1 163 985 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Dr. Horváth Katalin - Reumatológus

Dr. Horváth Katalin

Beszélt nyelvek: angol, magyar
Bemutatkozás

A reumatológiai betegségek vezető tünete a fájdalom, mely akármilyen rövid ideig tart, megkeseríti az emberek mindennapjait. Számomra fontos, hogy ne csak a páciens testi tüneteit vizsgáljam meg, hanem megpróbáljam feltárni a háttérben felmerülő életmó...

Tovább olvasom
Dr. Horváth Katalin - Reumatológus

Dr. Horváth Katalin

Beszélt nyelvek: angol, magyar
Bemutatkozás

A reumatológiai betegségek vezető tünete a fájdalom, mely akármilyen rövid ideig tart, megkeseríti az emberek mindennapjait. Számomra fontos, hogy ne csak a páciens testi tüneteit vizsgáljam meg, hanem megpróbáljam feltárni a háttérben felmerülő életmódbeli, illetve lelki okokat is. A hozzám érkezőkre partnerként tekin...

Tovább olvasom
Koroknai Medical - Budapest
1148 Budapest, XIV. kerület, Vezér utca 148-150. (Zugló)

Időpont foglalás az orvosokhoz

Szakterület és szolgáltatás

Részletes adatok

Bemutatkozás

A reumatológiai betegségek vezető tünete a fájdalom, mely akármilyen rövid ideig tart, megkeseríti az emberek mindennapjait. Számomra fontos, hogy ne csak a páciens testi tüneteit vizsgáljam meg, hanem megpróbáljam feltárni a háttérben felmerülő életmódbeli, illetve lelki okokat is. A hozzám érkezőkre partnerként tekintek, akikkel egy csapatban dolgozunk a sikerért.

Reumatológusként az izmok, lágyrészek, ízületek, csontok, porcok, a gerinc gyulladásos és degeneratív (kopásos) elváltozásaival, a csontritkulás okainak kivizsgálásával és kezelésével foglalkozom, akut és krónikus esetben is. Mozgásszervi rehabilitációs szakorvosként ezen felül a napi életvitelt könnyítő segédeszközök felírása is a feladataim közé tartozik.

Aktívan sportolok (triatlonozom), napi rendszerességgel edzek, hiszem, hogy a mozgás az embert kiegyensúlyozottabbá teszi, és hogy mozgás nélkül az ember szervezete hamarabb megöregszik. Különösen érdekelnek a sporttal kapcsolatos sérülések és ezek rehabilitációja. Ez utóbbi csak team munkában képzelhető el, gyógytornásszal, fizikoterápiás szakemberrel, masszőrrel, adott esetben dietetikussal együttműködve.

Folyamatosan részt veszek továbbképzéseken, nyitott vagyok a reumatológia újszerű diagnosztikus és terápiás megközelítései iránt is.

A vizsgálatokat igény esetén angol nyelven is vállalom.

A következő problémákkal fordulhat hozzám:
- Az izom, ízületek és a gerinc gyulladásos és kopásos megbetegedésével, valamint a csontritkulással
- Régóta fennálló, visszatérő-, illetve azonnal jelentkező fájdalom esetén, ami jelentkezhet kifejezetten hátban, derékban, csípőben, csuklóban, vállban, bokában, nyakban
- A porckorong elváltozásokból, degeneratív elváltozásokból, egyes ideggyulladásból eredő fájdalmakkal
- Amatőr és profi futók mozgásszervi ellátásával kapcsolatban

A magánrendelésen az injekciók ára a vizsgálati díjon túl fizetendők.

Specializáció

  • Sporttal kapcsolatos sérülések és ezek rehabilitációja
  • Amatőr és profi futók mozgásszervi ellátása

Tanulmányok

  • 2011 Mozgásszervi rehabilitációs szakvizsga
  • 2007 Reumatológia szakvizsga
  • 2001 Pécsi Orvostudományi Egyetem - ÁOK

Vélemények

0 az 5-ből
5 csillag
0 %
4 csillag
0 %
3 csillag
0 %
2 csillag
0 %
1 csillag
0 %
Orvos
Hozzáállása, figyelmessége, kedvessége -
Megfelelő volt a tájékoztatásod? -
Megfelelő volt az ellátásod? -
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
  • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
  • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
  • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy keresztnév (ha szeretnéd) és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem a kezelőorvos, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!
Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Orvos
Értékelés elküldése