Tagságok

  • Magyar Reumatológusok Egyesülete
  • Magyar Osteoporosis Társaság
  • Osteoarthrológiai Társaság

Vélemények

14 értékelés
2019. január
2018. november
2018. október
2018. szeptember
2018. szeptember
Udvarias, alapos, körültekintő, türelmes doktornő
2018. június
Az elvárásaimon is túltett a doktornő szakszerű ellátása, pácienshez való hozzáállása
2018. január
2017. szeptember
doktornő hozzáállása, kedvessége, alapossága
nincs
2017. augusztus
Profizmus jellemzi a Doktornőt!
2017. február
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
  • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
  • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
  • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy keresztnév (ha szeretnéd) és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem a kezelőorvos, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!
Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Orvos
Értékelés elküldése